Защо Мила Кунис не иска да играе отново със съпруга си Аштън Къчър

Вътре в премиерата на „Шпионинът, който ме зареже“ Виж снимките Гети

Не очаквайте да видите Мила Кунис и Аштън Къчър споделяне на времето на екрана заедно навсякъде скоро.

В предварителен преглед за нов епизод на „Sunday Today“ с Уили Гайст, Кунис обясни, че намира за „странно“ да работи заедно със съпруга си, въпреки факта, че двамата се запознават преди години, докато работят заедно в „That '70s Show. '

е петък, 13-ти по netflix
NBC

Историята на ужасите на медения месец на Мила Кунис звучи почти толкова зле, колкото и нейното впечатление от Чубака в „Tonight Show“

Преглед на историята

Звездата от „Шпионинът, който ме заряза“ също каза на Geist, че те си сътрудничат на екрана в бъдеще „вероятно няма да се случи“.

„Не мога да го погледна и да не съм като:„ Какво правиш? “ Не, странно е - каза Кунис. „В една сцена с него бях като„ О, виждам те как действаш “. Сякаш мога да го хвана. И той ме погледна и каза: 'Какво е това лице, което правиш?' И аз бях като: „Не можем да направим това. Не можем да бъдем заедно в една сцена. '

Звездата от „Лошите майки“ също говори за Къчър, докато се появяваше в шоуто „На живо с Кели и Райън“ по-рано тази седмица. Въпреки че двойката е женена от три години, Кунис все още се смята за младоженци.10 минути тренировка у дома

'Харесвам съпруга си ... Обичам го, но също така го харесвам', каза тя в шоуто в сряда. „Ние сме младоженци, ние сме женени само от три години. И така, все още много го харесвам.

- Дали той ме изнервя? Всеки ден!' добави тя. „Сто процента от случаите има версия, в която съм като:„ Какво? Какво правиш?' Но аз го харесвам, така че ... говорете с мен след 10 години. 'Гети

Мила Кунис подробно разказва „Blowup“ с един от членовете на семейството на Аштън Къчър, връзката му с Деми Мур

Преглед на историята

По време на голямото си натискане за новия си филм Кунис също призна, че бракът им не е започнал най-добре. Появява се на „Шоуто тази вечер с участието на Джими Фалън“ и тази седмица тя се разля за нея и за Къчър нетрадиционен и „абсурден“ меден месец .

Тайлър Пери направи списък с филми

Това, което би трябвало да е романтично бягство, е дерайлирало в момента, в който Кунис е взела съпруга си на RV за рождения си ден. „Направих бу-бу“, призна тя, докато Къчър реши, че след сватбата им ще направят пътуване с новия му подарък. Правенето на нещата става още по-щуро: „Ние също отидохме на сватбени месеци с моите свекъри“.

Докато актрисата се хвалеше само за „малка тенекиена кутия на колела“ за съпруга си и тогавашната им 10-месечна дъщеря Уайът Изабел, семейството на Къчър излезе за „Тадж Махал от RV“.

Пътуването започна да се разпада веднага щом стигнаха до Бейкърсфийлд - град на няколко часа извън Лос Анджелис - където климатикът се повреди при 110 градуса време. Тогава оттам само се влоши.

Гети

По това време Джъстин Теру хвана приятелка в леглото с друг мъж

Преглед на историята

„Почти умряхме отстрани на пътя, когато Apple Maps ни изведе на път ... това не беше път“, продължи тя. - Това беше пожарен път отстрани на планина. Всички трябваше да скочим от превозното средство и да изминем около три мили, докато свекър ми караше фургона, а Аштън го навигираше над гигантски камъни, защото току-що имаше масивно наводнение.

как да оставим веждите да растат

Напомняме, това беше само „като Ден 2“ от пътуването.

Точката на пречупване настъпи, когато майката на Къчър използва остарели книги за пътуване, за да ги намери в паркове за домове за отдих близо до долината Напа. За съжаление те се озоваха в район „на час извън Напа, с два затвора. Там приключи нашето телевизионно пътуване. Съпругът ми ме поглежда и казва: „Аз напуснах“ и аз бях като „Аз също“.

„Шпионинът, който ме заряза“ вече е по кината.

Интересни Статии