Защо имате нужда от уебсайт и блог за вашия малък бизнес

От запознанства до доставка на химическо чистене - изглежда, че в наши дни всичко се прави онлайн. Винаги имаме своите телефони с нас (буквално ВИНАГИ), така че за да достигнете до най-много клиенти, абсолютно се нуждаете от уебсайт за вашия бизнес. Просто не е осъществимо да нямате някаква връзка за вашия бизнес в мрежата в наши дни. Но какво прави бизнес сайта успешен? И кой е най-лесният - и най-рентабилен - начин да го създадете, ако нямате опит с кодирането или уеб разработчик на повикване?

НЕ ДА СЕ ПРИГРАВЯВА. Върнахме ви гърба. Партнирахме си с Квадратно пространство - нашата платформа за красиви, функционални, мащабируеми уебсайтове - за да ви предоставим най-добрите ни съвети за създаване на подходящия уебсайт за вашия бизнес. Тъй като правилният сайт може да ви помогне да приземите клиенти, да осигурите постоянни клиенти и да достигнете до огромна аудитория. Готов? Да го направим.

Готови ли сте да споделите вашата визия или бизнес със света? Започнете безплатната си пробна версия на Squarespace още днес (не се изисква кредитна карта) и използвайте код „EVERYGIRL“ с 10% отстъпка, когато сте готови да публикувате уебсайта си.

Основите

Има някои неща, които трябва да направите, когато настройвате уебсайта си за бизнес, за да изглеждате професионално, компетентно и готово за работа. Моят огромен домашен любимец, когато търся бизнес в Google, е, че те а) нямат уебсайт б) имат невероятно объркващ уебсайт или в) имат уебсайт с домейна твоят уебсайт. нещо. с . Не позволявайте това да сте вие!

Персонализиран домейн и имейл

Искате да изглеждате професионално от самото начало, така че помислете за персонализиран домейн и имейл адрес (т.е. [имейл защитен] ). Веднага ще изглеждате по-компетентни. За щастие, когато купувате бизнес план от Квадратно пространство - нашият доставчик по избор за всичко - от лични блогове до елегантни бизнес сайтове - получавате персонализиран домейн и година G Suite, която включва професионални имейл услуги от Gmail и тонове други бизнес екстри от Google. ПЕЧЕЛЯ.

Когато започнете да настройвате сайта си с Квадратно пространство , не забравяйте да използвате нашия код на купон “ ВСЯКА МОМИЧКА17 ”За 10% отстъпка от първата ви покупка. Като пример създадох уебсайт за цветар, използвайки (много прекрасния) шаблон на Hyde от Squarespace. Следвайте тези стъпки, за да започнете: • Придвижете се до страницата с шаблони на Squarespace тук . Щракнете върху „Онлайн магазини“ от списъка вляво.

как се гримирате за естествен вид
 • За този пример избрах шаблона на Hyde, след което щракнах върху „Започни с този дизайн“. След като изберете шаблон, ще бъдете автоматично записани в безплатна пътека Squarespace - все още не се изисква кредитна карта - за 14 дни. След изтичането на пробния период можете да изберете плана Squarespace, който искате. Препоръчвам техния бизнес план, който идва с домейн и година на G Suite.

Вашите продукти / услуги (на началната страница)

Ако направите нещо на вашия бизнес сайт, трябва да се свържете с вашите продукти и / или услуги на началната страница. Направете супер лесно за хората да разберат какво можете да направите за тях - не ги карайте да търсят тази информация, а просто ще излязат от страницата ви. За този пример добавих три връзки на началната страница (с привличащи вниманието изображения) към трите основни услуги, предлагани от този цветар - сватби, букети и доставки. Ето как го направих: • Вътре в шаблона на Hyde има демонстрационно съдържание, което вече е налице за вашата начална страница (демо съдържание, което е лесно сменяемо, е включено във всеки шаблон на Squarespace). Отидох до раздела в лявото меню, наречен „Продуктова група“, който исках да модифицирам със собственото си съдържание.

 • Вместо раздел „Продуктова група“ добавих изображения и ги озаглавих според това, което исках да се появи на началната страница. Например снимката, която исках да свържа към страница за услугите, предлагани за сватби, озаглавих „Сватби“. Снимката, която исках да направя към страница за това как да поръчам букети за различни събития, беше озаглавена „Букети“. За да редактирате изображения, добавени към вашата продуктова група, просто щракнете два пъти върху тях, за да се появи изскачащо поле за редактиране (показано по-долу).

