Уил Феръл SNL Скици Класирани: Гост-звезда Бонаназа Акценти Весела екскурзия на благодарността


Проклятие „SNL“: Твърде скоро изчезнаха 9 членове на ролите Виж снимките NBC

Към Ferrell се присъединява група звезди от звезди, включително Alec Baldwin, Ryan Reynolds, Woody Harrelson, Larry David, Maya Rudolph, Rachel Dratch, Fred Armisen и Tracy Morgan.

Напълно очаквахме страхотен епизод с Уил Феръл връщане към хост „Събота вечер на живо“ но не очаквахме той да донесе всичко на приятелите му с него.Това беше лесно най-гост звездите, които шоуто имаше през целия сезон, и от доста време, тъй като имахме пълен списък от тях за последния дебат на Демократическата партия, като няколко от тях останаха за още една скица.

NBC

Уил Феръл ще излезе извън сценария в Hilarious Whisper Challenge и Jimmy Fallon е толкова изгубен

Преглед на историята

Трейси Морган и Райън Рейнолдс напълно дерайлирал - красиво - монологът на Уил, с Райън, който се завръща в Weekend Update, за да спаси един от най-уморените повтарящи се герои, доколкото е могъл.

Към тях се присъединиха Лари Дейвид , Мая Рудолф , Рейчъл Драч , Фред Армисен и Уди Харелсън за звезден дебат, който само ни вълнува повече за това как „SNL“ ще подходи към отразяването на предстоящите избори.От горе до долу, това беше солиден епизод. И с всички онези гост-звезди и моменти на аплодисменти на публиката - плюс колко време отне на Уил да изброи всичките си приятели в края - имаше три скици, които не направиха прякото предаване, което означава, че имаме дори повече шоу тук, отколкото те там.

Забележително е, че имаше много малко слаби скици и не гостите го спасиха. Винаги помага да се върне ветеран, тъй като те са склонни да издигнат актьорския състав и това със сигурност се е случило тук. Уил е легенда на тази сцена и той доказа защо, като се ангажира изцяло с всеки герой, независимо дали са самоправедни или глупави ... или малко и от двете.

Както обикновено, класираме всички скици от най-лошото до първо, включително монолога, Cold Open, 'Weekend Update' и всички скици, които са били нарязани за времето, но са си проправили пътя онлайн. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към члена на актьорския състав, който имаше най-силната седмица.Списание PAPER / Томи Дорфман

Пийт Дейвидсън е гола кукла Кен за списание Paper, Talks Ariana, Dating и др

Преглед на историята

РАЗРЕЗ ЗА ВРЕМЕ: Дънки за мъже

Кой знаеше, че се нуждаем от мъжки дънки с „деколте отзад“? О, чакай, не го правим? Да, добре, имаме го, благодарение на тази съкратена за времето реклама, която показа част от това деколте на Уил Феръл, Боуен Ян , Алекс Мофат и Кайл Муни . Наистина беше толкова просто, като визуалната шега беше всичко, което му беше дошло. Беше ли смешно или по-шокова стойност? Ще тръгнем с последното.

Вентрилоквист

И така ... това тръгна в неочаквана посока, тъй като манекенът на Уил Ферел започна да моли публиката, за да го спаси от „цялата ръка“ на Уил до дупето му. Да, той каза, че всички са съучастници в това престъпление. Това беше лесно най-нелепата предпоставка за нощта, така че това е място в края, но все пак успя да работи поради ангажимента на Уил и към двете роли да бъде кукловод и негова „жертва“ куклата. Говорейки за необикновен хумор, голямата вана смазка в края не ни помогна да се почувстваме по-комфортно от Кенан Томпсън и Cecily Strong . Трябваше ли да се смеем или да се свиваме? Предполагаме, че това беше успешно измама, защото и сега съжаляваме Чипи.

СТУДЕНО ОТВОРЕНО: Беседа с хеликоптер

Не можем да повярваме, че „SNL“ отне толкова време, за да се подиграе на репортерските сесии на Тръмп за „разговори с хеликоптери“, само бихме искали звуците на хеликоптера да са били толкова силни, че едва ли ги чувате. Поне това може би е по-добре да прикрие каквото и да се случи, когато Уил Феръл излезе и двамата с Алек Болдуин дори не изглеждаха като в същия сценарий. Това беше рядка поява на домакина на студено отворено място, а след това неудобно отваряне беше ясно, че Уил се забавлява, за да рифува от Алек. Но макар че обстановката беше перфектна, това не съвсем задържа кацането в отдела за шеги.

Гети

Кои са най-новите знаменитости, които се насочват към индустрията за канабис?

