Защо звездата на YouTube iJustine избра да почете Стив Джобс на корицата на книгата си

Джъстин Езарик , АКА iJustine , добави автор към продължителното си автобиография, която също включва техник, геймър, влогър и дигитален влиятел.

Звездата в YouTube току-що пусна първата си книга, „Аз, Джъстин: Аналогов мемоар“ което включва истории за първия й вирусен видеоклип в YouTube (документация за нейната сметка за iPhone над 300 страници), възхода й като водещ създател на съдържание и нейното представяне за развитието на социалните мрежи от самото й начало.

Мемоарите не биха били пълни за Джъстин без кимване на нейния идол, създател на Apple Стийв Джобс. На корицата тя дори носи спортната екипировка на Стив - черен пуловер и дънки - докато държи компютъра на Apple от старата школа.И така, какво беше вдъхновението зад нейната специална почит към Джобс?

„Наистина започна като шега“, каза Джъстин Брайън Морено от toofab в Comic-Con. „Донесох всички тези неща, за да се снимам като Стив Джобс, а след това, когато ги върнахме, бяхме като„ Това е перфектно “. Докато го снимахме, осъзнах, че този вид обхваща всичко, което съм правил.'Толкова съм голям фен на Стив Джобс', добави тя. „Обичам Apple, обичам технологиите - това беше нещо, което обединяваше всички тези неща. Дори заглавието „Аналогов мемоар“ всичко просто се получи “.

хедър макдоналд и манипулатор на челси

Докато милионите фенове на Джъстин са я гледали да прави почти всичко през годините, тя обясни, че нейната книга й позволява да показва дори Повече ▼.

„Това ми позволява да разкажа история, която не можете да разкажете чрез видео или блогове“, каза 31-годишната звезда. „Много пъти в YouTube виждате по едно видео на някого и всъщност не успявате да разкажете всичко. Книга позволява на хората да разкажат задкулисната история за това как хората са стигнали тук и какво ги е вдъхновило. 'Вижте клипа по-горе, за да чуете повече за книгата на iJustine и да разберете какво е била най-изненадана да види на E3!

За повече информация от iJustine, вземете нейната книга тук , на щандове сега.

Жаден за повече Comic-Con? Вижте ВСИЧКИ най-добрите костюми по-долу!

Интересни Статии