Местоположение и работно време

Искате хората да могат лесно да ви намерят и да се свържем с вас, когато сте на разположение за чат. За бизнеса с тухли и хоросани това означава да имате физическия си адрес и часове във видна, лесно достъпна част от вашия сайт. За този пример добавих информацията в долния колонтитул на сайта - видим на всички страници - с мащабен шрифт.

 • За да редактирате секцията за долния колонтитул на вашия сайт, превъртете надолу в началната страница, докато стигнете до долния колонтитул. Задръжте курсора на мишката върху долния колонтитул, докато видите черно изскачащо поле с надпис „EDIT“.

 • След това добавих физическото местоположение и работното време към долния колонтитул, като щракнах върху черния бутон на индикатора, който се появява, когато задържите мишката в секция на която и да е страница. Щракнете върху „Текст“, за да добавите блок с текстово съдържание и след това започнете да пишете:

За фирми, които не са тухлени и хоросанови - например графичен дизайнер, който работи извън дома си - избройте работното си време и часовата зона, така че клиентите да знаят кога ще бъдете на разположение и да отговаряте на имейли / обаждания / и т.н. Това ще помогне за предотвратяване на имейли от 19:00 от клиенти, които очакват незабавен отговор. Освен това ще ви помогне да отделите работното време от действителното - нещо, което може да бъде трудно, когато работите извън къщата си.

Правила и условия и Политика за поверителност

The Квадратно пространство шаблонът, който избрах за този пример, вече е създал тези страници, така че всичко, което трябваше да направя, беше да пусна легалния жаргон и това е.

Страница „За теб“

Винаги, когато посещавам уебсайт за малък бизнес в дивата природа, ВИНАГИ кликвам на страницата около - искам да обърна внимание на услугите и просто да опозная хората зад компанията. Ако се свържа с тях или тяхната история, е много по-вероятно да работя с тях, да купувам от тях и да ги подкрепям. Като собственик на бизнес искате да вдъхнете такъв вид усещане у клиентите си - което прави страницата ви за промяна критична за вашия успех. Ето няколко съвета:

 • Включете снимка на вас (или вашия екип)
 • Направете вашето име и имената на вашия екип видни - дайте на хората истински човек, с когото да се свържете.
 • Споделете историята си и не се страхувайте да станете малко лични. Хората искат да видят вашата личност и това, което ви е накарало да започнете своя бизнес - това може да се окаже разликата между един клиент и повторен клиент.
 • Кажете на клиентите какво да правят по-нататък, като включите формуляр за регистрация или бутон за призив за действие. Трябва да насочите хората да се свържат с вас или да влязат и да посетят магазина. Дори ако това е просто „изпратете бележка“ с връзка към вашия имейл - насърчете хората да се включат или да се свържат.

Ето пример на цяла страница за „Информация за страницата“, която съставих за моя цветар Квадратно пространство сайт:

Свържете вашите социални акаунти

Това е безпроблемно. Улеснете хората да ви следват, където и да се намират - Facebook, Instagram и др. Squarespace има безумно лесна социална интеграция, което означава, че трябва да свържете акаунтите си само веднъж и след това можете да поставите социалните си икони навсякъде на вашия сайт и те ще бъда готов да тръгвам. Ето как стъпка по стъпка да свържете социалните си акаунти в Squarespace:

 • От началната страница на редактора си щракнете върху „Настройки“ от лявото меню.

 • Под „Уебсайт“ кликнете върху „Свързани акаунти“
 • Кликнете върху „Свързване на акаунт“ и изберете кой социален акаунт искате да свържете.

След като свържете всичките си акаунти, можете да добавите социални икони към която и да е област на сайта си, като следвате следните стъпки:

 • Придвижете се до областта, в която искате да добавите социални икони, и щракнете върху черния индикатор, който се появява. В менюто, което се отваря, превъртете надолу и кликнете върху „Социални връзки“ - това ще добави икони за всички свързани акаунти, които сте добавили към вашия сайт.

Финалните щрихи

След като свалите основите на успешния сайт, ще искате да добавите няколко неща, които ще помогнат на вашия бизнес да се открои от тълпата. Независимо дали работите на наситен пазар или не, издигането на вашия сайт на следващото ниво само ще помогне да привлечете и задържите клиенти.

