Светът не беше готов за това разкриване на маскирана певица - Wha-Who ?!

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Лисица

В това предаване имаше много забележителни имена, но никой не е оставил челюсти да висят широко отворени от съдиите, Ник Кенън и дори Twitter, като елиминираните знаменитости тази вечер.

Светът не е сега, нито ще бъде подготвен за невероятното разобличаване, което се случи тази седмица „Певецът с маски“.

Със сигурност получи най-голямата реакция от панела, който сме виждали досега и дори Ник Кенън трябваше да признае, че е бил по-шокиран, отколкото е бил от три сезона досега. О, и в случай, че се тревожехте, никой от панела не го разбра правилно ... макар че един от тях беше иронично много, много близък.Лисица

Маскираният певец приветства T-Pain Back, поддържа Hot Streak жив с поредното разкриване на Superstar

Преглед на историята

Тази седмица представи феновете на група C, последните шест изпълнители, които направиха това лудо пътешествие от сезон 3. В продължение на три седмици всичко е свързано с астронавт, мечка, нощен ангел, носорог, лебед и T-Rex, докато съкращават броя си до три, които ще напредват до Супер деветката.

Вокално това е може би най-слабото като цяло в сравнение с предишните две групи, но по пътя имаше няколко скъпоценни камъка. Но това, което им липсваше във вокалната мощ, те компенсираха с енергия и изненадващи избори за песни.

Въпреки че не бяхме издухани от невероятно пеене, все пак ни забавляваха отгоре надолу. И гарантираме, че демаскирането на тази седмица ще бъде най-обсъжданото през този сезон досега, ако не и през всички сезони.

Както винаги, най-слабият изпълнител получи обувката, но все пак ще ви направим мощ чрез ужасните (и понякога добри) предположения, направени от нашия прославен панел на Робин Тики , Джени Маккарти , Кен Йонг и Никол Шерзингер първо. Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

Браво

Реюнион на RHONJ: Тереза ​​се разлива върху възродената Каролайн Фейд и дали е станала от Джо Сплит

Преглед на историята

НОЩЕН АНГЕЛ

Нощен ангел от известно време прави цялото това пеене, тя определено знае как да командва тълпа, без да тича наоколо или да танцува. Вместо това тя го прави с много мощни движения и драматични жестове. Това са малките неща. Не звучи така, сякаш обикновено се люлее на Бон Джоуви, но гласът й беше повече от изпълнен със задачата, с богатство на текстура, което ни казва, че е опитен вокалист.

Предположения: Тя прекара първия си пакет с улики, движейки се от врата на врата в мотел (с ключ номер 2), където намери хардкорни баби, момчета с патица и изпусна фразата „моята прерогатива“.

Съдиите изобщо не купуваха британския акцент - честно казано, нито ние. Джени хитро прие тези баби като Грами, за да предположи Моника, докато Робин мислеше за Тейлър Дейн, докато Никол смяташе за Лил Ким.

Интернет имаше няколко теории, но една бързо се появи като тяхна водеща, след като останалите потвърдихме, че няма начин това да е Стиви Никс. Вместо това, Kandi Burruss е техният практически фаворит в този момент.

гарван симон косби пари

Те също се съгласиха, че нейният костюм ги ужасява.

#TheMaskedSinger нощният ангел определено е Kandi Burruss! Не можете да скриете този глас pic.twitter.com/gC8pDcHMVy

@LolaJeanNJ

#TheMaskedSinger #NightAngel е @Kandi !!! Нейната истинска истинска езда или фенове на живо познават гласа й !!! Това е моето момиче Канди Бърес !!! pic.twitter.com/j2JvYnqBXC

@ 2speak_easy

Съдии, като истински - СПРЕТЕ !!!! Това е 100% @Kandi на истинските домакини от Атланта като Нощния ангел. Вие знаете, че ние знаем това !!! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/0NY96MIhDH

@FumyRita

Аз, виждайки Нощния ангел ... #TheMaskedSinger pic.twitter.com/BFK21bwr0q

@ toni_key16

Нощният ангел е това, от което са направени кошмарите ... #TheMaskedSinger pic.twitter.com/uXjP4uJuSK

@MuayThaiSmurf
ABC

Дивата ергенска езда на Питър завършва с шок и някои доста груби думи от семейството му

Преглед на историята

МЕЧКА

Мечка отпуснахме челюстите си от първата бележка на „Baby Got Back“ на сър Mix Mix-a-Lot. Не очаквахме тя да отиде там. Вижте, това не беше страхотно рап изпълнение, но е ясно, че тя много се забавляваше с нелепостта на цялото това нещо, въпреки че не сме сигурни, че тя го приема изобщо сериозно, дори изглежда, че започва да се смее на една точка ... можеш ли да я обвиниш?

