Защо Колтън Ъндърууд се чудеше дали е гей, когато расте

Ергенски и ергенски двойки: Къде са те сега? Виж снимките Гети

Ергенската звезда разкрива как е бил тормозен в гимназията.

Колтън Ъндърууд разкри, че е поставил под съмнение сексуалността си много преди да стане 'Ергенът.'

В откъси от предстоящите си мемоари „За първи път“ звездата на телевизионното риалити пише за това, как е бил тормозен в началното училище за външния си вид, преди слуховете за неговата сексуалност да започнат да ги превземат в гимназията.

„Наричаха ме дебеланка, четири очи и четири устни, защото си лижех устните, така че непрекъснато имах червен пръстен около тях“ ХОРА . „Бях малко тежък и това, комбинирано с това, че беше социално неудобно, доведе до наистина трудно време. Не вярвах в себе си. И бях супер несигурен.

как да напуснеш годеника си, с когото живееш
Instagram

Колтън Ъндърууд споделя актуализация на коронавируса с Райън Сикрест, оставайки със семейството на Каси Рандолф

Преглед на историята

Ъндърууд, който поддържаше девствеността си непокътната, докато не водеше 23-ия сезон на шоуто за запознанства ABC, казва, че е започнал да се чуди дали е гей, преди подигравките да започнат в гимназията. Според книгата той дори е търсил „Аз ли съм гей?“ онлайн, когато беше в началното училище.начини за декориране на масичка за кафе

- Не знаех кой съм. И аз съм от атлетично семейство, така че винаги е било: „Продължавайте, добре сте“, каза той. - Значи това ме изхвърли. В гимназията, когато се борех със сексуалността си, няма да говоря с родителите си за това. Затова го интернализирах.

„Това беше едно от нещата, при които толкова често чуваш нещо, започваш да вярваш в това“, каза той за хомофобския тормоз. „Помислих си, може би съм гей. Капитанът на футболния отбор трябва да прави секс и пиене, нали? Но не бях.

Той добави, че „дори докато сезонът ми [на The Bachelor] се излъчваше, аз се борих с гейовете [слуховете]“. Докато зрителите се съмняваха в сексуалността му, той каза, че това не е нещо ново, добавяйки: „Бях там, направих това сега“.Въпреки че все още не са сгодени, Ъндърууд и победителката Каси Рандолф са все още заедно. Той всъщност е скрит със семейството й, докато се бори с коронавируса - вижте повече за това тук .

Ергенски и ергенски двойки: Къде са те сега и кой все още е заедно? Преглед на фотогалерията Гети

Интересни Статии