YouTuber Gabi DeMartino се извинява за „Глупав, безмислен“ OnlyFans Продажба на голи видео от детството

Instagram / Twitter

Ariana Grande-lookalike твърди, че това е просто глупаво домашно видео - но тя е обвинена в разпространение на детско порно.

Кази Дейвид Джон Майер

актуализация в 14:45 ч. PT на 3 декември 2020 г.Габи ДеМартино продължи да се извинява в четвъртък, споделяйки най-новата си mea culpa пред, къде другаде, YouTube.Озаглавен „това трябва да бъде разгледано“, DeMartino започна видеото с предупреждение за спусъка и добави: „Наскоро липсата на преценка и лошите решения доведоха до много, много сериозен проблем, който трябва да бъде решен. Дължа го на вас, момчета.

Габи каза, че е попаднала на издърпания оттогава клип, докато разглежда старите домашни филми, и каза, че това е видео, което в продължение на години носи „смях и радост“ в семейството й. Тя каза, че смята, че надписът „няма да си сложа гащичките“ е „забавен“ и препратка към самия клип, в който 3-годишният ДеМартино „съсипва семейния момент“, като възкликва, че баба й е казала „сложи си гащи обратно.'Не е смешно', казва тя сега. „Никога след милион години не мислех, че нещо, което според мен е толкова невинно, може да се гледа по толкова грозен начин и мисля, че в това се крие проблемът. Разбрах, че съм толкова обвързан с реалността, че дори не ми е минавало през ума, че това може да се разглежда така. Това е сериозен проблем, не е смешно, никога няма да бъде смешно и не е добре и наистина съжалявам.

'Това определено беше огромна липса на моя характер и моята преценка', добави тя. - Ако ме познавате, знаете, че никога не бих одобрил нещо подобно. Наистина ме боли да знам болката, която причиних на толкова много хора, моето семейство, моите приятели, моите фенове, моите поддръжници, дори хора, които просто са били предизвикани от моето глупаво, необмислено действие ... на всеки много съжалявам.

„Никога не бих направила нищо, за да експлоатирам или да навредя на дете“, каза тя, като се задави. „Съжалявам, наистина, много съжалявам, това е огромно събуждане. Ще растя и ще се уча от това и ще изляза от това по-добър човек и ще се справя по-добре. Това наистина беше погрешно.оригинален пост по-долу

Габи ДеМартино е изправена пред порой от критики онлайн, след като се опита да продаде видео на гола, на три години, в OnlyFans.

YouTuber, известен с впечатленията си от Ариана Гранде, предложи клип от 35 секунди за 3 долара.

Нейната внушителна закачка на сайта - която се използва интензивно от възрастни изпълнители - беше: „няма да си сложа гащичките“.

След като бе сигнализиран от други потребители на YouTube и членове на общността OnlyFans, сайтът потвърди, че е изключил профила й за „нарушаване на условията за ползване“.

DeMartino, която обикновено не споделя голи снимки на себе си в сайта, се извини в Twitter, като заяви, че споделя „шантав“ домашен видеоклип с феновете си и призна, че не е обмислила идеята правилно.

видео от детството ми по телефона, казвайки „Нани казва, сложи си гащичките отново“ и скачайки нагоре и надолу, смеейки се. Съжалявам, че не го помислих. Период. домашно видео, което обичам да споделям с приятелите си и използвам OF като страница „finsta“, където споделям неща, както бих искал с приятели https://t.co/yEgFCPs9zg

Франки Джийн Шекс направи ли бебе
- gabi demartino (@gabcake) 1 декември 2020 г. @gabcake

видеото беше глупав семеен момент, който исках да споделя с личните си фенове само на модни бебета. Съжалявам, че това не беше напълно обмислено. Извинявам се. Видеото вече не работи. Съжалявам отново, ако това излезе погрешно.

- gabi demartino (@gabcake) 1 декември 2020 г. @gabcake

„видео от детството на мен по телефона, казващо„ Нани казва, сложи си гащичките отново “и скачайки нагоре и надолу, смеейки се. Съжалявам, че не го помислих. Период. домашно видео, което обичам да споделям с приятелите си и използвам моето OF като страница „finsta“, където споделям неща, както бих искал с приятели “, написа тя.

„видеото беше глупав семеен момент, който исках да споделя с личните си фенове само на модни бебета. Съжалявам, че това не беше напълно обмислено. Извинявам се. Видеото вече не работи. Съжалявам отново, ако това излезе погрешно. “, Добави тя в последващ туит.

Много малко в Twitter обаче купуваха нейното извинение:

В момента нямам абсолютно НЯМА думи. Габи Демартино наистина качи видеоклип на себе си като дете, вдигащо роклята си в акаунта си Only Fans. @OnlyFans това съдържание е обезпокоително, неподходящо и незаконно. Моля, направете нещо.

- тук за чая (@ HereForTheTea2) 1 декември 2020 г. @ HereForTheTea2

Ооооо Габи Демартино продава дете p * rn на единствените си фенове?!? По дяволите ???? Тя изпрати видео, което феновете можеха да купят за 3 долара от нея като дете, което дърпа роклята й със сексуален надпис?!? 🤮🤮🤮🤮

- Smokey Glow✨ (@glow_smokey) 1 декември 2020 г. @glow_smokey

* tw / сексуално насилие, педофилия *

Габи Демартино публикува видеоклип в нея „Единствените фенове на себе си“ като малко дете, което мига на камерата, инструктирано от баща й. Тя зареждаше 3 долара, за да гледа видеото. Това е детска p * rnography, незаконно е да се публикува и продава и купува.

- 𝙺𝚊𝚝𝚒 (@beigenior) 1 декември 2020 г. @beigenior

в случай, че някой е любопитен, Only Fans деактивира акаунта на Gabi Demartino и с право. pic.twitter.com/F5X5UAEkou

- (@lilfeelins) 1 декември 2020 г. @lilfeelins

Алана Еванс, президент на Гилдията на актьорите за възрастни, каза пред Daily Beast тя се беше свързала с ФБР, за да го докладва, и призова OnlyFans да помогне за съдебното преследване.

„Казах им:„ Вие трябва да помогнете на властите, така че тя да бъде преследвана “, каза тя. „Това е неприемливо.“

„Жените като нея правят това, което кара хората да се обръщат към онези от нас в индустрията за възрастни, които биха го направили никога направи нещо подобно и ние поемете вината за това - добави тя. - Шокиращо е. Просто шокиращо.

Интересни Статии