Предположения: Пакетът й с улики включваше ловни справки, медийна критика, хокейни кънки, пържени картофи, факта, че тя е майка и ще излезе на живо в събота вечер. Може ли това да е стипца „SNL“ ... или дори текущ член на актьорския състав.

Определено получавахме комедийно настроение от избора на песен до доставката. Кен обаче взе всички тези улики и намери Тоня Хардинг, което не е чак толкова лошо предположение, честно казано, само че не помним, че Тоня беше толкова слаба.

Джени отбеляза пълната карта на картите и помисли за Кендис Камерън-Буре, докато Робин разбра тази следа от „SNL“ и си помисли, че може да е Тина Фей. В интернет имаше някои, които се съгласиха с Тина и Камерън, въпреки че определено им беше трудно по този.

Мисля, че мечката е Тина Фей, Кристен Уиг или някой от SNL #TheMaskedSinger pic.twitter.com/ucw3w6Bek3

@ jsmnll93

Мисля, че пълната къща и хокейните кънки са улики за Bear да бъде Candace Cameron Bure плюс погледнете тази снимка и песента ... същата песен Bear направи. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/kEqWgGZ2e2

@ acoronado0622

Моята мечка #TheMaskedSinger pic.twitter.com/Pw02dpkLkJ

@ Amanda85765482
Instagram

Тана Монжо казва, че може да не е „жива“, ако не е Ex Mod Sun

Преглед на историята

АСТРОНАУТ

Космонавт имаше истински треперещ глас, за да започне амбициозен подход към „You Say“ на Лорън Дейгъл, което е висока поръчка за нисък астронавт. Гласовият страх ни казва, че това е човек, който знае, че може да пее (избор на песен), но не го прави пред хора като този (нервите). Но той има истински дар и талант за това.

Предположения: Пакетът с улики беше пълен с улики за изображения като скелетно стъпало, метла, лея и кутия с инструменти, докато словесните улики включват фразите „перфектна стъпка“ и „пулсиране на сърцето“. След това той ни каза, че е започнал още в ранна възраст, така че ние мислим за детски актьор със златен глас, който търси следващата си глава (или вече в нея).

Кен Йонг разказа уликите на Джош Хътчърсън, докато предложението за момчешка група на Джени падна веднага. Тя мисли Ланс Бас, но астронавтът като че ли не го харесваше. Той се оживи незабавно в Zac Efron, но какво ще стане, ако това е Frankie Muniz (за нашето произволно предположение)?

Интернет почти веднага постигна консенсус по този въпрос, макар и само въз основа на гласа му и казват, че той е известен певец и художник: Хънтър Хейс. Ако е така, тогава защо нервите, Хънтър? Ще се справиш.

Но имаше и предположения за Бен Плат, Ланс Бас и дори Том Холанд, така че те все още са готови да се включат в това.

Обичам ловеца Хейс завинаги и знам гласа му навсякъде, където астронавтът определено е той. 100% #TheMaskedSinger pic.twitter.com/5VgABSYH18

@lmjxparish

Толкова много хора казват, че астронавтът е Хънтър Хейс, но ... Хънтър Хейс е изпълнител, така че не мисля, че би звучал толкова нервно ?? #TheMaskedSinger

@_kfarrandxo

Определено мисля, че астронавтът е Ланс Бас. #themaskedsinger pic.twitter.com/aczMZfNou4

@horrorfreq

Астронавтът е помолен от Ник Кенън да обясни защо е избрал да бъде астронавтът. Отговорът на астронавта беше НЕБОТО Е ГРАНИЦАТА И ЛОВЕЦЪТ ИМА ТОЧНО ЛИНИЯТА НА ТВИТЕРА СИ. АЗ СЪМ БИВШ ХЕНЯК, ТАКА ЗНАМ, КОГАТО ЧУВАМ ГЛАСА НА ХЪНТЪР И ТОВА Е АСТРОНАВТЪТ! #TheMaskedSinger pic.twitter.com/QAnvbeRqmG

@jaylen_mcbride

American Idol 5-ти съдия: Извинете Dawg, но Pat Sajak не е съдия в това шоу

Преглед на историята

T-REX

T-Rex излезе като звяр и никога не се отказа от това енергийно ниво за една секунда. Вокално тя не беше толкова добра в „Pa What“ на P! Nk с няколко проблема с терена и проблеми с контрола на дишането, но тя беше очевидно уверена в изпълнението си и стана абсолютно луда за тълпата, така че тя обича да забавлява ... или поне го донесете.

