Защо звездите от „Версай“ смятат, че шоуто „бута плика“ на гей представителство по телевизията

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките TooFab

Александър Влахос, Евън Уилямс и Тайг Рунян се отбиват при TooFab, за да разлеят какво да очакват през сезон 3 и защо реакциите на някои фенове карат един от тях да „изпада в сълзи“.

50-годишно дупе

Звездите на „Версай“ спряха от TooFab преди премиерата на третия и последен сезон на телевизионното предаване Ovation, излъчена тази вечер, и те го направиха много да кажем, от намеци за това, което се очаква за техните герои, чак до „натискане на плика“ за гей разказване на истории.Александър Влахос (Г-н Philippe d'Orleans), Евън Уилямс (Шевалие) и Тайг Рунян (Фабиен Маршал) се отвори за това какво е усещането за сбогуване с телевизионния сериал от периода, който проследява 28-годишния крал Луи XIV, строящ най-големия дворец в света през 1667 г. във Франция. Актьорите разкриха, че са влезли в сезон 3, несигурни в съдбата на драмата - и са били заляти от емоции, когато са чули последното „изрязване!“

Ерик МакКормак разкрива кастинг на мечти за таен любовник на „Will & Grace“, дразни още политически истории

Преглед на историята

„Разбрахме шест седмици преди края на снимките“, каза Влахос. „Бяхме на път да получим последните няколко скрипта за последния блок и те бяха като„ Няма да се връщаш “и това беше малко период на корекция.“

„Те бяха уважителни, но това беше гореща тема“, добави Рунян.Уилямс каза, че 'това е изненада, но не е голям шок', добавяйки, че е доста често европейските шоута да продължават три сезона.

Влахос, самопровъзгласилото се „плачещо бебе“, заяви, че е „абсолютно“ емоционално заснемането на последната му сцена в сериала. Рунян - който играе главния детектив на крал Луи XIV и е постоянно на кон - се съгласи, казвайки, че споделя последната си, „пищна“ сцена с коня си.

Но Влахос каза, че не само шоуто, с което се сбогуват. „Тези двамата са като моите братя“, каза той, имайки предвид своите звезди от четири години.Влахос играе Филип, известен още като мосю, брат на крал Луи XIV. Той е военен гений и герой, но също и рокли и е в романтична връзка с героя на Уилямс, Шевалие, в продължение на много години. През 1667 г. Франция хомосексуалността се наказва със смърт.

TooFab попита Влахос и Уилямс дали привилегията на техните герои - намиращи се във вътрешния кръг на краля - ги предпазва от преследване заради сексуалността им. Феновете на „Версай“ измислиха двойката „MonChevy“.

Гети

Джони Деп отрича да е удрял Amber Heard, Trashes Rolling Stone, подробности за Disney Beef и още 5 зашеметяващи от интервюто на Wild GQ

Преглед на историята

„Причината, поради която [MonChevy] става толкова пищна, толкова екстравагантна и така прокарва правилата и нарушава правилата в почти всеки епизод, е, защото [Philippe] е брат на краля и от пълномощник [Chevalier] не може да бъде наранен с това - каза Влахос. 'Луи знае, че не може да убие шевалие, защото това ще разбие сърцето на брат му.'

„Обратната страна на тази привилегия е, че любовната им връзка винаги е била смъртоносно небалансирана“, добави Уилямс. „Като ако [Филип] щракне с пръсти, или ще бъда изгонен, или ще загубя главата си. И Шевалие винаги е знаел това и така винаги се е опитвал да се хване и да се направи уместен.

„И в сезон 3 виждаме какво се случва кога и двете героите са принудени да стоят сами “, продължи той. „А Шевалие винаги е съществувал в сянката на Филип и по принцип е манипулирал Филип да остане там и затова, когато е изгонен и принуден да намери самоличността си и да разбере кой е той, има потенциал той да се промени и може би порасна. Така че ще видим, може би Шевалие може да се превърне в герой.

Warner Bros. Развлечения

Епичен 5-минутен трейлър „Aquaman“ дава надежда Джейсън Момоа, Амбър Хърд и Никол Кидман могат да спасят DC Extended Universe

Преглед на историята

Актьорите говориха и за цензурата на техните сексуални сцени в определени части на света, особено в Русия, където екранът „просто почернява“. Уилямс каза, че връзката му на екрана с Влахос се представя като „наистина добри приятели“.

'Чувствам, че това просто означава, че натискаме плика', каза Уилямс. „Броят на хората, които идват при нас и казват, че се чувстват представени, е умопомрачителен.“

Влахос каза, че наскоро е прочел статия, написана от транс момче, която каза, че намира утеха в това, че вижда несъответстващия характер на пола на Филип.

„Такива неща ме карат да се разплача. Ето защо го правим - каза Влахос. „Също така в това предаване никога не казваме думата гей или хомосексуалист. Така че мисля, че това бута иглата. Това е гей връзка, но ние просто се отнасяме към тях като към влюбени хора.

'Това не е история за гейове, а история за любов', добави Уилямс. 'И по този начин е универсален.'

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на