Защо Dixie D'Amelio изтри профил в Twitter

Instagram

„Мразете ме, но говорете за всеки мой ход ... добре?“Дикси Д'Амелио официално изтри профила си в Twitter, след като събра почти 5 милиона последователи в приложението за социални медии.

сладки летни прически за дълга коса

„Сбогом Twitter ... беше забавно“, написа 19-годишната сензация на TikTok в последния си туит преди да помрачи публичния си акаунт.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

В същия ден на излизането на D'Amelio от Twitter личният акаунт на Доналд Тръмп беше забранен, което накара феновете да спекулират дали тя го е направила или не в подкрепа на 45-ия президент.Вие наистина се опитвате твърде много да отмените D'amelio's, най-вече Dixie. Не я ли чувате вече да казва, че не е привърженик на коз !! Не можете ли да приемете, че не можете да получите влияние от нея или нейното семейство. @dixiedamelio не е привърженик на коз. Не е 2020 е 2021 !!!!!!!

- tae time (@MeMxngo) 9 януари 2021 г. @MeMxngo

'@Dixiedamelio оставя ли twitter bc Тръмп ?? за това чух помощ “, написа един последовател в Twitter. Д'Амелио бързо отговори, казвайки 'като не, wtf.'

Певицата от 'Naughty List' се обърна към своята история в Instagram, за да изчисти въздуха, и написа: 'Не подкрепям Тръмп 'Казвал съм го 100 f ****** пъти ... причината да изтрия Twitter беше, че прекарвам твърде много време в четене на омраза ... времето ми беше просто ужасно хаха.'Instagram

D'Amelio публикува допълнителна история за IG и каза: 'Мрази ме, но говори за всеки мой ход ... добре?'

луди секс неща, които да опитате

Дикси все още не е изяснила дали ще се върне в Twitter през следващите месеци, но е ясно да се каже, че независимо къде сестрите D'Amelio споделят съдържанието си, влиянието им е изобилно.

Дикси и Чарли имат огромни 153,4 милиона комбинирани последователи на TikTok и натрупаха над 11,2 милиарда харесвания в приложението за социални медии и скоро ще украсят телевизионните екрани в цяла Америка с дебютния си телевизионен сериал през 2021 г. „Шоуто на D’Amelio“.

Instagram

Чарли и Дикси Д'Амелио, други звезди на TikTok под огън за пътуване до Бахамите по време на пандемията

Преглед на историята
Звездите, които забравихте, започнаха в социалните медии Виж снимките Гети

Интересни Статии