6 спа процедури вкъщи Нашият уелнес редактор се опита и обича

Има много домашни спа и уелнес процедури, които не само са лесни за възпроизвеждане у дома, но са много по-евтини от посещенията в скъпи студиа.

Как да започнете практика по медитация

Защо трябва да започнете Bullet Journaling

Не само ще ви помогне да останете организирани, но и воденето на куршуми ще ви позволи най-накрая да продължите да поддържате дневник. Ето всичко, което трябва да знаете.

30-дневно предизвикателство: 30 дни носене на гардероба ви

Опитах акупунктурата за първи път - и това не беше нищо, както очаквах

Реших да опитам акупунктура, за да видя дали тя може да помогне на тревожността ми, и не беше нищо, както очаквах. Ето какво си помислих:

Разбрах, че съм обичал приятеля си с предимствата малко късно

Когато се запознах с Джереми, решихме за връзка с приятели с предимства, но осъзнах чувствата си твърде късно. Ето как се обърка:

5 Естествени средства за главоболие

Представяме нашия шестседмичен курс за самообслужване

За да ви помогнем да визуализирате, проследявате и се ангажирате с целите си, ние съставихме шестседмично ръководство, за да стигнете до най-доброто, най-щастливото и здравословно себе си.

Цветни жени: Нека си позволим да правим по-малко

Защо изпитвам нужда да направя всичко? Отговорът за мен се крие в самоличността ми като чернокожа жена. Ето защо трябва да си позволим да правим по-малко:

Най-важното умение за връзка: Имате ли го?

Грешката при изцеждането, която правите според диетолог

Ако се подготвяте за прочистване, скачане на сок от целина или имате здравословен сок за пиене, тези практически съвети са лесни за прилагане.

Спрете да сравнявате вашата хронология с макара за акценти на някой друг

Натискът да спазваме графика - независимо дали се налага от нас или от обществото - е твърде очевиден за жените. Ето как нашите редактори го преодоляват:

Колагенови пептиди: Всичко, което трябва да знаете

Позволете ми да ви преведа през манията си с колаген пептид на прах (подсказка: има много повече неща, отколкото просто полза за красотата).

Размених сутрешната си рутина, за да бъда само практики за самообслужване

Реших да вложа всичките си любими практики за самообслужване, които ме карат да се усмихвам - ето как това се отрази на дните ми.

7 признака, че не пиете достатъчно вода

Прочетете, за да видите какви признаци може да ви дава тялото ви, за да посочите, че трябва да включите повече вода в диетата си.

Най-добрите 5 упражнения, които трябва да правите, ако се чувствате мързеливи

Чувствате ли липса на мотивация, когато става въпрос за тренировки в изолация? Осигурихме ви тези пет упражнения.

Онлайн запознанства

Как Вашата поза влияе на Вашето физическо и психическо здраве

Тренировки, които ме карат да се чувствам уверен в моето тяло с голям размер

В съзнанието ми няма такова нещо като „тренировка с плюс размер“, но тези тренировки ме карат да се чувствам силна и уверена в тялото си с плюс размер.

Изхвърлих телевизора си - Ето какво се случи по-нататък

Измина месец от съдбоносния ден, в който изхвърлих телевизора си. Ето моите мисли за това как отказът от телевизията ни е повлиял на живота ни: