Защо Дрейк Бел не е говорил с Джош Пек 'след малко' след цялата тази сватбена драма

42 Най-лошите вражди на знаменитости за всички времена Виж снимките TooFab / Гети

Дрейк Бел не беше щастлив лагерник, когато се върна в къщата в центъра на любимия комедиен сериал Nickelodeon, „Дрейк и Джош“ само за да намерим развалини.

„Всичко, което остава, е тази пощенска кутия“, разкри той във видео той сподели в Twitter последната седмица от разочароващото си пътуване по паметта.Youtube

Защо Джош Пек и Дрейк Бел си викат „F-ck You“ един на друг след VMA

Преглед на историята

Къщата в Енчино, Калифорния, беше разрушена повече от десетилетие след излъчването на последния епизод на тийн комедийния филм от 2004 г. - и Дрейк смята, че това е грешен ход.'Мисля, че Смитсониън трябваше да участва', шегува се актьорът, превърнал се в музикант, когато се отби Студио TooFab . „Трябваше да има петиции. Мисля, че там беше петиция - трябваше да е имало! Има достатъчно любов към него, че [петиция] не е трябвало да бъде създадена от някой, участващ в шоуто, и затова е трябвало да бъде историческа забележителност. “

Но TooFab не можеше да не забележи, че Дрейк изглеждаше малко на ръба, когато го попитаха дали се е свързал с бившата си звезда, Джош Пек , след разрушаването.'Хм, добре, знаете ли, ние ъ-ъ - от скоро не съм говорил с Джош', каза той, докато се извиваше на мястото си. - Не, не му писах за това. Той отиде там с Дейвид [Добрик] преди малко, докато къщата все още беше горе. Да, но, ъ-ъ - което беше готино за него. Трябваше да го види, преди да бъде съборен. Не знам, Джош е зает с неща.

На въпрос дали има някакъв нюанс, предвиден с отговора му, Дрейк каза, че няма такъв.

„Изобщо няма сянка!“ той каза. „Обичам хлапето. Работата е там, че сме просто много заети.Гети

Дрейк Бел наистина съжалява за драматичните сватбени туитове на Джош Пек

Преглед на историята

Миналото лято, Джош Пек омъжена дългогодишна приятелка Пейдж О'Брайън . За изненада на Дрейк той не получи покана и излезе за това в Twitter, като написа и по-късно изтри, „Когато не сте поканени на сватбата, съобщението е ясно ... Истински цветове излязоха днес. Съобщението е силно и ясно. Връзките се режат официално. Ще ми липсваш, брато.

Двете привидно закърпени неща на VMA 2017 на MTV, където Джош каза на TooFab той и Дрейк „се свързаха отново“.

'Беше просто някак странно', каза Дрейк пред TooFab за китката. „Ние сме братя, приятели сме от 20 години, прекарахме по-голямата част от живота си заедно. Не знам ... Мисля, че това, което ме подтикна, беше, че изглеждаше очевиден [избор] ... Бях в списъка с „не“! Мисля, че това просто ме измъчи.

Дрейк Бел все още смята Джош Пек за 'най-добър приятел' след сватбата 'Шок'

Преглед на историята

Дрейк също каза, че е бил 'издухан', когато неговите туитове за сватбата попаднаха в заглавията.

- Сигурно беше толкова бавен ден за новини. Просто се молех за Тръмп да чуруликам нещо! ' - пошегува се той. „Мислех, че [Джош] може да види [туит] и да бъде като„ О, трябваше да го поканя “. Не мислех, че ще се развихри като горски пожар и просто ще бъде най-голямата новина. Порази ми ума колко преса получи.

На въпроса дали някога е получил обяснение от Джош, Дрейк шеговито каза: „Той не ме харесва! И допълнителното пиле би било наистина скъпо - като още 7,95 долара или нещо подобно.

Дрейк прие малко по-сериозен тон, когато каза: „Това беше малка сватба - мисля, че имаше нещо като 30 или 50 души там“, добавяйки, че Джош му каза, че „съпругата се справи“.

Гети

Дрейк Бел не беше поканен на сватбата на Джош Пек и той е ядосан за това

Преглед на историята

На въпрос дали Джош ще получи покана за неговата сватбата, когато му дойде времето, изрича Дрейк, „абсолютно не“.

- Той не покани Аз до сватбата - пошегува се той. „Няма да му позволя парче от моята торта, защото моята торта ще бъде наистина ли добре, и не успях да имам никой от неговите ... Не, просто бъркам. Разбира се! Джош винаги е поканен. Имаме луди графици, така че това е нещото, не сме винаги заедно. Но е цялата вода под моста. Ние сме като братя.

какво се случи с b5

Но не е ли винаги някои истина зад всяка шега? Гледайте езика на тялото на Дрейк във видеото по-горе и решете сами.

Дрейк и Джош го прегръщат след сватбена драма във VMA Виж снимките Instagram

Интересни Статии