Моята седмица на тоалетите: Съоснователка на Everygirl Даниел Мос

Вижте какво носи съоснователят ни Даниел Мос след седмица. Тя също споделя любимия си деним, как сдвои гардероба си и защо не пазарува тенденции.

Седмица на екипировка за работа от дома

Редакторът ни сподели цели седем дни от основите на гардероба си, докато работи вкъщи, както и как тя остава излъскана, без да сваля потта си.

My Week of Outfits: Juley Le от Drip Affogato Bar

Моята седмица на тоалетите: бившата стажантка на всяка момиче Грейс Басала

Твърдо вярвам, че костенурката е най-доброто деколте, всеки се нуждае от чифт (или седем) мокасини и що се отнася до мен, леопардът е неутрален.

Седмица на тоалетите: фотографката Емили Тебетс

Докато откривах истинския позитивност на тялото, намерих нова свобода да изразя себе си, без да се страхувам да бъда видян или да се проваля в модата. Ето една седмица от моите тоалети.

Моята седмица на тоалетите: Моника Уанг

Седмица на тоалетите: Професионален стилист Стефани Трота

Независимо дали изпълнявате поръчки, прибирате децата си от работа или излизате за вечер, стилистката Стефани Трота има идеалния съвет за облекло.

Седмица на тоалетите, когато Ихена

Колкото повече следвам онова, което ме привлича естествено в облеклото ми, толкова по-добре разбирам кой съм и как се развива моето пътуване и самоизразяване.

Моята седмица на тоалетите: Блогърът Мадисън Киернан

Мадисън Киернан, блогър зад Почти Мадисън, споделя какво носи след седмица. Помислете за спокойно момиче от Тексас, което гравитира към простота + реколта.

Моята седмица на тоалетите: Жанин Беноа Адамс от Ready Pretty

С младо семейство и бизнес, който да управлявам, да стоя в гардероба си в 7:30 всяка сутрин, когато обмислям, просто не е опция. Ето моята седмица, пълна с тоалети!

Моята седмица на тоалетите: Zipporah Kapambwe

Zipporah Kapambwe има уникален стил, който искаме да копираме възможно най-скоро. Небрежен, но шик и всичко е достъпно и лесно за пресъздаване.

Моята седмица на тоалетите: Ambra Brice, Blogger зад Ambra Simone

Бих описал стила си като шик, женствен и класически. Обичам да инвестирам в универсални щапелни парчета, които могат да се носят през няколко сезона.

Моята седмица на тоалетите: интериорен дизайнер Криси Макдоналд

Интериорният дизайнер Криси Макдоналд (известна още с името си в блога Харлоу Джеймс) споделя какво носи след седмица и как да постигне полирания небрежен външен вид.

Моята седмица на тоалетите: редакционният асистент на Everygirl

Моята седмица на тоалетите: маркетинг мениджър Тифани Нго

По отношение на стила съм навсякъде. Не се страхувам да опитам неща, за които обикновено не бих се съгласил. Ето една седмица в шкафа ми ...

Моята седмица на тоалетите: Флоридски зимен гардероб на Лорън Тейлър

От пом-тастични кабелни шапки, високи тесни дънки и меки материи, аз ви покрих за любимите ми стилове гардероб през седмицата ми.

Моята седмица на тоалетите: Кейти Стурино от 12-те

Кейти Стурино, жената зад модния блог с плюс размер The 12ish, ни показва какво носи след една седмица и как да постигнем стила си.