Уенди Уилямс хвали Зая Уейд, казва на всеки, който не разбира, просто да бъде тих

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Лисица

„За тези от вас, които не го разбират или не го харесват, не казвайте нищо.“Уенди Уилямс се разчувства в шоуто си в сряда сутринта, тъй като тя отдели малко време за празнуване Дуайн Уейд дъщеря Зая за това, че е изживяла своята истина, след като излезе като транссексуална.

Спортистът и съпругата Габриел Юнион представи на света във вторник Зая, известна преди като Сион. Появява се на Елън , Уейд си спомни за детето си, което му каза: „Мисля, че занапред съм готов да живея своята истина. Искам да ме наричат ​​'тя' и 'тя', бих искал да ме наричате Зая. След това Юнион сподели видео от Зая в Twitter, казвайки, че е „толкова горда“ от своето 12-годишно доведено дете.

Запознайте се със Зая. Тя е състрадателна, любяща, умна с камшик и ние сме толкова горди с нея. Добре е да слушате, обичате и уважавате децата си точно такива, каквито са. Любов и светлина добри хора. pic.twitter.com/G2lLVdD2VT

@itsgabrielleu

Уенди за пръв път показа видеото на Зая ( по-горе ) на нейната студийна аудитория, преди да коментира. В клипа претендентът дава съвети на други, които се страхуват от преценка. „Дори не мислете за това, просто бъдете верни на себе си“, каза тя. „Какъв е смисълът да си на тази Земя, ако ще се опиташ да бъдеш някой, който не си? Сякаш дори не живеете като себе си. Бъдете верни и не се интересувайте от стереотипния начин да бъдете себе си.„Дори през трудни времена трябва да прокарате. Струва си, чувствам, че си струва, когато стигнете до този момент от себе си “, добавя тя.

„Колкото по-бързо разберете кой сте или кой искате да бъдете в живота, толкова по-лесно става животът, когато остареете“, каза Уенди, докато нейната студийна аплодираше. - Това открих.

Warner Bros.

Дуайн Уейд говори за това как той и Габриел Юниън се справят с детето си, излизайки като трансджендър

Преглед на историята

След това тя започна да залива сълзи в очите си. „На 12 години много от нас не знаеха кои сме и не го разбираме, докато не стигнем до гимназията или колежа или не навършим 30-те години“, добави Уилямс, като се задави.'Чувствам се като, при всички тормози с деца ... добре за нея, за да разбере тази лента на това, което иска да бъде', продължи домакинът. - Поне тя има това и подкрепяща майка и баща. За тези от вас, които не го разбират или не го харесват, не казвайте нищо. Това е дете, което разбра повече за живота си, отколкото ние, когато бяхме на 12, нали?

Най-големият син на Уейд, Заир, също публикува съобщение в подкрепа на Зая до Instagram в сряда сутринта .

„Човече, спомням си как подбутвах майка ми като дете, като й казвах, че толкова много искам брат. Бях единственото дете, което търсеше компания и някой, който да се грижи и да се грижи за него “, пише той. „Благословен съм да имам най-добрата си приятелка Зая с мен от 12 години. Направихме всичко заедно ... бихме се, играхме, смеехме се и плачехме. Но единственото нещо, което никога не направихме, беше да се оставим един зад друг ... Казах ви, че ще оставя живота си, за да съм сигурен, че сте на десет пръста и сте щастливи на тази земя.

'Не ме интересува какво мислят Z, ти си най-добрият ми приятел и те обичам, хлапе, и ако това означава нещо, просто знай, че от тази страна няма загубена любов', добави той.

Вижте интервюто на Дуейн с Елън по-долу:

Интересни Статии