В блога

Вземете историята си на нови висоти с блог. Това е сигурен начин да се гарантира, че клиентите са рутинно връщане към вашия сайт - нещо, което не може да бъде подценявано. Завърналите се клиенти могат да правят допълнителни онлайн покупки - на продукти или услуги - и това ще поддържа вашия бизнес най-доброто за тях. В този пример, като цветар, блог ще гарантира, че клиентите ще ви запомнят, когато имат нужда от следващия си букет, или ще ви препоръча, когато приятел ви попита дали познавате някой, който прави цветя за сватби.

Блоговете също помагат на вашите клиенти да се чувстват по-свързани с вас - от съществено значение за малкия бизнес. Блог за цветарски магазин например може да гарантира, че клиент купува от този магазин, вместо 1-800-Flowers. Защото те искат да ви подкрепят, вашата мисия и вашия бизнес.

Квадратно пространство прави блоговете лесни с шаблони за блогове, вече създадени за почти всеки шаблон, който предлагат. За този пример, използвайки шаблона Hyde, създадох блог за две минути, следвайки следните стъпки:

актьорски състав на филма за котки
 • Под „Страници“ отидох до мястото, където исках блогът да се появи в навигацията - за този шаблон той беше или в основната навигация, вторичната навигация, навигацията в долния колонтитул или не е свързан (което означава, че няма да се показва нагоре във всяка навигация, освен ако не направите връзка директно към нея от страница в сайта си). Избрах основната навигация, за да улесня достъпа до блога от началната страница. Щракнете върху плюса до избраната от вас навигация, след което щракнете върху „Блог“.

какво да облека под гащеризони
 • Под страницата „Блог“ е мястото, където ще управлявате публикациите си, ще добавяте нови публикации и ще контролирате своя блог. За да добавите първата си публикация, задръжте курсора на мишката върху основната област в страницата на вашия блог и кликнете върху „ДОБАВИ ПОЩА“.

Бюлетин

Когато изграждате бизнес, вашият имейл списък ще бъде ОСНОВЕН. Това са клиентите, до които знаете, че ще можете да достигнете, когато имате продажба, обявяване на събитие или произволен брой вълнуващи стъпки за вашия бизнес. И тези клиенти ще бъдат тези, които вярват във вас и вашата мисия - те искам за да бъдете информирани какво се случва с вас и бизнеса като цяло. Което означава, че когато този имейл за продажба излезе, тези клиенти ще бъдат тези, които щракват и правят покупки.

Ние обичаме Квадратно пространство по много причини, но една звездна функция, която предлагат, е лесна интеграция с приложения на трети страни, като Mailchimp. Всичко е plug-and-play, така че имате повече време да работите върху действителния си бизнес и да прекарвате по-малко време в притеснения как да накарате вашия бюлетин да работи в рамките на вашия сайт. За този пример ето как свързах Mailchimp към шаблона Hyde:

 • Избрах да добавя блок за регистрация за бюлетин на началната страница на сайта, за да насърча клиенти и посетители да се регистрират за моя бюлетин. За да добавите блок за бюлетин навсякъде на вашия сайт, задръжте курсора на мишката върху областта, която искате да го добавите, щракнете върху черния индикатор, след което изберете „Бюлетин“.

 • Ще се появи изскачащо поле за бюлетин, където можете да контролирате как формулярът ви за регистрация ще се показва на вашия сайт, както и да свържете акаунт в Mailchimp (или да събирате имейли в документ на Google Диск). В горната част на изскачащия прозорец щракнете върху „Storage“, след това върху „Mailchimp“, за да свържете акаунта си.

Свързан „поглед“

Като графичен дизайнер едно от нещата, които най-много ме притесняват, е претрупаният, зает, объркващ уебсайт. Squarespace гарантира, че шаблоните, които предлагат, са изключително добре проектирани за компютри, таблети и мобилни устройства. Вие обаче контролирате важни решения за вашия сайт - като цветовете, шрифтовете и фотографията, които ще използвате. Бъдете умишлени с тези избори. Придържайте се към три шрифта или по-малко и 2-3 цвята. Уверете се, че фотографията ви е сплотена в целия ви сайт - и използвайте стокова фотография, за да запълните всички дупки. Това е чудесен ресурс за намиране на страхотни стокови снимки, между другото.