Предположения: Това енергийно ниво веднага ни накара да мислим JoJo Siwa. Тя определено има същото ниво на хаотична, младежка енергия, както почти никой друг в бизнеса, освен ако T-Rex наистина не го увеличава.

Джени взе пирует от пакета с улики до подобен резултат в Мади Зиглер, също от „Dance Moms“. Други улики включват подчертаване на „северозапад“, че тя е открита от друг сред други подобни таланти, само за да бъде отхвърлена ... нещо като JoJo.

Освен това Кен беше далеч, защото нямаше как това да е Кортни Кардашиян. Хайде човече! Никол смяташе, че балонът „U“ намеква за YouTube, затова отиде с Ребека Блек, но тя е по-силна певица.

О, а що се отнася до интернет, те са напълно на борда с нашия избор. Кой друг носи това ниво на енергия и онези спастични движения от високия и шантав Джоджо Сива?

Това видео е ТОЧНАТА причина, поради която разбрах, че JoJo Siwa е спастичният танцуващ T-Rex тази вечер нататък #TheMaskedSinger pic.twitter.com/P917TpvBw0

@CharlesAOKeefe

T-Rex буквално не може да бъде никой друг. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/yaWabiNA3t

@yvannaharris

T-Rex дава основна енергия на Jojo Siwa, особено с всички скокове и високи ритници и плюс гласа, да, това определено е Jojo от обувките до танцовите движения #TheMaskedSinger #MaskedSinger pic.twitter.com/Jhb95ZW7UH

@piccoladiamond
Браво

Резюме на RHOA: Кения разбива детайлна битка с Марк Дейли, която доведе до Сплит

Преглед на историята

РИНО

Носорог даде идеално представяне и изненадващо силно представяне. Той има красиво качество на гласа си, което беше просто без усилие в тази песен на John Hiatt. Беше сърдечно и трогателно, дори през нелеп костюм. Нямаше много вокален обхват, но това, което той даде, беше без усилие и показа малко сила, дори. Може да не е професионален певец, но определено има силен глас.

Предположения: Джени почти игнорира атлетичните улики с предположението си Джейсън Алдийн, докато Кен се наведе в тях, за да измисли Тим Тебоу.

Указанията включват, че той е бил на върха на света, „централна сцена“, както и препратки към пристрастяването, студен чай, велосипеди и Grand Ole Opry. Той направи скок на вяра, за да участва в това шоу.

Никол прие тази „вяра“ буквално, като си помисли, че може би Тим Макгроу (който е участвал в Grand Ole Opry и е женен за Фейт Хил) може да е под маската.

Twitter имаше трудности с този, с улики, които се движеха както в кънтри музиката, така и в света на спорта. По дяволите, JoJo Siwa също кимна тук, само защото е висока, а Rhino е огромна!

Носорогът може да е Тери Крюс! Бивш футболист за Рейна, пристрастяване към порно, силна вяра и караше колело във всички мрази Крис !! Той може да пее и той също е огромен !! #TheMaskedSinger #maskedsingerfox pic.twitter.com/mwzYVhG5RZ

@ 8Slady

Носорогът е Trace Adkins. Той имаше проблем с алкохола. Загуби всичките си препоръки и се отрезви #TheMaskedSinger pic.twitter.com/joANVBnOWZ

@JackieSober

Носорогът #themaskedsinger pic.twitter.com/5YkoEVub9M

@ screensaber19
TooFab / ABC

Jaicy Elliot Talks на Grey's Anatomy Ellen Pompeo Crush и Shock Exit на Justin Chambers (Exclusive)

Преглед на историята

ЛЕБЕД

Лебед звучеше достатъчно приятно в „Fever“, но в изпълнението липсваше цялата страст и емоционална дълбочина на парчето, което го направи много лоша караоке версия. Тя може да държи бележка и не беше твърде нестабилна, но представянето като цяло падна. Беше, смея да твърдим, някак скучно, така че това определено изобщо не е професионален певец или изпълнител по този начин ..

