„Светът на танца“ 5-ти съдия: История на пристрастяването и загубата премества съдиите до сълзи


Известните деца на Холивуд се връщат в училище Виж снимките NBC

Има 30 акта, които влизат в The Cut Round of „Светът на танца“ но само дузина ще го направи жив, с три действия, оцелели от всяка дивизия.

Това е брутален кръг от всяко състезание, но с толкова висок талант, колкото сме виждали досега през този сезон, гарантираше, че ще се сбогуваме с някои от нашите фаворити през следващите два епизода. Но ние също така поздравяваме някои действия, които наистина се засилиха.NBC

5-и съдия на „America's Got Talent“: Законът за трапец със завързани очи търси изкупление след опасно изпускане

Преглед на историята

Две групи насочиха лични борби, за да изтръгнат наистина емоциите на съдиите, публиката и самите тях. В отдела за младежи както Lab, така и The Rock Company изследваха лични борби и намиране на утеха сред приятели, докато състезателите от горната част Alex & Zack показаха съжалението си, когато това приятелство не е достатъчно, за да спаси някого от собствените им демони.За да помогнат с тяхното наставничество в групите, тази седмица видяха Дженифър Лопез присъедини се към легендата на Tap Savio Glover, за да работи с Junior Division. Дерек Хау покани сестра му Джулиана Хани да работи заедно с него с Горната дивизия. Не-Йо и Jenna Board ще се справят с дивизиите си следващата седмица.

Танцьорите са разделени в четири категории: Junior (17 & Under, 1-4 Dancers) и Upper (18 & Older, 1-4 Dancers). Първо това са Квалификациите, безплатен за всички кръг, без директни състезания. Но действията трябва да спечелят 80 точки от възможните 100, за да преминат в следващия кръг. Всеки акт се оценява 0-20 точки във всяка от пет категории за възможни общо 100 точки.Кратко напомняне за мен: Прекарах почти десетилетие от живота си, изпотявайки се и кървяйки от музиката като танцьор, всичко за този момент: фотьойл, съдещ танцово състезание. От младо момче, което се научава да се разменя с разбъркване, до представяне с балетната компания „Сейнт Луис“, преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност вкъщи, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Не-Йо, Дженифър Лопес и Дерек Хау. Но може и да съм по-мила. Може би.

CBS

Blowout на „Big Brother“: Обидите на Zingbot стават малко по-лични, докато играчите изхвърлят къщата

Преглед на историята

МЛАДЕЖКИ ОТБОРЕН РАЗДЕЛ

ФЛИП

Този екипаж излезе по-силен, отколкото сме ги виждали преди, с много чиста рутина. Те включиха червени ръкавици, което беше много умен начин да държим очите си привлечени от ръцете си, докато преминаваха от една формация в следващата. Бих искал да оставят някои от моментите и снимките си да дишат малко, тъй като всичко се усещаше леко прибързано, но всичко, с което се справиха, беше остро и точно.Съдийски резултати: 88.3

Моят резултат: 18 (изпълнение), 17 (техника), 18 (хореография), 17 (творчество), 17 (презентация) = 87

Expressenz

За съжаление тези момичета са били много по-силни от това преди. Един от тях дори изостана по време на техния подписан синхронизиран сегмент на завъртане, който беше безупречен в предишния кръг. Рано хореографията беше блеста и най-големият проблем е, че нищо, което ни дадоха, не беше запомнящо се. Дори завъртанията, които сме виждали преди, така че те не се възползваха от възможността да се изтласкат на следващото ниво.

Съдийски резултати: 87

Моят резултат: 16 (изпълнение), 18 (техника), 17 (хореография), 16 (творчество), 17 (презентация) = 84

Пулсът

Пасо дубъл от осем души, предизвикателството беше да се запази интензивността на стила от началото до края и те най-вече го извадиха. Това беше най-увереното, което сме виждали The Pulse досега. Хореографията беше остра и забавна, с някои наистина креативни приложения на носа. Момчетата, скачащи от гръб през носовете, се справяха много добре и синхронът беше почти перфектен, особено като се има предвид сложността на някои от техните ходове. На момчетата им отне малко повече време, за да влязат напълно в своите герои, но беше много силно.

