Защо обичаме остров Амелия, Флорида - и вие също трябва

Южна жива плантация на остров Омни Амелия Южна жива плантация на остров Омни АмелияКредит: Островна плантация Omni Amelia

Търсите лятно бягство? Планирайте пътуване до остров Амелия, Флорида. На около 45 минути северно от Джаксънвил, ние обичаме този скъпоценен камък на Атлантическия бряг и неговите 13 мили красиви, живописни плажове. Този бариерен остров предлага много неща за разглеждане и места за отсядане, хранене и изследване, което го прави идеална дестинация за семейно бягство.

Резервирайте престоя си в Островна плантация Омни Амелия , който наскоро попадна в нашия списък с 10-те най-добри курорта на юг. Заедно с ненадмината гледка към плажа, 1350 акра на курорта предлагат тенис, голф игрища за първенство, луксозни спа услуги и още забавление, на което може да се наслади цялото семейство. Също така ще намерите очарователни опции за нощувка и закуска, разположени на целия остров.

ГЛЕДАЙТЕ: Южни места, които вероятно грешно произнасяте

Тук няма недостиг на естествена дива природа. Прекарайте един ден в Държавен парк Amelia Island , които можете да откриете солените блата и морските гори на острова, както и да се качите на кон на плажа. Потърсете зъбите и черупките на акула на брега и научете за усилията за опазване на морските костенурки в парка. Вие също ще искате да проверите историческото Държавен парк Форт Клинч , в която се провеждат възстановки на Гражданската война и други живи интерпретации на живота, какъвто е бил през 1864 г. Други развлекателни дейности включват риболов, обстрел и разходки сред природата по природната пътека на езерото Уилоу.

Починете си от сърфа и пясъка и прескочете до Плаж Фернандина за истинско преживяване от Старата Флорида. Този старомоден град на плажа направи нашия списък с най-добрите малки градове на Юг. Тук ще искате да посетите Исторически музей на остров Амелия заедно с други музеи, галерии и бутици. Друго място за пропускане във Фернандина е Дворецът салон , най-старият бар във Флорида и не забравяйте да поръчате Pirate Punch.Интересни Статии