Какво мислят 3 жени за връзката им на дълги разстояния

Любов: това е универсална дума, дума, която всички се надяваме да разберем и се стремим да я намерим.The търсете „нашия човек“ е проникнал в умовете и сърцата ни и когато най-накрая намерим този човек, искаме да се държим възможно най-здраво, дори ако „нашият човек“ е на хиляди мили от нас. Табуто на връзки на разстояние може да са малко зад нас, но пак могат да изглеждат страшни. Според The New York Post, само 58 процента от връзките на разстояние успех, затова се заех да намеря част от този успех и да ги попитам как го правят.

В дните на FaceTime, изпращане на текстови съобщения и социални медии технологията е предоставила на хората по-естествен начин за кореспонденция. Дните на писане на писма може да са зад нас (добре, надяваме се, не изцяло), но това е помогнало на романтиката да се засили. Нашите удобни денди телефони ни поддържат постоянен контакт със света, особено с другия ни значим. Лесли Алън от Лос Анджелис изпраща съобщения на Леви, нейния годеник, почти всеки час на час. Той живее в Чикаго и двамата вече са на дълги разстояния от близо две години. С забързаното ежедневно консултиране с кариера, изпращането на текстови съобщения е отличен начин да се регистрирате помежду си или дори да проведете пълен разговор. Лесли казва, че тя може да разбере от текста на „здравей“ какъв ден има той.

Доверието и комуникацията са основи на една връзка ако няма доверие, няма нищо. Но когато партньорът ви е на километри, как да спрете ума си да не ви изиграе номера? Ревността може да обхване дори най-добрите от нас, а след това и възникнаха несигурности . 'Ревнувам', каза Олена Волощук, студентка в Охайо. Годеникът й Ебрахим живее в Лос Анджелис. 'Но аз му вярвам много', добави тя. „Наистина му вярвам. Това е по-скоро шега, отколкото реална, но ако има проблем, му казвам направо. ' Тъй като са на дълги разстояния, те трябва да имат вяра в характера и моралния си компас. Без това връзката няма да продължи.

„Обърнете внимание, имайте предвид това, което казвате, останете присъстващи и искайте всичко най-добро за партньора си.“

Какво се случва с емоционалната връзка?

Интимността е друг фактор, който пречи на двойките да продължат, ако трябва да живеят разделени. Майка ми казва, че моето поколение е способно да тласне физиката на връзката малко по-бързо от нейното, поколението бейби бумър. Според Business Insider, хилядолетия са по-вероятно е да мислите, че предбрачният секс е добре отколкото бум поколението. И да, физическата близост е от съществено значение в една връзка , но може ли страстта на двойката да ги накара да игнорират червените знамена? „Нашето поколение е склонно да остави физическата връзка и интимността да задвижват връзката, така че четири или пет месеца по линия, двойката не се е опознала и може би не знае важните неща един за друг“, Алис Пакстън, която живее в Лос Анджелис, докато партньорът й Джей живее в Атланта, каза. „Двойките не винаги са принудени да се свързват емоционално.“Емоционална близост принуждава интензивните нива на разговор и доверие да задвижат връзката напред. Алис и нейният годеник, Джей, FaceTime всяка вечер, докато тя готви вечеря. „Чекираме се. Чуваме за деня на другия. Добрите и лошите - каза Алис. Двамата са разделени от почти две години поради кариерата си. Алис и Джей имат правило: три седмици са най-дългото време, през което ще минат, без да се виждат. Двойката е пътувала заедно в множество страни, превръщайки приключенията в масивна част от любовната им история.

есенни тоалети за горещо време

Нито една от тези двойки не искаше да бъдат разделени с толкова много мили, че трябва да се дължат на кариерата и образованието. Всички те са съгласни, че би било много по-удобно да живееш в един и същи град, но в момента това не е тяхната реалност.

Ежедневните задачи са толкова важни

Но не всяка двойка може да направи това - билетите за бензин и самолет са много скъпи, някои получават само няколко дни заедно. Най-добрият съвет, който получих от двойки, които получават само кратко време заедно, е да преминете през деня, докато сте в същия град. Да, това означава, че отиват на работа. Лесли и Леви казаха, че им трябват „скучни понеделници“, когато най-накрая ще бъдат заедно в същия град. „Скучният понеделник“ им помогна да направят всяка стъпка от връзката си напред.Бъдете креативни с нощта за срещи

Също така научих, че тези двойки също са намерили начини да имат нощи за срещи, докато са далеч. 'Прегръдка. Има значение - каза Лесли. Но когато не можете да получите физическо докосване, трябва да има друг начин да се чувствате близо. Лесли и Леви гледат Drag Race на RuPaul заедно. Те ще FaceTime и ще настроят телефоните си до тях, сякаш гледат рамо до рамо, сякаш са в една стая заедно. Олена и Ебрахим ще влязат заедно в света на виртуалната реалност (VR). Игрите са важни за тях, защото всеки от тях се чувства така, сякаш е част от деня на другия.

