Уенди Уилямс отвръща на заглавията, наричайки я „немощна“, обяснява, че снимката на Walmart

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Лисица

Уилямс използва предаването си, за да „коригира“ няколко заглавия за нея през уикенда.

Уенди Уилямс се върна в сутрешното си токшоу в понеделник и се прицели в онлайн реакцията на някои нейни снимки, направени в Walmart през уикенда.

След казаното от нея предварително планирана едноседмична почивка от шоуто, Уилямс се върна на стола си Hot Topics, където беше първата тема за деня себе си .Въпреки че все още не се е позовала на доклади за рецидив от миналия месец, тя отвърна на разговора, че изглежда „крехка“ и с очите си на бъгове в снимки от рано сутринта на пътуването на Walmart публикувано в The Shade Room този уикенд. На една от снимките тя е видяна с помощта на скутер.

Гети

Съобщава се, че Уенди Уилямс е била откарана в болница, намерена пияна след излизане от Трезвата жилищна къща

Преглед на историята

По време на шоуто си Уилямс обясни, че е ходила на къмпинг през уикенда с някои от хората от нейното място за трезвен живот.„Най-страхотното в това да си в трезвия дом са хората, с които живея. Ние сме хора с функционираща кариера, които просто искат да се проверим и да слезем с тази 12 стъпка, знаете какво казвам “, каза тя за съквартирантите си. „Има такава стигма за злоупотребата с наркотици, всички мислят, че това ще бъде клошарят на ъгъла или какво ли още не, а вие, които наблюдавате, ако това сте вие, аз съм лицето на това. Понякога просто трябва да отидете някъде и да се справите с трезвостта и 12-те си стъпки.

- И така, казах ви, че съм на това място, в Куинс свърши - продължи тя. „Този ​​уикенд решихме да отидем на къмпинг, тъй като аз съм начинаещият, трябва да взема решението. Те казаха, че трябва да правиш нещо, което не ти е удобно и те казаха, искаш ли да скочиш от самолет? Искате ли да плувате с акулите? Аз казах: „Не, не“, те казаха на къмпинг. “

Гети

Бранди Гланвил засенчва Уенди Уилямс: Тя дойде само чиста, защото „Откриха твърде много хора“

Преглед на историята

Докато тя е била далеч от града, тя и нейните съквартиранти са се озовали на единственото място в града, местния Walmart, който според нея е бил натоварен с „градчета“. Уилямс каза, че е направила снимки с куп хора и е казала на един: „Снимайте и ще се държа като да пазарувам“. Според Уилямс тази картина е тази, която се разпространява онлайн.„Това се превърна в сензация в блога през уикенда, така че съм тук, за да поправя“, продължи тя. „Едно от най-хубавите неща за това да бъдеш искрен към себе си и честен към теб и да имаш свое шоу е, че мога да дойда и да разсея собствените си слухове.“

„Заглавието беше лошо самотно. Уенди се нуждае от прегръдка, след което се казва, че изглежда крехка, че е сама“, каза Уилямс. „Знаете, че имам болестта на Грейвс и понякога очите ми вървят по този начин [изскача очите й]. Хванаха ме и с поп. “

От облеклото и външния си вид тя добави: „Беше 4:00 сутринта ... какво искаш да облека, бална рокля?“

След това Уилямс сподели няколко допълнителни снимки от бягството си, показвайки я на ATV и държейки пистолет ( по-горе ). „Благодаря ви блогове. Изглеждам ли ти слаб? - попита тя публиката си, като добави, че заглавията я оставят да се чувства „малко отвратена“.

Лисица

Кейти Курик разказва на Уенди Уилямс Веднъж е ходила на среща на сляпо с Кори Букър

Преглед на историята

За първи път Уилямс се разбра за ситуацията си на живот миналия месец, като каза на зрителите си: „От известно време, дори и днес и след това, живея в трезва къща. Знаете, че в миналото съм се борил с кокаин. Никога не съм ходил на място, за да се лекувам.

'Не знам как освен, че Бог седеше на рамото ми и аз просто спрях', продължи тя. „Но във вашето семейство има хора, може би вие сте се мъчили и искам да знам повече от историята.“ Според Уилямс само нейният син и съпруг са знаели за жизненото й положение.

През март тя се обърна и към семейното си положение. 'Все още нося пръстена си', каза тя на публиката си на 4 март. „Повярвайте ми, когато сте били с някого 28 години, женени сте 25 години - ние се познаваме. Той е най-добрият ми приятел, той е моят любовник.

Брадли Дж. финан

„Все още съм много влюбена в съпруга си и всеки, който е бил женен, знаете, браковете имат приливи и отливи. Бракът не е лесен. И не ме питайте за моята, докато не видите, че това е изчезнало - каза тя и посочи пръстена си. 'И няма да отиде никъде, нито през този живот.'

Шоуто на „Уенди Уилямс“ се излъчва всеки делничен ден.

Шоуто на Уенди Уилямс

Уенди Уилямс става емоционална, когато разкрива, че е живяла в трезвен дом

Преглед на историята

Интересни Статии