Предположения: Тя каза, че живее живота си свръхдрайв и прави всичко бързо (с неловко кикотене), докато пакетът с улики има балетни изображения, както и мегафон, призрак и вампирски зъби, докато тя римува за игри и вижда срам.

Кен заведе зъбите на звездата от 'Дневниците на вампира' Нина Добрев, докато Никол смята, че това е Дженифър Лав Хюит, но всъщност тя пуска музика и макар да е минало известно време, тя трябва да е по-добра на сцената.

Робин отиде със Сара Мишел Гелар, като вземе зъбите в друга посока, така че всички те мислят за актриса, свързана със свръхестествени шоута.

Въпреки че интернет не е сигурен, те изпитват едно и също настроение с подобни предположения, дори хвърлят Кристен Стюарт за забавление. И определено знаят, че не са били тук за това представление.

Кристан Стюарт е лебед. Вампирските зъби - Здрач, това е лебед - Бела Суон беше името й в него, тя живее живот в свръхдрайв - вампирите тичат бързо. #TheMaskedSinger

@__JWilly

Лебед е .. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/0fOXaRxQZC

@ ladyexotic1

Суон е Ашли Грийн #swanmask #TheMaskedSinger pic.twitter.com/9YDfnmvPTC

@ reloadedneo03

Лицето ми по време на изпълнението на Лебеда. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/O9YDUdNZO7

@rsmccready

Лебедът, който се държи за този твърд '-er'. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/PEwjji4LWx

@ LadyJOKER7804

Оооооо Чили Лебеда #TheMaskedSinger pic.twitter.com/TlGADeMRsy

@KaiiStarr
Гети

Кейти Холмс припомня „интензивното“ време след развода на Том Круз, няма да „напусне къщата“

Преглед на историята

ДЕМАНКИРАНЕ

Вокалите не бяха толкова силни в тази група, колкото при групи А и Б, но ако трябваше да изберем един, който е изпуснал топката най-много, вероятно щеше да е Мечка или Лебед или T-Rex. Беър се захранваше чрез рапа си, но това не беше страхотен вокал или изпълнение.

T-Rex беше дива жена там, на практика извън стените, но вокалите й бяха много раздразнени и тя определено беше извън своя елемент. В нощта с няколко суб-номинални изпълнения е трудно да се предвиди къде ще отиде публиката.

В сезон, в който гласовите легенди бяха елиминирани преди Гронк (виждаме те Белия тигър!), Това е така невъзможен да се предскаже къде ще паднат гласовете. Но ние мислим, че нейната шантава енергия и чистата стойност на забавлението ще спестят T-Rex, докато Суон поне не беше активно лош, пишеше лоши новини за Bear.

Гети

Холивуд реагира на присъдата за 23-годишния затвор на Харви Уайнстийн

Преглед на историята

Точно това се случи - е, не можем да сме сигурни, че T-Rex е бил на ръба - като Мечка стана първата жертва от тази група. Тя със сигурност излезе да се забавлява, но нейното кикотене през нейното изпълнение и нестабилността на всичко ни казва, че това е било по-скоро чучулига за нея, отколкото сериозно начинание.

Може ли наистина да е сериозно за някого? Разбира се, че може. T-Pain имаше какво да докаже и други са го използвали, за да се излекуват. Никога не се знае какво може да бъде спасителен пояс за някого.

Никол размишляваше по-нататък към „Омъжена ... с деца“ и си помисли, че може би Кристина Епългейт, докато Джени застана твърдо върху Кендис Камерън-Буре, но Кен отиде при Кендес в съседство с Джоди Суитин.

Но Робин стоеше твърдо на Тина Фей и не можем да не помислим и „SNL“. Само за да бъдем различни, окончателното ни предположение беше Ейми Полер, просто защото свързваме двете заедно, защото просто не сме толкова креативни. Обади ни се Кен.

Но уау, никой ли не видя колко близо е Робин, макар и да греши. Това не беше Тина Фей, а някой, който Тина Фей беше известна в „SNL“, губернаторът Сара Пейлин.

