Певицата от 'Westside' Остин Колбе не съжалява, че се разминава от риалити шоуто на Netflix и има тайни, които да пролее (ексклузивно)

Още 19 оригинални телевизионни предавания на Netflix, които си струва да се гледат Виж снимките

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Спойлерите за първия сезон на риалити шоуто предстоят, тъй като един от забележителните му създатели на проблеми ни дава вътрешна информация за това, което наистина се е случило зад кулисите!

Звезда от „Уестсайд“ Остин Колбе не съжалява за спасяването на Нетфликс риалити шоуто преди да се завърти, нито съжалява за каквото и да е поведение, довело до внезапното му напускане преди финала на сезон 1.

Анди Коен шоу Хлое Кардашиян

В първото интервю на 23-годишната певица от премиерата на шоуто миналия месец, увери Колбе TooFab че той е 'напълно добре, че не е част от това' напред и се задоволява с това как е изобразен - дори и да е излязъл като прима на актьорския състав - и ни изпълни с живота, след като камерите спряха търкаляне.

„Просто бях най-пълната версия на мен, която можех да бъда, така че наистина бях там. Не бих променил нищо “, каза ни той по телефона от звукозаписно студио в Лос Анджелис, където е зает да работи по нова музика.

Гети

Kendrick Lamar & Drake Snag Най-много номинации за Грами

Преглед на историята

„Ако честността е лошо момче, тогава съм бил мръсен, това е сигурно“, каза той. „Беше преди година и определено съм малко по-различен като човек. Израснал съм много, но със сигурност точно тогава бях този, който бях. “

„Westside“ следва група от девет певци, базирани в Лос Анджелис, които се присъединяват към мисията на продуцента Шон Патрик Мъри да донесе музикална ревю в един от най-популярните нощни клубове в града, 1 OAK. Шоуто прави сравнения с 'The Hills' на MTV не само защото е заснето в Града на ангелите и улавя драма между актьорския състав, а защото се чувства като Списание Ню Йорк критикът Катрин Ван Арендънк се изрази, „просто достатъчно сценарист, за да бъде очевидно продуциран“.

Това е учтив начин да се каже, че телевизионното риалити не изглежда всичко това истински , и честно казано, имаме същото усещане. Колбе обаче ни увери, че всичко, което се разкри пред камерата, е автентично.

Когато TooFab попита Колбе дали производителите някога са го захранвали с линии, той отговори: 'Не, по никакъв начин.' Но както всеки друг риалити сериал, продуцентите наистина се нуждаеха от актьорския състав, за да се съберат отново за пикапи.

„Наистина не беше написано, но да, имаше моменти, когато трябваше да поставят други ситуации в контекст, така че се нуждаеха от конфронтация, за да поставят нещата в контекст“, обясни той. „Те биха казали:„ Хей, мисля, че би било добре, ако двамата с Джеймс се срещнете, за да се извините, той да ви се извини “или каквото и да било.“

Нетфликс

Той се позовава на Джеймс Бюс, певецът Колбе се сблъска с най-много, докато работеше по проекта, преди да го остави изцяло. Историята на Колбе приключи ( ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕР! ), след като Мъри и музикалният ръководител Кийт Харисън се сблъскаха с него за поведението му на репетиции. Срещата не мина добре.

- Не искам да бия около храста. Това е като много сериозна, тежка среща за вашето участие в целия този проект ', каза Харисън на Колбе и продължи да излъчва оплакванията си заради лошото отношение и арогантност на певеца, като се оплаква, че Колбе не е допринесъл„ абсолютно никаква работа, която го подкрепя '.

Напрежението в цялата сцена беше дебел тъй като Колбе се съпротивляваше да приема присърце някоя от критиките и в крайна сметка се отказа. - Значи, вие вече сте решили. Просто ще го направя за вас. Ще се видим - каза той в края на сцената. Сблъсъкът продължи само няколко минути в епизода, но според Колбе беше много по-дълго лично.

„Това, което не ви показват, е, че Кийт и Шон създадоха списък, а аз седях там около 45 минути, основно за всичко, което мразеха за мен“, обясни той пред TooFab. „Така че просто си държах езика, седях там и си мислех„ добре, добре “, като си мислех, че през цялото време вие, вероятно, трябва да прекарвате това време, работейки върху вашето малко шоу.“

Гети

8 причини Twitter да го губи заради номинациите за Грами

Преглед на историята

Последното зрение, което зрителите виждат на Колбе, е студеното отваряне на финала, когато той е показал как работи ежедневната си работа в ресторант. Но Колбе разкри, че кадри са заснети много преди да напусне шоуто. 'Те го редактират и изглеждат така, сякаш съм извън групата и сега съм отново на работа и каквото и да е, но това не е така', каза той.

„Така че накрая напускам и след като току-що се върнах на работа“, обясни той. „Вече не трябваше да съм в тези 12-часови репетиционни дни, така че имах свободните дни да се върна в студиото и да пиша собствена музика, и да интригувам и планирам игри за това, което всъщност трябва да направя станете най-добрият от тези, които са в класациите, а не най-добрият от останалите осем.

