Какво се случи, когато Амбър Портууд и Гари Шърли седнаха заедно, за да говорят за психичното здраве на Лия

Звезди на 'Тийн мама' и техните деца Виж снимките MTV

Амбър нарече този разговор „голяма стъпка“ за бившите.

В понеделник вечерта 'Тийнейджърка мама OG,' Амбър Портууд и Гари Шърли направи нещо, което дори ги изненада: проведе граждански разговор за благосъстоянието на дъщеря им.

В епизода от миналата седмица беше разкрито, че дъщеря им Лия може да има пристъпи на паника. Новината бавно стигна до Амбър, която в миналото беше открита за битките си с депресия и безпокойство и беше разочарована, че Гари и съпругата Кристина не се обърнаха към нея по-рано.'Трябва да се кача на борда с точно това, което се случва в живота на Лия, какво мога да направя', каза тя тази вечер на Андрю Гленън. „Има много неща, които знам за тази определена ситуация. Наистина искам времето си сам с нея, искам и нас с нея. Трябва да се уверя, че всичко е наред с Лия.

MTV

'Тийнейджърката мама': Амбър Портууд разбива учещата дъщеря Лия може да има пристъпи на паника

Преглед на историята

По време на телефонно обаждане с Гари бившият й каза на Амбър, че не трябва да се притеснява за Лия, омаловажавайки паническите атаки.„За първи път ми се случи, бях на 9 години“, каза му Амбър. „Ако тя казва, че това се случва в автобуса, трябва да разберете каква е причината и как тя може да се справи с това, когато е в ситуацията, когато вие не сте наоколо, аз не съм наоколо, Кристина не е наоколо.“

'Не искам да поставям етикет на дъщеря ни', отговори Гари. 'Просто не обичам да казвам, че има такива проблеми, вероятно защото е луда.'

Амбър не обичаше да чува как „луд“ излиза от устата му и попита дали могат да седнат заедно, за да разговарят по-нататък по въпроса.Когато двамата се срещнаха, Амбър каза, че след като е чула, че дъщеря й също е получила панически атаки, тя „ми извади очите“. Въпреки че каза, че Лия не проявява признаци на депресия и настояваше, че няма панически атаки, Амбър предложи да я заведат на терапевт.

TooFab

Дъщерята на Фара Абрахам София защитава майка си срещу хейтъри (ексклузивно)

Преглед на историята

'Мисля, че когато трябваше да имаме терапия, за да израстваме, не го получихме', каза му тя. „Мисля, че когато понякога се обръщаме назад, ми се иска да съм имал терапия, защото може би щях да се почувствам по-добре.“

Гери се съгласи, като й каза, че е „добър“ с идеята. Тогава Амбър каза, че иска повече време с дъщеря им, като му каза, че „не винаги това ще бъде нейното решение“.

„Искам през цялото време да мога да се свържа с нея“, добави тя, а по-късно Гари каза на Кристина, че и той ще се оправи, стига да е по график, а не по прищявка.

„Мисля, че двамата с Гари имахме наистина добър разговор, и двамата искаме едно и също нещо за Лия и просто вземаме предпазните мерки, които смятаме, че трябва да сме родители“, каза Амбър на Андрю след срещата им.

След това тя отбеляза: „Голяма стъпка е да можем да седнем и да говорим по въпроси, без да спорим“.

„Teen Mom OG“ се излъчва в понеделник по MTV.

MTV

Излизането на Maci е „Over the Bulls ---“ с Райън Едуардс, след като излезе от затвора

Преглед на историята

Интересни Статии