Съдийски резултати: 88

Моят резултат: 17 (изпълнение), 17 (техника), 19 (хореография), 18 (творчество), 18 (презентация) = 89

Гети

Кендъл Дженър казва, че нейните „думи са били изкривени“ на фона на широко разпространена реакция заради коментарите за моделиране

Преглед на историята

Лабораторията

Включени в този кръг през миналия сезон, тази група направи своето представяне този път за личната борба на един от техните членове. Те разказаха красива история за включването, дори включиха промяна в гардероба в парчето, за да подчертаят пътуването на момичето, чиято история споделяха. Нямахме нужда от спецификата, за да знаем, че именно тази група я прие и й помогна да се излекува. На всичкото отгоре това беше чисто, рязко и визуално привлекателно от началото до края. Силата на танца.

Съдийски резултати: 98.3

Моят резултат: 20 (изпълнение), 18 (техника), 20 (хореография), 19 (творчество), 19 (презентация) = 96

Четириядрен отряд

Това ми се струваше твърде много, тъй като момичетата удряха познати свирепи крачоли и бяха твърди. Честно казано, нямаше достатъчно разнообразие в движението и лазерният сегмент всъщност не добави много към случващото се. Това са добри танцьори, но мисля, че хореографията им пречи да постигнат пълния си творчески потенциал.

Съдийски резултати: 86

Моят резултат: 16 (изпълнение), 18 (техника), 15 (хореография), 17 (творчество), 17 (презентация) = 83

The Rock Company

Това парче просто се събра красиво, с самотния човек в групата, носещ историята. Хареса ми, че момичетата включиха няколко негови асансьора, като обърнаха сценария на танцовата традиция по красив и мощен начин. Момичетата бяха прекрасно в синхрон помежду си, в крайна сметка го привличаха в своя свят. Всички танцуваха толкова остри и с такава грация, историята наистина взе връх и беше просто красива.

Съдийски резултати: 93.7

Моят резултат: 18 (изпълнение), 19 (техника), 20 (хореография), 19 (творчество), 18 (презентация) = 94

Приказни сестри

Отне малко, но това парче наистина се събра добре в крайна сметка. Тази група показва, че можете да бъдете яростни силни жени, без никога да губите танцуемостта на движенията си. Всяко решение беше обмислено и всяко едно обслужваше историята. Те удрят своите знаци толкова силно и толкова яростни, че са малко плашещи като изпълнители. И този затварящ сегмент беше толкова безупречно визуализиран, че беше страхотна последна бележка за завършване на рунда.

Съдийски резултати: 96.3

Моят резултат: 19 (изпълнение), 18 (техника), 20 (хореография), 19 (творчество), 19 (презентация) = 95

MTV

Снуки се ухапва от скорпион, а Рони излиза заедно с Поли Д на 'Фактор за страховити знаменитости'

Преглед на историята

ГОРЕН

Майкъл Дамески

Единственият солист в дивизията му, Майкъл се чувстваше уплашен, влизайки в рунда, но не е трябвало. Музикалността му е абсолютно през покрива, той интерпретира и представя всеки прекрасен ритъм и нота на тази песен. И неговата атлетичност. Искам да кажа, по дяволите! Това бяха някакви луди флипове и трикове и добрият господар има ли перфектен контрол върху всяка става и мускул в тялото си. Може да е един човек, но той изпълни този етап с присъствието си.

Съдийски резултати: 93

Моят резултат: 19 (изпълнение), 19 (техника), 19 (хореография), 18 (творчество), 19 (презентация) = 94

ПОДЪХ

Тази двойка го иска толкова зле и наистина засилиха още повече този кръг. „Дуелите“ се стремяха да го представят, но тяхното единство зае централно място тук. Получихме наистина провокативни и необичайни асансьори и партньорска работа, която беше изпълнена доста красиво. На удължения асансьор с пълна ръка имаше само няколко колебания, но общата плавност и изящество на цялата рутина наистина го продадоха.