'Ако те прекараха същото време, като се съсредоточиха върху шоуто, което направиха върху мен, тогава може би щеше да бъде завършено и си заслужаваше да се гледа', каза той.

В крайна сметка Колбе смята, че се е сблъскал толкова много с продуцентите, защото проектът никога не е напълно съобразен с неговите собствени кариерни стремежи. 'По принцип напускам, защото те искаха да напишат мюзикъл, а аз исках да напиша поп песни', каза той. „Всъщност се опитвах да бъда художник, така че просто не се вписваше в това, което исках да направя.“

И оттогава той работи в посока да се превърне в топ график. Роденият в Аризона, който се премести в Лос Анджелис като тийнейджър, за да се хвърли в музиката, пусна нов сингъл „Butterflies“ в края на миналия месец, след като предишният му сингъл „Vice“ събра над 83 000 потока на Spotify . Той все още изпълнява своята марка фънки вдъхновена от диско поп из града и дори работи по създаването на свое собствено клубно шоу, което комплиментира връщащото настроение на музиката му. Той също е зает да проектира своя Линия за дрехи Drty Dsco и да се възползва от новооткритата си слава, за да популяризира работата си до нарастващото си онлайн следване.

Колбе е напълно наясно, че неговата увереност в себе си и понякога брутална честност може да разтрие зрителите по грешен начин, така че той прегръща неизбежните хейтъри, населяващи платформите за социални медии. 'Това просто ми дава живот', каза той през смях. „Моето мислене е следното: независимо дали мислите за мен положително или отрицателно, няма значение, защото все още заемам място във вашата психика.“

За него гаден коментар, оставен в профила му в Instagram, е победа. И това е добро отношение към днешния ден. След всичко, Кардашианците и Президентът Доналд Тръмп са живо доказателство, че звездите могат да се издигнат от пепелта на презрението.

Въпреки че Колбе не поддържа връзка с никого, с когото се е срещал в шоуто, той също не се обижда. В по-голямата си част, поне.

- Шон всъщност протегна ръка и искаше да се извини за това как се е случило. Аз съм готин, така че всъщност не изпитвах недоволство или нещо подобно - каза Колбе. 'Този човек на Кийт не го направи, така че не ми пука толкова много за него.'

„По време на цялото шоу не казвам нищо лошо за [актьорския състав] като хора, просто винаги съм говорил за техния талант и ако съм бил изключен или не съм впечатлен от таланта на хората“, обоснова той. - Не можеш да се обидиш от това. Тъй като хората ми казват, че суча всеки ден, не ме виждате да се грижа.

Борис Валехо / Джули Бел

Партийното евангелие на Андрю В.К. Превъзхожда музиката в първия албум за 8 години, „Ти не си сам“

Преглед на историята

По време на консервацията ни Колбе наистина изобщо не звучеше горчиво. Всъщност той звучеше по-уверено от всякога в таланта си и идентифицирайки го в другите.

„Мисля, че всички останали се нуждаят от повече развитие и разбиране за това кои са те. Мисля, че затова всички те наистина се събраха толкова добре, защото никой от тях всъщност не знаеше кои са като художник в днешната епоха “, каза той за актьорския състав, който включваше и стипендията на„ American Idol “Пиа Тоскано и бившата певица на Pussycat Dolls Таз Завала. „Трябва да идентифицирате това - това е най-важното - и аз го направих, така че изобщо не се отклоних от него.“

Колбе каза, че е измислил тази идентичност чрез години блъскане „по улиците на Лос Анджелис“ и игра на „мръсни клубове“ с аудитория, малка като само един човек. „Това наистина те изгражда като художник“, обясни той. „Не мисля, че много от другите артисти в шоуто всъщност са преминали през подобен процес, така че мисля, че липсата на развитие на самите артисти показва.“

Когато го помолиха да посочи певицата 'Westside' с най-голям потенциал за пробив, той посочи Arika Gluck.

„Мисля, че Арика с малко развитие е бомба и може да е извън този свят. Това е може би човекът, с когото хората се свързват най-много и на лично ниво от шоуто, и мисля, че това е от ключово значение за успеха на артиста “, обясни той. 'Арика непрекъснато ми прави впечатление, винаги е.'

Колбе дори имаше добри неща да каже за главния си съперник Джеймс Бюс, когото той определи като „талантлив индивид, както в областта на писането на песни, така и в сферата на изпълнението“.

Драмата между двойката беше връхната точка на премиерата на „Уестсайд“. За първи път те се сблъскаха с отворен микрофон в Холивуд, когато Биус заплаши да напусне, защото трябваше да свири соло, след като Колбе се представи с пълна група. Говеждото им ескалира в клас по актьорско майсторство, когато актьорите бяха помолени да мислят за някой, който ги е наранил в живота им и след това да разиграят разговор по телефона за тази емоционална травма. Колбе взриви сътрудниците си, когато се разплака в сцената си, като поиска майка си да се извини. Но той не действаше. Той наистина го направи наберете майка му и когато той каза на всички, Биус го нарече 'объркан'. Критиката предизвика интензивен викащ мач, на който можете да се насладите по-долу.

