Как да се справим с Comedown след сватбата

Ако смятате, че може да изпитате малко „загуба“ след големия си ден, тези съвети ще ви помогнат да се насладите на успеха на големия си ден, вместо да го пропуснете.

9 начина да се почувствате най-добре в сватбения си ден

Независимо дали това е най-добрият ден в живота ви или само началото на най-доброто, което тепърва предстои, опитайте тези 9 хака, за да се почувствате най-добре в сватбения си ден.

Задължения на прислужница: Ето какво има във вашия списък със задачи

Споделяме крайния списък на задълженията на фрейлин, така че никога да не пропускате ритъм. Ето всички отговорности, с които идва новото ви заглавие:

Как да оцелеем в сватбения сезон - без да се счупим

Има начини да намалите сватбения удар по банковата си сметка, така че наистина да се насладите на времето си с младоженците - ето как:

Най-добрите булчински обувки, които да носите в сватбения си ден

Обувките трябва да ви отведат от разходка по пътеката до дансинга. Ето нашите любими обувки, които са толкова елегантни и вечни, колкото и удобни.

Нашите редактори споделят своите уебсайтове за сватба - плюс това, което определено трябва да включите във вашия

Нашите редактори направиха своите уебсайтове за сватба в Squarespace, така че ние споделяме шаблоните, които те използваха, и подробности, които те включиха за перфектния уеб сайт за сватба.

Защо вие и вашият партньор трябва да говорите за пари

Пренебрегване на приказките за пари? Сега може да е по-важно от всякога. Ето как да преодолеете разговора, който може да ви се струва неудобен.

10 съвета за планиране на най-доброто моминско парти някога

Вижте тези 10 възможни и не планиращи моминско парти, което ще улесни целия процес, така че да можете да планирате най-добрия баш някога.

Как да се обърнете към значимите си други с проблемите на семейното планиране на сватбата

Ето няколко съвета как да се обърнете към партньора си относно свързания със семейството стрес или проблеми при планирането на сватбата.

Защо планирането на сватбата е толкова стресиращо (и как да се справим)

Сгодяването и планирането на сватба е време да отпразнувате любовта и ангажимента си ... но може да бъде и невероятно стресиращо. Ето как да се справите.

Плюсовете и минусите на задълженията за планиране на сватба

Планирането на сватбата идва с много възможности за избор и всеки има своите плюсове и минуси. Тук ще се потопим в някои от най-често срещаните:

8 Правила за гости на сватбата Всички 20-годишни трябва да знаят

Как да планирате своя булчински грим

Как да решим по кое време на годината да се оженим

Ето нашата разбивка за това как да решите по кое време на годината да се ожените - и доколко това ще повлияе на останалата част от вашето планиране.

Най-странните части от това да си младоженка, за която никой не говори

Има много странни неща, за които не говорим достатъчно по отношение на брака, особено през първата година. Ето някои от нещата, които бих искал да знам.

Защо е добре, че годежът ви не беше изненада

Всички очакват вашето предложение да бъде изненада, но трябва ли да бъде? Ние изобщо не мислим така. Ето нашите мисли:

Ползите от по-малката сватба

Ако намалявате сватбата си поради COVID-19 или просто искате малък списък с гости, ето как (и защо трябва) да намалите списъка си с гости.

Как да запазите връзката си по време на планирането на сватбата

Планирането на вашата сватба трябва да бъде вълнуващо, но стресът може да предизвика хаос преди големия ден. Изпробвайте тези съвети и се върнете към забавлението с партньора си!

Как да създадете изцяло персонализирана и лична сватбена церемония

Като професионален писател на сватбени обети и церемонии, аз съм тук, за да ви предоставя 5 начина да създадете персонализирана сватбена церемония, която да възприеме вашия стил.

The Ultimate Maid of Honor Guide за писане на сватбени тостове

Като професионален писател на речи, разказването на истории е нещото, с което Кателин Станис се препитава. Тук тя споделя как се изработва най-добрата реч на фрейлината.