Съдийски резултати: 89.3

Моят резултат: 17 (изпълнение), 18 (техника), 19 (хореография), 17 (творчество), 18 (презентация) = 89

Алиса и Джоузеф

Макар танцът да е имал хубав канал, той никога не е отивал никъде. По същество те направиха един и същ вид заобикаляне в тандем през цялото изпълнение. В края на краищата открих, че ги представям като хит на сватбен прием, но напълно превъзходени на сцената „Светът на танца“. Просто нямаше достатъчно динамично съдържание в тази рутина.

оцелял r kelly twitter

Съдийски резултати: 86.3

Моят резултат: 16 (изпълнение), 17 (техника), 15 (хореография), 16 (творчество), 17 (презентация) = 81

BDash и бетон

Обичам да виждам елементи на заключване и пукане, докато оставам верен на корените си с krump. Форматът е извървял дълъг път, за да бъде нещо, което може да бъде хореографирано, без да губи своята груба и мощна свирепост. Тези момчета са истинската сделка, създавайки наистина грандиозни визуални моменти. Творчеството им е през покрива, а изпълнението им е толкова стегнато и точно. Каква радост за гледане.

Съдийски резултати: 91

Моят резултат: 18 (изпълнение), 18 (техника), 19 (хореография), 19 (творчество), 18 (презентация) = 92

MTV

Бившата кандидатка за вицепрезидент Сара Пейлин се понижи до звездата на „Teen Mom OG“ в ерата на Тръмп

Преглед на историята

marInspired

Имаше нахалство в това изпълнение, което беше прясно от това мъжко съвременно дуо, но прекрасно пасваше на тяхната рутина. Това беше и най-полираното и чисто, което сме виждали. Те бяха известни със своята доста разхвърляна доставка на стъпки, но това почти напълно липсваше тук, доказвайки, че това са умишлени избори. Това само показва колко вълнуваща може да бъде тази двойка. Това не беше толкова силно, колкото първото им представяне, но беше визуално поразително и забавно за гледане.

Съдийски резултати: 87.7

Моят резултат: 17 (изпълнение), 17 (техника), 16 (хореография), 17 (творчество), 17 (презентация) = 84

Ашли и Зак

Каква мощна почит към изгубения приятел на Зак и дори без да знаем тази история, разказването на истории беше толкова силно, че можехме да видим с какво точно се бори този приятел и как Зак желае той да е бил там, за да го издигне. Костюмите също бяха на място, с много креативни приложения за качулката, която Ашли носеше рано, в крайна сметка премина в бяла рокля с черни нюанси. Всичко работеше и обслужваше прекрасно историята.

Съдийски резултати: 91.3

Моят резултат: 19 (изпълнение), 18 (техника), 19 (хореография), 19 (творчество), 18 (презентация) = 93

Карън и Рикардо

Може би имаше едно леко повдигане, но след това беше изпълнено толкова безстрашно, че дори нямаше значение. Тези момчета направиха няколко асансьора, които никога досега не бях виждал, а Карън се доближаваше толкова близо до яденето на дансинга няколко пъти. Обичах разделянето, плъзгане по пода и силата и изяществото, които и двамата проявяваха, когато си партнираха или се разделяха. Жената обикновено е витрината в латино танците, но Рикардо блести също толкова ярко, с хореография, която прожектира и двамата. Много трудна хореография, съживена с увереност и твърд ангажимент.

Съдийски резултати: 99

Моят резултат: 19 (изпълнение), 20 (техника), 20 (хореография), 18 (творчество), 19 (презентация) = 96

РЕЗУЛТАТИ

Rock Company, The Lab и Fabulous Sisters са трима яростни и силни състезатели, които представляват много добре дивизията за младежки отбор в следващия кръг. Изборът между тях обаче ще бъде много, много труден.

Резултатите и конкуренцията бяха още по-ожесточени в горната дивизия, където Майкъл Дамески, Ашли и Зак и Карън и Рикардо взривиха покрива на това място. Децата излязоха силни в сезон 1 на това шоу, но по-добре внимавайте този сезон. Възрастните са тук, за да ги върнат в училище!

„Светът на танца“ се излъчва в сряда от 21:00. ET на NBC.

Саймън Коуъл, удостоен със звезда на Алеята на славата Звезди и техните звезди Мат Барон / REX / Shutterstock

Интересни Статии