Защо звездата от „Версай“ Александър Влахос е скептичен към гей Джеймс Бонд

Bond Girls: Тогава и сега Виж снимките Гети

Актьорът, който играе гей герой в драмата на Ovation TV, смята, че историята винаги трябва да е на първо място.

„Версай“ звезда Александър Влахос не смята, че гей персонажите във филмите или телевизията трябва да бъдат „изискване“, въпреки че митингът призовава за по-голямо представяне на екрана, така че той е скептичен по отношение на идеята да превърне Джеймс Бонд в гей герой.

jenna jameson 2015 наддаване на тегло

„Мисля, че влизайки в шоу с изискване да го покажете, винаги ще си стреляте в крака. Мисля, че винаги трябва да служи на историята - каза Влахос TooFab когато се отби в студиото ни с колеги Евън Уилямс и Тайг Рунян . 'И така, като поставихме гей Джеймс Бонд, служи ли на историята или просто се опитвате да поставите изискване за това?'TooFab

Защо звездите от „Версай“ смятат, че шоуто „бута плика“ на гей представителство по телевизията

Преглед на историята

Влахос и Уилямс, които играят любители на гей в драмата на Ovation TV, която в момента се излъчва за трети и последен сезон, се съгласиха, че техните герои динамично действат, защото играят исторически фигури, които са гей и връзката не е замислена като сюжет.

'Имахме късмет, че, слава Богу, получихме тези герои, но те бяха истински', каза Влахос. 'Не ги превръщахме в гей.'Влахос играе Филип, известен още като мосю, брат на крал Луи XIV в драмата за построяването на най-големия дворец в света през 1667 г. във Франция. Той е военен гений и герой, но също и рокли и е в романтична връзка с героя на Уилямс, Шевалие, в продължение на много години, въпреки че хомосексуалността се наказва със смърт през този период от време.

Възпроизвеждане на видео съдържание

Уилямс добави: „Това, което беше страхотно в това шоу, е ... ние не бяхме стереотип, защото не бяхме архетип. Много хомосексуални герои се третират като сюжетни средства. '

„Те просто бяха влюбени, те случайно бяха двама мъже. Нямаше извинение за това. Освен това няма съобщение за пресата за това “, каза Влахос. „Току-що бяхме представени пред публиката.“„Наистина ми хареса, че връзката ви не е стереотипна“, подкани го Рунян. „Тя просто се приближи към истината, особено с напредването на поредицата, почувствах, че трябва да изпитате дълбочината на връзката си, докато тя продължава.“

„Бонд 25“ намира нов критично признат режисьор и феновете са спрени

Преглед на историята

По-широкото представяне в телевизията и киното - по отношение на цвета, етническата принадлежност, сексуалността и пола - е гореща тема в развлеченията от години. Викът за разнообразие става все по-силен, тъй като хората стават по-наясно за влиянието, което медиите оказват върху обществените норми, като приемането на еднополови романи или гейовете, които са също толкова мъжествени, колкото и прави мъже.

Актьор Сър Иън Маккелън каза, че гей Джеймс Бонд би бил интересен и смята, че създателят на героя Иън Флеминг ще се съгласи.

- Имам идея. Мисля, че Ян Флеминг, който е написал оригиналните книги, е знаел всичко за него. Не съм сигурен, че следващите актьори напълно са разбрали шегата, която е същата като Супермен. Джеймс Бонд е слабак - каза той Разнообразие през 2017 г. „Той е глупав англичанин, който иска мартинитата му да бъдат разбъркани. Той сменя бельото си като Супермен и може да спаси света. Всички играят по един и същи начин - той е герой през целия път. Не, той не е.'

„Ако играете Джеймс Бонд като външен лагер, глупав гей мъж, който никой не е взел на сериозно и тогава се оказа, че толкова много гей мъже са под дрехите им - пухкави и силни и толкова хетеро, колкото всеки хетеро - може да имаме повече истинска история от разказаната - продължи той.

Покойният Роджър Мур, който играе Бонд в седем филма, не се съгласи преди смъртта си през май 2017 г.

„Чувал съм хора да говорят за това как трябва да има дама Бонд или гей Бонд, но те не биха били Бонд по простата причина, която не беше това, което пише Иън Флеминг“, каза Мур пред Daily Mail през 2015 г.

За него директният Бонд е „просто да бъдеш верен на героя“.

финалът на сезона на ходещите мъртви, който почина

Даниел Крейг , актьорът, който в момента играе агент 007, има подобна гледна точка. Той каза E! News още през 2012 г. той не можеше да си представи гей Бонд, „Защото [Бонд] не е гей“.

„Версай“ се излъчва по телевизия Ovation в 22:00. през съботите. Гледайте актьорския състав, който обсъжда как шоуто е помогнало да прокарате плика в гей историите по-долу

Руби Роуз канализира вътрешното си момиче в Ибиса

Интересни Статии