След като направите този избор избит за вашия сайт, поддържайте своя „външен вид“ последователен в социалните канали, вашия бюлетин и обезпечението на вашия бизнес. Това ще ви накара да изглеждате професионално и компетентно. За този пример ето как промених шрифтовете и цветовете на сайта си:

 • В Квадратно пространство , можете да контролирате всички шрифтове, цветове и избор на стил за вашия сайт в раздела „Дизайн“. За да редактирате шрифтове, цветове и интервали, щракнете върху „Редактор на стилове“.

 • Под „Редактор на стилове“ задръжте курсора на мишката върху която и да е част от дизайна на страницата, която искате да промените (например, задръжте курсора на мишката върху заглавие, ако искате да промените шрифта на това заглавие) и кликнете. Това ще изведе менюто за стил за този раздел.

използвах Разпръскване (любимият ми ресурс за безплатна, красива стокова фотография) за всички изображения, които виждате.

Ценообразуване

Не мога да ви кажа колко пъти съм се отклонявал от даден сайт, защото не можах да намеря цените и предполагах, че ще бъде твърде скъпо. Не карайте клиентите си да се свързват с вас, за да попитат колко таксувате за вашите услуги или продукти - има вероятност те да не се свържат. Избройте цените си - не е нужно да навлизате в пълни подробности, но дайте представа колко бихте таксували за различни услуги или пакети - за да сте сигурни, че хората, които се свързват с вас, не губят вашето време. Това е стъпка, която клиентите ще оценят и ще ви спестят ценно имейл или телефонно време.

Отзиви

Отзивите са чудесно допълнение към вашия сайт, защото те засилват доверието ви и показват, че сте имали щастливи клиенти или клиенти в миналото. За този пример добавих три препоръки към началната страница на сайта, за да гарантирам, че те ще се виждат от нови клиенти. Ето пълна екранна снимка на примерния сайт, който съставих за цветар, показващ препоръките на началната страница:

Имате нужда от повече помощ? Квадратно пространство има гръб с 24/7 поддръжка на клиенти - истински бизнес спасител.

Готови ли сте да споделите вашата визия или бизнес със света? Започнете безплатната си пробна версия на Squarespace още днес (не се изисква кредитна карта) и използвайте код „EVERYGIRL“ с 10% отстъпка, когато сте готови да публикувате уебсайта си.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Номинацията за Еми на Катрин Хан подбужда хаотична радост в Twitter: „Както Бог е възнамерявал“

Номинацията за Еми на Катрин Хан подбужда хаотична радост в Twitter: „Както Бог е възнамерявал“

9 начина да се включите в местната политика

9 начина да се включите в местната политика

Блейк Шелтън взе приемни деца на риболов в имота си в Оклахома и снимките са толкова сладки

Блейк Шелтън взе приемни деца на риболов в имота си в Оклахома и снимките са толкова сладки

Брус Уилис, Джейсън Момоа Екшън комедия „Имало едно време във Венеция“, взета от RLJ Entertainment

Брус Уилис, Джейсън Момоа Екшън комедия „Имало едно време във Венеция“, взета от RLJ Entertainment

Издания за тийзър на Stranger Things 4; Мили Боби Браун влиза в обувките на 'Eleven's'; виж снимката

Издания за тийзър на Stranger Things 4; Мили Боби Браун влиза в обувките на 'Eleven's'; виж снимката

Индустриален дом в Сиатъл, проектиран да изглежда като контейнерна къща

Индустриален дом в Сиатъл, проектиран да изглежда като контейнерна къща

„Майчина любов“: майка си бръсне главата, за да подкрепи дъщеря си, която се бори с рака; гледам видео

„Майчина любов“: майка си бръсне главата, за да подкрепи дъщеря си, която се бори с рака; гледам видео

'Jersey Shore' звездата Ronnie Ortiz-Magro показва нови шест опаковки след пластична хирургия

'Jersey Shore' звездата Ronnie Ortiz-Magro показва нови шест опаковки след пластична хирургия

Добре ли е да помолите гостите да свалят обувките си? 3 експерти претеглят

Добре ли е да помолите гостите да свалят обувките си? 3 експерти претеглят

ГЛЕДАЙТЕ: Разгледайте антиквариата на Cracker Barrel и се запознайте с човека, който го управлява

ГЛЕДАЙТЕ: Разгледайте антиквариата на Cracker Barrel и се запознайте с човека, който го управлява