Белият модел, който направи инжекции с меланин, за да стане „черен“, казва, че не е опитен расизъм

Как движението „Черните животи има значение“ предизвика промяна в Холивуд Виж снимките Youtube

„Откакто станах чернокожа жена, работих усилено, за да науча повече за културата и историята на чернокожите.“

Бял германски модел, който е подложен на инжекции с меланин в опит да промени расата си, говори в движението на Black Lives Matter.

Мартина Биг, която сега се определя като чернокожа жена, заяви, че подкрепя призива за прекратяване на полицейската жестокост и расова несправедливост след смъртта на Джордж Флойд.'За съжаление, много чернокожи хора се третират като хора от втора класа', каза тя за Метро в сряда. „Мисля, че е редно хората да протестират силно срещу тези оплаквания, защото това е единственият начин да се посочат широките измерения на тези злоупотреби и косвено да се упражни натиск върху политици и други хора на влиятелни позиции.“

Според изданието Биг наскоро отишъл в Кения, за да се покръсти и сега носи името Малайка Кубва.„Откакто станах чернокожа жена, работих усилено, за да науча повече за културата и историята на чернокожите“, продължи тя.

различни видове ролева игра

Мартина обаче каза, че никога не е изпитвала расизъм: „Аз съм много добре позната в медиите, така че хората са по-наясно, че са расистки по отношение на мен, защото се страхуват, че тяхното поведение ще бъде разгласено в пресата“.

„Винаги съм на път със съпруга си Майкъл - продължи тя, - и той е не само полезен помощник, но и мой бодигард“.'Бившата бяла жена', която заяви, че може да зачене бебе от 'млечен шоколад' миналата година в „Тази сутрин“ обясни, че е против всяка форма на насилствен протест, но се съгласи с премахването на „расистки“ статуи.

Кубва каза още, че осъжда бели хора, които са против движението „Черните животи са важни“.

Гети

Джими Кимел се извинява за 'смущаващи' скици на Blackface

Преглед на историята

„Да осъдим чернокожите, че просто са демонстрирали срещу това да бъдат третирани като хора от втора класа - не може да продължи, че белите хора водят по-добър живот, като експлоатират и потискат чернокожите.“

След като осъди ченгетата, които убиха Флойд, и нарече Доналд Тръмп „расистки“, Kubwa призна, че все още не се е присъединила към протест на BLM.

„Писах няколко пъти в моите публикации и коментари, че намирам полицейската бруталност и насилието над черната общност за нематериални и се опитвам да насърчавам моите братя и сестри Черни“, разкри тя пред Metro.

Още през 2018 г., Great разказа Слънцето нейната трансформация е „ясното доказателство, че сега съм истинска чернокожа жена“.

Гети

30 най-новите предавания за премахване на епизоди от Blackface: „Намерението не е безплатна карта за белите хора“

Преглед на историята

Тя твърди, че косата и очите й са се променили, за да станат по-„африкански“.

„Това са само няколко примера за най-очевидните промени“, заяви тя. „Много от промените ми са много бавни, но непрекъснати. Ако трансформацията ми продължи да бъде толкова добра, скоро ще бъда идентична с другите чернокожи жени.

'Не можете да си представите, че е страхотно чувство да ставаш все по-черна жена.'

Джабиър Бът, заместник изпълнителен директор на Фондация за равенство на расите, каза на изхода през 2017 г., „Наистина е много тъжна и разочароваща ситуация, ако хората приемат, че просто цветът на кожата ви прави черен“.

„Тя има много ограничено разбиране за това какво означава да бъдеш чернокож или етническо малцинство днес и предизвикателствата, пред които е изправена“, продължи той.

„Нейната история отвлича вниманието от проблемите, с които истински се сблъскват хората от черното днес.“

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии