Защо парковете Федра и гаджето Медина Ислям чакаха да правят секс (ексклузивно)

Instagram

Бившата звезда на RHOA се завръща в телевизионното риалити и дава интимен поглед в любовния си живот.

Федра Паркс и приятелят му Медина Ислям решиха да се запишат за „Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition“ само четири месеца след връзката им - и по това време двамата никога не са правили секс.

Това е нещо, което Медина разкрива в премиерата в четвъртък вечерта, докато изразява разочарованието му от колебанието си да се интимнира с техните звезди. В разговор с TooFab обаче Федра разкри, че се опитва само да се поучи от грешките си.„Предишната ми връзка с [Тоне Капоне], излизахме и беше много страстна, много физическа и открих, че когато попаднах в такова страстно място с човек, понякога не го опознаваш истински ниво - обясни тя.

„Интимността има много повече общо с познаването на някого спрямо познаването му по сексуален начин“, продължи тя. 'И така, исках да дам на тази връзка наистина добър шанс за оцеляване и не исках да бъда заслепен от страст.'Парковете казаха, че тя и ислямът са двубрежни, което също е довело до известно колебание, тъй като тя се чуди дали получава истински Медина, когато всъщност се срещнаха.

„Винаги поставяте най-добрия си крак напред, особено ако някой пътува от самолета на три часа .... не сте наистина сигурни дали получавате представителя или действителния човек“, каза тя. 'И така, тъй като той беше толкова мил и толкова перфектен човек - той е великолепен, висок е, умен е, той беше всичко - аз бях, това твърде хубаво ли е, за да е истина?'

Гети

Парковете Федра предлагат подкрепа на семейството на Рейшард Брукс след режисурата на погребението му (ексклузивно)

Преглед на историята

Парковете се появяваха в „RHOA“ до 2017 г. и по това време само периодично потапяше пръста си в езерцето на телевизионния риалити за няколко изяви тук и там. „Marriage Boot Camp“ е първият ангажимент на пълен работен ден, откакто получи брадвата от Браво - и казва, че е подписала, защото би могла да използва малко помощ в любовния отдел.гримирайте за естествен вид

„Всички знаят, че имам много работа и кариера, но в любовта не съм била толкова добра, колкото бизнес човек“, каза тя, „Това не е моята силна страна, трябва ли да кажа. Мога да правя много неща добре, но изборът на партньор не винаги е бил нещо, което съм усъвършенствал.

Правенето на шоуто означаваше удължено време едно към едно с Медина, което беше пълната противоположност на това, с което бяха свикнали с връзката си между двама.

„Спите с някого и се събуждате с него, с тях сте за тези консултативни сесии ... наистина можете да ги видите в различна светлина“, каза Парк. „Познах го много по-добре и мисля, че той ме опозна и трябва да видим как работим като двойка“

Докато Паркс няма проблем да пусне любовния си живот по телевизията, тя е по-предпазлива, когато става въпрос да го представи - и Медина - на децата си. Федра споделя синовете Дилън на 7 и Айдън на 10 с бившия Аполон Нида.

Казвайки, че нейните момчета са нейното „ценно притежание“, Паркс каза, че тя е „много защитна“ от тях и не желае да ги представя на никого. Въпреки че познават Медина, те не са си взаимодействали много.

„Щом се оженим, те ще си осигурят много взаимодействие - изрече тя, - но аз съм много предпазлива да вкарам куп нови хора в нашата частна семейна обстановка. И Медина е татко, така че той разбра и се съгласи с мен. Докато не определим дата, знаете, че няма да позволим нещо да наруши нормалния им поток!

Браво

Защо е 'трудно' за NeNe Leakes да се почувства зле заради брачните неволи на Кения Мур

Преглед на историята

Въпреки че шоуто понякога се разпалваше от битки сред съквартирантите, Парк разкри, че за повечето от тях тя е била отстрани. Като се има предвид това, тя стана свидетел на „повече фойерверки там, отколкото бих си представял някога“ - и каза, че присъствието в къщата е комбинация между WWE и филм на ужасите.

приготвяне на храна с ниско съдържание на въглехидрати

За нея Парковете се фокусираха върху това как тя и Медина могат да укрепят отношенията си и се опитаха да блокират целия шум. Тя добави, че би препоръчала шоуто на всеки, който го обмисли - и похвали шоуто, че я е предизвикало да бъде „уязвима“.

Вижте как се справят, когато премиерата на „Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition“ е четвъртък от 21:00 ч. По телевизия WE.

Гети

Защо NeNe Leakes е в аутс с ролята на 'RHOA', според Kandi Burruss (Exclusive)

Преглед на историята

Интересни Статии