Защо Тамар Бракстън не носеше нищо друго освен Спанкс за появата на „Разказване на Уенди Уилямс“

Драматични трансформации за отслабване Виж снимките Лисица

Риалити звездата разкри и за бившия си съпруг, семейната драма Бракстън и жените от „Истинският“.

Тамар Бракстън явно нямаше какво да крие, когато тя стъпи на сцената „Шоуто на Уенди Уилямс“ днес.

Спортна с нищо, освен чифт Spanx, Бракстън се отвори за проблемите си със самоуважението, преди невероятно откровено интервю, засягащо връзката й с бившия й съпруг, приятелството му с бившия Уенди и проблемите й с известното й семейство и бивши звезди на „The Истински.Джърси Шор семейна ваканция сезон 3 епизод 11

Да, беше много!

Браво / Гети

Тамар Бракстън разкрива статута на говеждо месо със сестри, 'Истинският' и 'Големият брат на знаменитостите' Костарс

Преглед на историята

- Къде ти е роклята? - попита Уилямс, след като Бракстън излезе само с токчета и облекло. Обяснявайки нестандартния си външен вид, Тамар заяви, че днес ще бъде „последният ден, носещ Spanx за цял живот“, като част от голяма промяна в начина на живот.'Период. Приключих - продължи тя. „Всички, които говорят за Hot Girl Summer, лъжа, имах топло момиче за лято с филтър. Вече не правя това, не мога. Стомахът ми има няколко места в скута ми. Не мога да живея живота си по този начин.

Докато шокирана Уенди гледаше, Тамар добави: „Трябва да се чувствам физически изумителна, за да бъда психически невероятна и не съм там“. Обещавайки да участва в 30-дневна трансформация, тя каза: „Под дрехите си искам да се чувствам невероятно и искам да се чувствам невероятно, независимо от всичко. Ето това е нещото, сестра, когато не се чувстваш физически добре, психиката ти е изкривена.

„Предизвиквам себе си да стана най-доброто си аз. Период - продължи тя, като каза, че това решение „е осъществено“ през последните 48 часа. „Току-що ми писна да натъпквам стомаха си в гащите. Защо седим тук пред нас и се лъжем, „Чувствам се невероятно“, вие не се чувствате невероятно, след като ядете бургер, пица, пържени картофи и три мартини, като аз обичам да ям - не ме съдете! -- Просто казвам. Просто чувствам, че Бог има много неща за мен ... Искам да бъда психически готов за това.паркове и рек пиян
Лисица

Уенди Уилямс и NeNe Leakes хвърлят сянка един на друг

Преглед на историята

Тя каза, че приятелят й Дейвид Адефесо също е бил на борда за предизвикателството. От своя мъж тя добави: „Това е парче шоколад аз няма откажете се “- и каза, че ще се омъжи за него, ако той поиска.

Тогава разговорът премина към Винс Хебърт, от когото тя се раздели през 2017 г. „Връзката ми не се провали заради риалити шоу“, каза Тамар пред Уенди. „Връзката ми се провали поради лъжи и измами. Ние с Винс винаги сме били и ще останем приятели. Трябваше да прескоча препятствията, защото това е процес да се върна към приятелство.

интервю за Барбара Уолтърс Доналд Тръмп

Очевидно бившият на Тамар все още е приятелски настроен с бившия на Уенди Уилям, Кевин Хънтър, казвайки, че смята, че е „страхотно“, че са близки. „Мисля, че те могат да научат много един от друг“, добави тя. „Те трябва да създадат клуб на първия съпруг. Това не е сянка!

На шоуто си „Семейни ценности на Бракстън“, подновено след сериозна драма през миналия сезон, Бракстън каза, че се надява на по-плавно плаване в новите епизоди.

'Това, на което се надявам, моята молитва тази година е нещата да не бъдат толкова бойни, колкото бяха, и нещата да бъдат показани в светлината, в която всъщност са били застреляни', каза тя. „Ето какво е това, да кажем, че имахме разговор - подобно на разговора, който току-що водехме за бившите си - хората биха могли да го редактират там, където отиваме до тях. Така се правеше през последните четири сезона.

Тя добави, че е развълнувана от предстоящата сватба на сестра Трина.

Лисица / Гети

Tamar Braxton 'Floored' от Lindsay Lohan Tweets, Dina казва, че никога не ги е изпращала

Преглед на историята

Уенди завърши интервюто, като за пореден път изведе неочакваното си излизане от „The Real“ през 2016 г., когато договорът й не беше подновен. „Те се нуждаят от теб и ти беше мръсен“, каза Уилямс.

'Обичам те. Ето това е нещото. Не искам да бъда ничий маркетингов инструмент този сезон, без сянка, просто пожелавам на всички добро - каза тя. „Чувствам, че понякога Бог трябва да ви изведе от ситуацията, преди да станете по-токсични за себе си. Ами ако бях в ситуацията, в която правя Бракстън и това е много стресиращо и правя това друго шоу, където хората са сладки зад гърба ми, какъв човек щях да съм в момента, седнал на този диван?

най-добрите места за ядене на савана

'Не бих била съсредоточена, нямаше да съм готова за трансформацията си, нямаше да съм готова за своето издигане и на това трябваше да отида', добави тя. „Трябва да се качвам нагоре и нагоре и нагоре.“

Бракстън продължи да разкрива повече за това как „напълно се е отпуснала“ и целите си в Instagram след шоуто:

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Интересни Статии