Няма да можете да гледате ESPN на Xbox 360 след следващата седмица

Според известие, публикувано в приложението (за първи път забелязано от Deadspin ), ESPN ще преустанови поддръжката на своето приложение за стрийминг на живо на Xbox 360 от 23 март. Приложението позволява на потребителите да предават поточно всяка програма ESPN, докато се излъчва, с вход за кабелна или сателитна услуга.

ESPN ще продължи своята поддръжка за приложението на Xbox One.

Прочетете също:

Застаряващият Xbox 360 отпадна от благодатта за две години и половина, откакто неговият наследник, Xbox One, беше пуснат в края на 2013 г., тъй като за него бяха пуснати все по-малко нови игри. След като през 2014 г. Microsoft прекрати изискването потребителите да имат абонамент за Xbox Live, за да използват приложения за стрийминг, обаче остарялата конзола остана способен медиен плейър ама по -дребните Amazon Fire TV и устройствата Roku.

В сферата на игровите конзоли, приложението ESPN беше изключително за Xbox, но наскоро беше добавено към абонаментната услуга за PlayStation Vue TV, която може да се гледа на PlayStation 3 и PlayStation 4. Приложението е широко достъпно на почти всеки друг вид платформа , включително устройства с Android и iOS, Chromecast, Roku, Amazon Fire и компютри чрез уеб браузър.15 -те най -големи спортни скандала за 2015 г .: от дефлагейт до домашно насилие (снимки)

Предишен слайд Следващ слайд 1 от 16

Плюс: Страницата на един съотборник встрани започва QB, герой от Световната серия сравнява мюсюлманите с нацистите, а NASCAR най-накрая сваля знамето на Конфедерацията

Преглед в галерията

Интересни Статии