Възпроизвеждане на видео съдържание

След като разгледа и двата инцидента на екрана, Колбе не съжалява за нито един от двамата.

- Виждам мисленето му. Нямаше правилно или грешно. Направих това, което трябваше да направим, което е наистина да се покажеш и да се отвориш, за да ти помогне да създадеш по-добър продукт “, обясни той, когато размишляваше върху този актьорски аргумент. - Мисля, че ревността му излезе малко по-малко. Дори го призна в шоуто, така че не е като нещо, което просто изваждам от нищото.

Конфликтът не беше просто забавен за наркоманите от риалити, които жадуват за конфронтация, той беше вдъхновение за приноса на Колбе към оригиналния саундтрак на шоуто. Той каза на TooFab, че песента му „Всеки обича победителя“ е написана като „някакъв груб начин за обобщаване на чувствата в този момент“.

Един елемент, който направи „Westside“ да се откроява от другите представления в претъпкания жанр, беше вливането на музикални видеоклипове, разпръснати през всеки епизод. Както зрителите вероятно се досетиха, лъскавите видеоклипове бяха заснети след завършване на основната продукция, така че продуцентите имаха време да конфигурират сюжетната линия и да дадат на каста на певците-композитори груб контур на историческите ритми, които искаха да сдвоят с музиката. Първоначално видеото на Колбе трябваше да бъде включено в първия епизод след крещящия му мач с Баус, но в крайна сметка попадна в епизод 4.

Въпреки скалистия изход на Колбе от шоуто в рамките на шоуто, той получи звездно лечение на снимачната площадка на видеоклипа си, което определи като „невероятно“ преживяване. Той се гордее с привличащия крайния продукт, който също е написан, за да отразява „личността и егото“, които е имал по време на снимките на „Westside“.

ще под наем наемодател

Насладете се на видеото по-долу. Ако харесвате това, което чувате и виждате - или може би просто искате да му кажете колко много го мразите - можете да проследите Остин Колбе по време на музикалното му пътуване чрез Instagram , и следете най-новата му музика и други проекти за него официален уебсайт .

19 оригинални серии на Netflix, за които не сте знаели, но трябва да ги разгледате напълно Виж снимките Нетфликс

Интересни Статии

Популярни Публикации

Кендра Уилкинсън дава актуална информация за „Благополучие“ след разделянето на Ханк Баскет

Кендра Уилкинсън дава актуална информация за „Благополучие“ след разделянето на Ханк Баскет

Kanye West похвали Майкъл Джексън: „Не можем да позволим на компаниите да събарят нашите герои“

Kanye West похвали Майкъл Джексън: „Не можем да позволим на компаниите да събарят нашите герои“

TikTok Stars Bryce Hall и Josh Richards осигуряват храна и напитки за бездомни в Лос Анджелис

TikTok Stars Bryce Hall и Josh Richards осигуряват храна и напитки за бездомни в Лос Анджелис

5-и съдия на „Америка има талант“: Магьосникът зашеметява Оливия Мън, преди да бъде ограбен най-младият състезател

5-и съдия на „Америка има талант“: Магьосникът зашеметява Оливия Мън, преди да бъде ограбен най-младият състезател

Дебра Месинг отвръща на слуховете за фейслифт и работа на носа, след като публикува тези селфита

Дебра Месинг отвръща на слуховете за фейслифт и работа на носа, след като публикува тези селфита

Пийт Дейвидсън направи обиколка на апартамент в мазето в къщата на мама, показва „Порно душ“ и „Мъртъв татко“

Пийт Дейвидсън направи обиколка на апартамент в мазето в къщата на мама, показва „Порно душ“ и „Мъртъв татко“

„Танцувайки със звездите“ 5-ти съдия: Свирепата Тоня Хардинг притежава „Redneck Woman“, тъй като фигуристите продължават да процъфтяват

„Танцувайки със звездите“ 5-ти съдия: Свирепата Тоня Хардинг притежава „Redneck Woman“, тъй като фигуристите продължават да процъфтяват

Офсет купува дъщерна култура $ 8 000 Стол за кола Rolls Royce

Офсет купува дъщерна култура $ 8 000 Стол за кола Rolls Royce

Мегин Кели и Соледад О'Брайън отиват на война заради реакцията на коронавирус в Ню Йорк

Мегин Кели и Соледад О'Брайън отиват на война заради реакцията на коронавирус в Ню Йорк

„10 неща, които мразя в теб“, отново се събират за 20-та годишнина, спомня си Хийт Леджър

„10 неща, които мразя в теб“, отново се събират за 20-та годишнина, спомня си Хийт Леджър