'Това е най-странното нещо, което съм правила, това е сигурно', каза тя. „Но всичко е до забавление, единство, всичко това е добре. Това е нещо, от което се нуждае и нашата страна в момента. “

Нека просто кажем, че панелът и Ник не бяха единствените шокирани от това разкритие:

TooFab / Instagram

Ким Кардашиян ще бъде първата жена президент на Съединените щати, казва Foodgod (Ексклузивно)

Преглед на историята

Ник Кенън, когато видя, че мечката се оказа Сара Пейлин #themaskedsinger #BearMask pic.twitter.com/wSAq06Vshv

@ DakotaFuqua77

Реалната ми реакция, когато маскираният се откъсна от Мечката ... #TheMaskedSinger pic.twitter.com/ApeBuDa4aS

@ErodasSunflower

Ммм ... Мечката е Сара Пейлин и просто да ... Това се случва ... #TheMaskedSinger pic.twitter.com/EA70UgbxAE

Бранди Гланвил Дийн Шеремет
@kikabelle

Никога след милион години не бих предположил, че Сара Пейлин ще рапира всяка дума на Baby Got Back в костюм на розова мечка. Гледах го няколко пъти и все още не го вярвам! 🤯 #TheMaskedSinger pic.twitter.com/hVZ7j9vDiF

@ reeni354

Когато разбрах #SarahPalin беше Мечката в @MaskedSingerFOX като тотален шок #TheMaskedSinger pic.twitter.com/YigExyOYc3

@itsmrhorror

#themaskedsinger
Разбрах, че мечката е Сара Пейлин pic.twitter.com/egGOgUp0Z5

@Anime_Games

Аз, когато Сара Пейлин беше демонтирана като Bear on #themaskedsinger pic.twitter.com/B6QF7wgETl

@Muchalu

Мечката! О, БОЖЕ МОЙ!! Никога не съм бил по-зашеметен от разкрития в #TheMaskedSinger !!!! Никой никога не би могъл да предположи, че от един милион години !! Безценен! pic.twitter.com/M84pN7pekJ

@KarenSassyBelle

Не видях това да идва. Не би предположил, че тя е мечката. #TheMaskedSinger pic.twitter.com/i1UDEQ1YkJ

@ Luna_Wolf7

Лудостта продължава в „Маскираната певица“ следващата сряда от 20:00. ET на Fox.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наКурорт Дисниленд

Популярни Публикации

Фалшивата аудитория на MTV VMA малко побърква всички

Фалшивата аудитория на MTV VMA малко побърква всички

„Как да се измъкнем с убийство“ Whodunit: Най-дивите теории на феновете на #WhoKilledWes

„Как да се измъкнем с убийство“ Whodunit: Най-дивите теории на феновете на #WhoKilledWes

Кендъл Дженър припомня, че е казано да 'свали ризата' за първа писта след навършване на 18 години

Кендъл Дженър припомня, че е казано да 'свали ризата' за първа писта след навършване на 18 години

Защо Иванка Тръмп е гадно, е обобщено в остър брой на NY Times

Защо Иванка Тръмп е гадно, е обобщено в остър брой на NY Times

Адам Шофьор се отваря за своята „екстремна“ загуба на тегло от 50 килограма за „Тишина“

Адам Шофьор се отваря за своята „екстремна“ загуба на тегло от 50 килограма за „Тишина“

Кристина Агилера получава емоционално отражение върху миналото си, съблича образа й в късометражен филм

Кристина Агилера получава емоционално отражение върху миналото си, съблича образа й в късометражен филм

Съпругът на Тори Спелинг Дийн Макдермот взривява 'Страхливци', критикувайки '90210' бикини снимка

Съпругът на Тори Спелинг Дийн Макдермот взривява 'Страхливци', критикувайки '90210' бикини снимка

Ръководителят на бандата е разбит от затвора, маскиран като дъщеря му

Ръководителят на бандата е разбит от затвора, маскиран като дъщеря му

Кайл Ричардс видя един от откраднатите си пръстени на страницата в Instagram на най-невероятната звезда

Кайл Ричардс видя един от откраднатите си пръстени на страницата в Instagram на най-невероятната звезда

Shahs of Sunset's Mike Shouhed се е успокоил, но изображението на Bad Boy „Can't Shed“ (Exclusive)

Shahs of Sunset's Mike Shouhed се е успокоил, но изображението на Bad Boy „Can't Shed“ (Exclusive)