Уинона Райдър прави рядък външен вид на червения килим с гаджето си Скот Макинлей Хан

Уинона Райдър и нейният мъж все още е силен!

как изглежда аманда байнс сега

Актрисата направи рядък външен вид на червения килим с дългогодишно гадже Скот Макинлей Петел на премиерата на новия й филм, „Експериментатор“ по време на филмовия фестивал в Ню Йорк във вторник.

Райдър изглеждаше сладък и небрежен, облечен в класически LBD. Тя стилизира брюнетките си в широки къдрици и завърши визията си с черен часовник и клатч. The Loomstate изпълнителен директорсъвпадаше с неговата дама любов, носеща черен бутон и черни панталони.„Експериментаторът“ следва историята на известния психолог Стенли Милграм , който провежда поредица от противоречиви експерименти за тестване на човешкото поведение, по-специално това на подчинението, през 1961г.

43-годишната звезда в биографичния филм като съпругата на Милграм Саша и Питър Сарсгаард играе Стенли. Звезди Тарин Манинг , Келън Лутц , Джон легуизамо и Джим Гафиган по същия начин съставят впечатляващия състав.Въпреки че нямаме търпение да видим последното начинание на големия екран на актрисата, Райдър също наскоро потвърди, че ще повтори ролята си на Лидия Диц в 'Beetlejuice' на Тим Бъртън продължение!

„Хм, мисля, че мога да го потвърдя, защото Тим Бъртън направи това интервю - като, беше много мълчаливо, строго секретно ... и тогава той правеше някаква преса за„ Големите очи “и направи интервю пред камерата и той каза: „О, да, правим го и Уинона ще бъде в него“, а аз бях като [шокирано лице] “, каза тя по време на интервю с Сет Майерс през август.

Самият Beetlejuice, Майкъл Кийтън , също изрази плановете си за продължение, докато разговаря с MTV миналата година.'Винаги съм казвал, че това е единственото нещо, което бих искал да направя отново, ако някога съм правил нещо отново', каза Кийтън за емблематичното движение. - Но от Тим ​​някак се наложи да участва по някакъв начин.

Нямаме търпение да видим 'Момиче, прекъснато' звезда на големия екран - какво мислите за появата на актрисата на червения килим? Озвучете се отдолу и разгледайте галерията по-горе, за да видите повече жени от 90-те години тогава и сега!

Интересни Статии