Преглед на историята

РАЗРЕЗ ЗА ВРЕМЕ: Дата в Мексико

Това веднага ни разтревожи, тъй като самият Уил Феръл започна да говори за това колко е развълнуван да срещне молдовската си приятелка, която срещна онлайн и вече похарчи твърде много пари. Да, това нямаше да върви добре. „Майка ми казва, че правя лоши избори“, каза той, мигове преди да се обади от Сабина и да развали всичките му надежди и мечти и да играе другата страна на вълнение. И тогава нещата станаха още по-тъмни, когато той разкри, че е бил в тълпата за пътуването и разбра, че е алергичен към омар. Това може би беше най-очевидната скица, която можеше да обясни защо в крайна сметка беше изрязана, но Уил определено я затвори и се забавляваше с нея.

Реклама за пица

Кейт Маккинън , като майка на семейство, обичащо пица, не харесва да бъде наказана заради подхода си „секс продава“ да прави местна реклама и веднага се намуси и изтегли. Това беше такъв мелодраматичен отговор, тя почти се натъкна като звезда от 40-те години на миналия век. След това те добавиха още един слой към родителските стереотипи, като бащата на Уил Феръл нямаше представа как да се свърже с децата си без майка там. Това просто играеше на очакванията и въпреки това Кейт и Уил наистина го накараха да работи с ангажимента си към всяко чувство и момент, включително помирението им. Това беше вихър от превъзходна емоция, която всъщност също намери задоволително заключение.

Гети

Кой замества Габриел Юнион и Джулиан Хани в Америка има талант?

Преглед на историята

Хайнц Релакс

Първо беше бедно Сара Лий миналата седмица , сега изглежда, че Хайнц може да е в лудост, след като 'SNL' представи Heinz Relax, бутилката с кетчуп, която замества онези смущаващи шумове от пердета с релаксиращи въздишки, които звучат страшно много като секс шумове. „SNL“ целенасочено ли е насочен към произволни хранителни продукти сега за допълнителна реклама? Това каза, че ние обичахме сериозността на бащата на Уил Ферел рано, убедени, че всички вярват, че той ще позволи да се разкъса. Понякога предпоставката с една шега е всичко, от което се нуждаете.

Парти песен

Родителите си тръгват, а децата правят партита, това е история, стара колкото времето. Но колко често се появява вашият учител по английски език в АП? Това убийствено рап настроение определено беше хвърлено от присъствието на Уил Феръл като инструктор за разбиване на партита, който преживява някои неща. Обичаме, че никога не откриваме точно Какво се случва, което е напълно логично, тъй като децата така или иначе биха били наясно само периферно. Но неловкостта, включена в текста, беше просто безупречно изпълнена от „тийнейджърите“ Cecily Strong и Денят на Майки , с Крис Ред на много объркания хор.

Лисица

Маскираният певец шокер разкрива истинска легенда

Преглед на историята

Актуализация през уикенда

Няма да лъжем, не можем да разберем Колин Йост обширно сравнение на Девин Нунес с Спонджбоб Квадратни гащи. Той също така донесе разписки срещу твърденията на Тръмп за страхотно изслушване в солидна разбивка на събитията от седмицата по време на изслушванията за импийчмънт, отчаяно надявайки се, че и Тръмп, и Джулиани ще дадат показания. 'Това би било като Super Bowl с по-лошо увреждане на мозъка.'

Мислехме, че сме приключили Алекс Мофат „Човекът, който току-що си купи лодка“ и неговите малки шеги с пениса, но определено сме тук за Райън Рейнолдс, макар че и ние не се занимавахме с шегите му. Честно казано, сексуалната игра на думи е много по-добра от постоянните препратки към пениса, които бихме предпочели героите без всичко това. Беше толкова зле, че бяхме благодарни, когато всичко свърши.

Отвъд политиката, Джост и Че преминаха към други поп културни предмети като историята, която студийният изпълнител искаше Джулия Робъртс като Хариет Тъбман, докато Джост отиде с нацистка шега, която всъщност мина добре. И дори нямаше нужда наистина да пишат вицове за истинския „Мет“ на Южна Дакота. Ние сме на това. антинаркотична кампания, но те се опитаха. Как получи това одобрение ?!

американски идол топ 24 изпълнения

Гети

Батман хвърля Джон Туртурро за бос на престъпността Кармин Фалконе

Преглед на историята

Кино класика

Не знаехме дали изобщо ще се видим с Кенан Томпсън тази седмица, докато той отново не се появи като Рийз Де’Уайт, представяйки невиждания досега край на „Магьосникът от Оз“. Този завършек разкри, че Munchkins се основават на действителните малки хора, които Дороти (Кейт Маккинън) познава, и техните глупави тоалети на кукли, които тя има на рафта. С други думи, това беше културно нечувствително и по някаква причина те заснеха край, за да изложат това. Да, няма смисъл, но беше доста смешно и като много добра комедия, имаше и нещо да се каже, което може би си струва да се разгледа за миналото ни и как сме се отнасяли и обмисляли маргинализирани групи в нашето общество. Плюс това, Джуди Гарланд на Кейт беше на място!

