Преведохме текстовете на „Despacito“, за да знаете всъщност какво F-ck пеете

Отне само около 7 месеца Луис Фонси хит „Despacito“, за да се превърне в най-популярната песен в света.

Понастоящем „Despacito“ е най-стриймираната песен някога и придружаващият я видеоклип в YouTube е най-гледаният видеоклип за всички времена.

Kourtney Kardashian Corey Gamble

С помощта на Татко Янки и Джъстин Бийбър на пистата, сингълът скочи до небето в класациите, задържайки първото място в Billboard Hot 100 в продължение на 13 седмици.Гети

3 огромни записа „Despacito“ се разбиха от излизането му

Преглед на историята

С безброй хора, които пеят на песента в колата, в клуба и под душа, сме сигурни, че някои от вас трябваше да се чудят - какво казват текстовете?

TooFab преведе текста, за да можете веднъж завинаги да разберете какво говорите, докато мрънкате заедно с испанската мелодия.Текстове на песни:

Да, знаеш, че те гледам от известно време // Трябва да танцувам с теб днес // Видях, че погледът ти вече ме викаше // Покажи ми пътя, по който вървя.

Да, знаеш, че те гледам от известно време // Днес трябва да танцувам с теб // Видях, че погледът ти вече ми се обажда // покажи ми пътя и ще тръгна.Youtube

О // Ти, ти си магнитът, а аз съм металът // Приближавам се и съставям плана // Само при мисълта за това пулсът ми се ускорява // Да, вече ми харесва повече от обикновено // Всичките ми сетива искат повече // Това трябва да се вземе без никаква бързина // О!

Ти, ти си магнитът, а аз съм металът // Приближавам се и измислям план // само мисълта за това ускорява пулса ми // Вече му се наслаждавам повече от нормално // Всичко от сетивата ми искат още // това трябва да се направи без да бързате.

Youtube

[Припев]

Бавно // Искам да дишам бавно врата ти // Нека ти казвам нещата в ухото // за да си спомниш, ако не си с мен // Бавно // Искам да те съблича с целувки бавно // Подпиши се по стените от вашия лабиринт // и направете цял ръкопис на тялото си.

Кейти Пери подвижен камък фотосесия

Искам да видя как косата ти танцува, искам да бъда твоят ритъм // Че ме учиш на устата си, любимите си места // Остави ме да отида отвъд опасните ти зони // докато не провокирам твоите писъци // и че забравиш фамилията си .

[Припев]

Бавно Искам да дишам бавно врата ти // Позволете ми да прошепна неща в ухото ви //, които ще запомните, когато не сте с мен // Бавно // Искам да ви съблека с целувки бавно // Подпишете стените на вашия лабиринт // и да превърна тялото ти в ръкопис // Искам да видя как косата ти танцува, искам да бъда твоят ритъм Искам да покажеш на устата ми любимите си места // Позволете ми да надмина вашата опасна зона // докато не ви накара да изкрещите // и ви кара да забравите фамилията си.

Youtube

Ако те помоля за целувка, ела да ми я дадеш. Знам, че мислиш за това // Опитвам се отдавна, мамо, това даваш и даваш // Знаеш, че сърцето ти с мен те кара да бъдеш бам-бам // Знаеш, че бебето търси аз бам-бам // Елате, изпробвайте ми устата, за да видите как ви е вкус // Искам, искам, искам да видя колко много ви пасва любовта // Не бързам, искам да взема пътуване // Започваме бавно, после диво.

Стъпка по стъпка, мека мека // Удряме се, малко по малко // Когато ме целунете с това умение // Виждам, че сте злоба с деликатес // Стъпка по стъпка, мека мека // Ние се придържаме, малко малко по малко / / И тази красота е пъзел // но за да я събера тук имам парчето // Хей!

Ако те помоля за целувка, хайде, дай ми я. Знам, че мислиш за това // Прекарах известно време в опити, мами, това е даване и даване // Знаеш, че сърцето ти с мен отива бам-бам // Знаеш ли какво иска това маце от мен е бам- бам // Ела, вкуси устата ми, за да видиш как ти е вкус // Искам, искам, искам да видя колко много любов се вписва в теб // Не бързам, искам да се повозя // Ние ' Ще започна бавно и след това ще полудея.

Стъпка по стъпка, нежно нежно // Ще се приближим, малко по малко // Когато ме целунете с това умение // Виждам, че сте злоба с финес // Стъпка по стъпка, нежно нежно // Ще получим по-близо, малко по малко // Тази красота е пъзел // но за да я сглобя имам парчето // Добре!

Youtube

Бавно // Ще го направим на плаж в Пуерто Рико // докато вълните изкрещят „Ай, Бендито!“ // така че етикетът ми да остане с теб // Танцувай!

Бавно // Ще го направим на плаж в Пуерто Рико // докато вълните изкрещят „О, Господи!“ // така че моят печат [вероятно означаващ знак или впечатление] да остане с теб .// Танц!

Youtube

Интересни Статии