Какво се случва с циците на Тори Спелинг? Док казва, че са „почти толкова лоши, колкото могат да бъдат“

Изглежда като Тори Правопис може да се върне обратно под ножа.

Актрисата, която получи импланти през 20-те си години, отиде в кабинета на пластичния хирург във вторника на епизода на 'Истински тори' за да разберете какво не е наред с гърдите ѝ.

„Има различни степени на втвърдяване на гърдите, вие сте на три. Това е почти толкова лошо, колкото може да бъде “, предупреди я хирургът, след като погледна под предния капак. 'Не бих се изненадал, ако имаше малко микроразкъсване там.'

След това той й каза, че е време да извади тези кученца оттам и й предложи две възможности: Те ги премахват и ги заменят с по-малки импланти на едно заседание ... или тя може да ги извади и след това да живее без никакви импланти за 3- 4 месеца. След това тя щеше да се върне за ново уголемяване, „все едно че е първото ви“.

'Това ще бъде малко палачинка, няма да лъжа', каза той след това, след като тя попита как биха изглеждали, ако ги премахне изцяло.Това предизвика някои аларми в главата на Тори, тъй като тя наистина беше загрижена за външния си вид и какво Дийн Макдермот би си помислил, ако тя просто има 'две клапата' висящи на гърдите си.

Вижте видеоклипа по-горе, за да видите какво мисли Дийн за Тори със спортни „палачинки“. Ако това не е любов, ние не знаем какво е.

Интересни Статии