Защо звездата на 'Ерген в рая' Даниел Магуайър мисли, че Лейси Марк го е 'злодействал' по време на събирането (ексклузивно)

„Бакалавър в рая“ Сезон 4 Актьори Виж снимките ABC

'Ерген в рая' звезда Даниел Магуайър иска да постави рекорда направо на лятната си игра с Лейси Марк тъй като неговата страна на историята беше отрязана от специалното събиране на ABC.

'Тя ме злоупотреби и не можахме да видим очи в очи', каза 32-годишният състезател за ерген TooFab . 'Тя има това, което мисли, а аз имам това, което мисля, и тя ми каза, че не иска да говори с мен, защото иска да ме преодолее.'

как спиш нощем текст

Магуайър беше разочарован от Марк след увитото събиране, защото усети, че тя излъга за връзката им Вини Вентиера парти в Ню Йорк, преди да дебютира в „Bachelor in Paradise“, и той се съгласи с нейното признание за случилото се зад вратите във фентъзи сюита.Instagram

Звездата от „Bachelor in Paradise“ разкрива историята зад забележките към секс лентата от предстоящия епизод (ексклузивно)

Преглед на историята

Магуайър твърди, че просто се е наслаждавал на лукса на климатика и е бил в авангарда с Марк за това къде са стояли романтично, след като са напуснали Мексико.

„Започвах да я харесвам много и това беше вярно, но не го мислех по любовен начин. Когато камерата е включена, се чувствах на място, но си прекарвахме добре заедно и след като камерите бяха изключени, бях като: „О, трябва да сме реалисти по отношение на тази ситуация. Това е сериозно. Не би ми харесало, ако се върнете в Ню Йорк и се свързвате с други момчета и обратно. Просто не исках етикет, но тя го направи. Тя искаше 100 процента всичко и брака и аз не можех да го направя. Все още искам да я видя отново, но тя има различни желания, нужди и ценности. 'Гети

Защо тази звезда „Ерген в рая“ мисли, че Корин Олимпиос е „лъжлив чувал, нали знаеш“ (ексклузивно)

Преглед на историята

„Би било различна история, ако бяхме в един и същи град, но сме в различни страни“, добави той.

Бившата ергенска звезда също беше ядосана от това как Марк неправилно характеризира посещението си в Ню Йорк по време на събирането в понеделник, тъй като Марк твърди, че е пътувал само, за да може да я види.

Магуайър каза, че се е изкривила, за да изглежда зле, но основната му причина за пътуването в Ню Йорк е да популяризира телевизионните си изяви, за да не посещава Марк.„Бях там шест нощи и бях там за работа, за да популяризирам шоуто„ Сватовници “. Никога не съм стигал до забележителности или приятели, защото бяхме толкова заети през целия ден - каза той. „Можех лесно да я накарам заради камерата, но не исках да я водя. През юли решихме, че просто ще бъдем приятели. Поканих я във Ванкувър, но тя не искаше да дойде.

търкаляне с песента на приятелите

Вижте скорошното интервю на TooFab с Maguire и Ventiera, където те говорят за скандала Corrine-DeMario през този сезон:

Възпроизвеждане на видео съдържание Възпроизвеждане на видео съдържание Ник и Ванеса Сплит - Има ли все още ергенски двойки все още заедно? Виж снимките Instagram

Интересни Статии