Лесли и Леви гледат Drag Race на RuPaul заедно. Те ще FaceTime и ще настроят телефоните си до тях, сякаш гледат рамо до рамо, сякаш са в една стая заедно.

Нито една от тези двойки не искаше да бъдат разделени с толкова много мили, че трябва да се дължат на кариерата и образованието. Всички те са съгласни, че би било много по-удобно да живееш в един и същи град, но в момента това не е тяхната реалност. Всеки от тях е решил да направи връзката си определение за нормално. „Не е нормално“, обясни Алис. „Но какво е нормално? Нормално е това, с което се чувстваме комфортно. Беше идеално за това, от което се нуждаех, и ме принуди наистина да го опозная. ' Има ли „нормално“ в днешно време? Съвременната любов промени динамиката си по отношение на начина, по който гледаме на взаимоотношенията. Да бъдеш разделен се превърна в рутина за тези двойки.

какво иска всяко момиче в една връзка

Накрая попитах жените дали са всякакви съвети за всеки, който се насочва по пътя на дълги разстояния . Всеки от тях се засмя и каза: „Не го прави!“ Но след това всеки се усмихна и даде малко мъдрост. „Обърнете внимание, имайте предвид какво казвате, останете присъстващи и искайте всичко най-добро за партньора си“, каза Лесли с усмивка.

Има ли „нормално“ в днешно време? Съвременната любов промени динамиката си по отношение на начина, по който гледаме на взаимоотношенията. Да бъдеш разделен се превърна в рутина за тези двойки.

В крайна сметка връзката ви трябва да работи за вас

„Не позволявайте на идеята за„ нормално “да диктува връзката ви“, каза Алис. „Трудно е, скъпо и разочароващо. Ако този човек не е този, когото първо се обаждате с лоши новини, първият човек, когото мислите да кажете за добри новини, той не е вашият човек. Те не са най-добрият ти приятел. Джей е мой. Той е у дома. '

„Просто знаех, че той е този. Този, с когото исках да прекарам остатъка от живота си - каза Олена, - трудно е да бъдеш разделен, но въпреки това с него е лесно. Просто трябва да го накарате да работи. '

Въпреки че дългите разстояния може да не са идеални за много двойки, тези три са избрали продължете да се борите за връзката им и да се борим един за друг, дори да сме толкова отдалечени. И всеки от тях го е накарал да работи. По дяволите, това води всяка от тези жени по пътеката.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Тук са най-добрите и най-лошите държави, в които да остареят

Тук са най-добрите и най-лошите държави, в които да остареят

Чад Майкъл Мъри ще играе култовия лидер Едгар винаги в „Ривърдейл“

Чад Майкъл Мъри ще играе култовия лидер Едгар винаги в „Ривърдейл“

Преглед на филма „After“: Адаптацията на фен-фика на Хари Стайлс върви в една посока-юг

Преглед на филма „After“: Адаптацията на фен-фика на Хари Стайлс върви в една посока-юг

Стил на работното място от някои от любимите ни женски шефове

Стил на работното място от някои от любимите ни женски шефове

Най-накрая намерихме бански костюм, който всъщност искаме да носим

Най-накрая намерихме бански костюм, който всъщност искаме да носим

Преглед на видеоигрите „Последният от нас, част 2“: Не толкова добър, колкото си мисли

Преглед на видеоигрите „Последният от нас, част 2“: Не толкова добър, колкото си мисли

Защо Мила Кунис не иска да играе отново със съпруга си Аштън Къчър

Защо Мила Кунис не иска да играе отново със съпруга си Аштън Къчър

Трейлър на „Грейс и Франки“ сезон 6: Новобрачното блаженство на Грейс и Ник измъчва Франки (видео)

Трейлър на „Грейс и Франки“ сезон 6: Новобрачното блаженство на Грейс и Ник измъчва Франки (видео)

Дайна Катан напуска правилата на Vanderpump: „Това беше правилното решение“

Дайна Катан напуска правилата на Vanderpump: „Това беше правилното решение“

Шания Твен разкрива какво наистина иска да каже на жена, откраднала бившия й съпруг

Шания Твен разкрива какво наистина иска да каже на жена, откраднала бившия й съпруг