Първи Ден на благодарността

На Бек Бенет Джон Смит се присъединява към Покахонтас (Мелиса Виласенор) и нейното семейство за първия Ден на благодарността и той е толкова притеснен, че го духа. Мая Рудолф и Фред Армисен се завърнаха като не -Г-н. и госпожа Хонтас, докато Уил Ферел беше нейният дядо не одобри. В своя защита „SNL“ се придържа към по-точната в исторически план реалност, че Покахонтас беше на 12 години, докато Джон наближаваше 30. Още по-рязко беше обратът, че Ферел представяше Америка на Тръмп като американски индиец, отвратен от тези имигранти и желаещ стена. Това е блестяща политическа сатира в най-добрия случай, идваща направо от „лисицата“. И тогава тяхната обща основа ... не искаме да я разваляме, но е брилянтна. И тогава PSA на Уил в края призна всички проблемни елементи на самата скица, така че беше наясно със своите своевременни коментари.

РАЗРЕЗ ЗА ВРЕМЕ: Списък на ролите

Безумният хаос отгоре надолу, докато група ученици очакват списък за кастинг за училищната пиеса от учителя по театър, Уил Ферел в неговия хитър, усукан най-добре. Всичко беше в това, че той играеше игри с тези тийнейджъри, а актьорският състав имаше абсолютна експлозия, донасяйки нелепи нива на тревога на техните герои. В крайна сметка това парче беше много забавно и единственият сегмент, който би направил приятно допълнение към шоуто.

Гети

Сара Хайланд споделя мощно послание за „колегите невидими воини на болестта“

Преглед на историята

Дебат

Никой не се забавлява с политическото си впечатление от Кейт Маккинън, която прави Елизабет Уорън, и тази седмица харесахме нейната неохотна индийска храна. Тя беше част от звездното събиране с Мая Рудолф, която се завърна като Камала Харис, опитвайки се да стане вирусна, и Рейчъл Драч като Ейми Клобучар. Междувременно Бърни Сандърс на Лари Дейвид изобщо не се интересува от тенденциите, но той предложи някои страхотни музикални препратки от 80-те. Дори получиха Уди Харелсън обратно като Джо Байдън, който продължи да доставя страхотни безсмислени материали. Дори Фред Армисен се отби, докато кметът Блумбърг разбива партито. Имаше толкова много лица и толкова добър материал, че вече ни е мъчно да мислим, че тези кандидати скоро ще бъдат намалени до едно и ще загубим всички тези забавни впечатления.

МОНОЛОГ: Уил Феръл

Тази странна предпоставка за монолог работи абсолютно блестящо. Цялата надутост беше, че Уил Ферел, като водещ, беше изцяло победен от Райън Рейнолдс сред публиката. И се влоши само когато разбра, че Райън му е фен. Уил изигра някого, чиито нерви го докарваха докрай. Беше замаян и неудобен и го загубихме, когато приклекна, за да види дали Райън ще се смее на една от шегите му. Честно казано, само Уил (или може би Крис Фарли) би могъл да направи тази характеристика толкова добре. След това разбрахме, че изнервеният Уил се вмъква в Трейси Морган, което, разбира се, подтиква този бивш съдружник да се присъедини към него там.

Гети

Саша Барон Коен изкоренява Марк Зукърбърг заради „Пропагандната машина“ във Facebook

Преглед на историята

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

С толкова много лица и Уил, доминиращ през нощта, актьорският състав наистина взе задния стол до своята звездна сила. Това обаче не означава, че не са били забелязани.

Боуен Янг продължава да прави силни изявления в първоначалния си манш, докато и Сесили, и Майки имаха натоварени и силни нощи. Но предимството тази седмица трябва да отиде при Кейт Маккинън (знаем), защото тя продължава да овладява своята Елизабет Уорън и ни пренесе направо в Джуди Гарланд в брилянтната скица „Oz“.

Но именно нейната емоционално бурна майка в скицата на рекламата за пица затвърди тази за нея, осигурявайки й солидна нощ от горе до долу. Тя е ветеранката в този актьорски състав с причина и това личи. Когато тя си отиде, те ще имат огромни обувки за пълнене!

„Saturday Night Live“ се завръща на 7 декември с водещата Дженифър Лопес и музикалния гост DaBaby.

Интересни Статии