Какво Khloe Kardashian изпрати на Lamar Odom след шокиращи твърдения за нея в нов мемоар

Измамници на знаменитости Виж снимките Гети

„Вчера ми изпрати съобщение“, казва Одом в ново интервю с Джени Маккарти.

Шанън Беадор и Дейвид

Докато Хлое Кардашиян не е коментирал публично за На Ламар Одом новите разкази и твърденията, които той направи за връзката им в нея, тя очевидно е достигнала до него за една от по-шокиращите истории на книгата.Говорейки с Джени Маккарти в шоуто си SiriusXM в сряда, Odom разкри, че бившата му съпруга му е изпратила съобщения вчера, след освобождаването на мемоарите.ABC / Гети

Всичко, което Ламар Одом каза за Khloe Kardashian в интервю за 'Nightline' относно брака и предозирането

Преглед на историята

„Хм, тя ми изпрати текст вчера“, каза спортистът, след като беше попитан дали знае какво чувства Клои към книгата. „Добре, тя говори за една от историите, които разказах в книгата. За това, че е дошла в хотела и е сложила ръце на момичето. Тя каза, че дори не си помисли, че си спомням тази история.

Той характеризира обмена като „приятелски“.В книгата „Тъмнината към светлината“ Одом твърди, че „толкова пъти е нарушил моите обети с Хлое“, преди Кардашиян да започне да проверява изявленията си от Черната карта. Една вечер той каза, че тя е проследила движенията му до хотел „Рузвелт“ в Холивуд, където той е бил разтърсен с две стриптизьорки и много наркотици.

Около полунощ на вратата се чу „удряне“ - а от другата страна бяха Хлое, Крис Дженър и екипът им за охрана. - Хлое отвори вратата и се нахвърли върху първото момиче, което видя - каза Ламар.

„Опитайте се да си представите сцената: Хлое бие глупостите на едно от момичетата, които се опитаха да протестират. Тя изпуска жестоки удари по цялата глава на това момиче - заяви той. - Крис крещи, а охранителят й влиза и издърпва Хлое от бития стриптизьор. Khloe ми казва да събера нещата си и пазачите бързо премахват всички следи от наркотиците. Измъкваме се от задната врата на Рузвелт и изчезваме в нощта.Гети

9 Lamar Odom Tell-All Shockers: Orgies, Khloe Kardashian, Kris Jenner и Taraji P. Henson

Преглед на историята

В разговор с Маккарти той каза, че се надява те да продължат да поддържат комуникационните линии отворени. „Следващата къща, която купувам, надявам се, че тя ще може да я украси“, добави той. 'Те са невероятни декоратори, те са невероятни домакини.'

„Тя е невероятен човек и винаги ще има място в сърцето ми и ще ми бъде скъпа“, каза той, като също я нарече любовта на живота си. 'Тя е изключително смела, жилава и силна.'

Двамата завързаха възела през 2009 г., само месец след като се срещнаха на холивудско парти. На въпроса защо се движат толкова бързо, Одом отговори: „Любовта е странна, човече“. Той добави: „Обичам семейството си с цялото си сърце, но по този начин разбрах, че тя е тази, защото никой не можеше да ми каже не, не се ожених за Хлое. За мен щеше да е много лесно да кажа, никога повече не ми се обаждайте, толкова силна беше тя. “

ABC News / Nightline

Дъщерята на Ламар Одом по начина, по който тя научи, че е на животоподдържане

Преглед на историята

Той обясни на Маккарти, че бракът е натоварил отношенията му с двете му деца, които той споделя с Лиза Моралес.

„Отне известно време на майка им да се върне наоколо, точно както отне известно време на семейството ми да се върне“, каза той. „Непосредственото ми семейство наистина не подкрепяше мен и Хлои да се оженим. Не знам дали заради коя беше тя, колко бързо беше или може би не се чувстваха като замесени, всъщност не щракаха. Отне известно време на децата ми да дойдат в къщата ми и да прекарат известно време с нас в Калифорния.

Докато Джени твърди, че е имала споразумение за поверителност Джим Кери когато бяха заедно, Одом каза, че същото не е вярно за него и Хлое. Той също така каза, че 'винаги ще има меко място' Крис - въпреки че той имаше някои по-малко от положителни неща, които да кажем за нея в книгата си - и каза връзката си с Роб Кардашиян беше братски.

На въпрос дали напоследък е говорил с последния, той каза: „Не, в известен смисъл го очаквам, по начина, по който се отнасях към сестра му“.

Гети

Ламар Одом казва, че е заплашил да убие Хлое Кардашиян по време на брака им

Преглед на историята

Khloe беше там за Lamar, когато той беше хоспитализиран след предозиране в публичния дом в Невада, вземайки медицински решения за него, въпреки че бяха разделени. Тя също му помогна да се изправи на крака, след като беше освободен.

„Току-що научих как да говоря и да ходя, по това време не знаех как да изразя съпричастност, беше мъгла“, обясни той, попитан защо все още не могат да го накарат да работи. „Премести ме в къща в Калабасас в същата общност, в която живееше и това вероятно беше моето време. Не знаех как да го направя. Може би бях срамна, вероятно много подсъзнателни неща се случваха в главата ми по това време. Наистина не беше толкова отдавна, но изглежда толкова далечно.

Той добави, че „[се събужда] с надеждата“ за нов шанс с Хлое, но каза на Маккарти, че „вероятно ще трябва да попита“ бившата му жена как се чувства в замяна.

Одом също благодари Кание Уест за това, че помогна „да събудя душата ми с музиката му“, докато беше в болницата, добавяйки, че „му е бил вечно благодарен за това“.

Мемоарите на Одом, „Тъмнината към светлината“ е на разположение сега.

Гети

Ламар Одом съжалява, че изневерява на Клои Кардашиян: „Иска ми се да можех да съм по-скоро мъж“

Преглед на историята

Интересни Статии