Имаме толкова много южна гордост за „Подкарайте трактора си до училищния ден“


Момче, шофиращо трактор Момче, шофиращо тракторКредит: sshepard / Getty Images

Забравете пътуванията през уикенда до родеото, за да усетите истинския селски живот, опитайте да карате трактора си до училище.

какво се случи с Джейк от шестнадесет свещи

Като Широко отворена държава първоначално се съобщава, че правенето на това е ежегодно събитие в Ла Верния, Тексас, малко градче извън Сан Антонио. Традицията се случва през последната седмица на училище, където възрастните хора се приканват да оставят колата и да карат тракторите си до училище.„Традицията се разрасна през последните няколко години да включва тежко оборудване, трактори и косачки. Трактори с кофи за товарене и сено / вилици за палети бяха прекарани през града и гордо паркирани пред училището си “, пише Карла Блексток за Широко отворена държава . „Имаше близо 10 парчета оборудване, паркирани на обичайните места за паркиране на превозни средства на територията на училището [през 2015 г.].“ (Заслужава да се отбележи: Статията за Wide Open Country първоначално е публикувана през 2015 г., но събитията „карай трактора си на училище“ продължават да процъфтяват в цялата страна, като източникът цитира случаи в Кентъки, Колорадо и други части на Тексас.)Прочетете цялата статия на Широко отворена държава тук . Разбира се, като жители на Юга, не можем да кажем, че тази нарастваща тенденция ни повдигна голяма вежда.

препродажба чугунен тиган

ГЛЕДАЙТЕ: Тази фамилна ферма в Северна Каролина отглежда едни от най-добрите песъчинки на югНо израстваш ли в метрото на Ню Йорк до гимназията или скачаш на буквата „L“ на Чикаго, за да стигнеш до класовете си? Сега, след като ни накара да се раздразним.

Интересни Статии