Гледайте отчаян опит на адвоката да убеди съдията, че не е тъжно коте след филтър за мащабиране

Youtube

Трябва да си ме коте.

Съдия в Тексас предлага полезен съвет за увеличение, след като изслуша официално изявление ... от котка.

Уважаемият Рой Б. Фъргюсън публикува оживен клип във вторник на адвокат Род Понтън, който отчаяно се опитва да увери колегите си, че не е котенце, след като влезе във виртуалното изслушване с включен очарователен филм за тъжно коте.

здравословни идеи за обяд

Г-н Понтън можеше да бъде чут да се бърка, за да изключи филтъра, докато двама колеги адвокати го гледаха озадачено.

Youtube

Шоуто на полувремето на Weeknd вдъхнови най-добрите мемове за Super Bowl

Преглед на историята

'Г-н. Понтън, вярвам, че имаш включен филтър в настройките на видеото - търпеливо му каза съдията. „Може да искате, ъ-ъ, да погледнете ...“'А ... опитваме се ... чувате ли да съдя?' - отвърна изоставената котка.

„Чувам ви“, увери съдия Фъргюсън. „Мисля, че е филтър.“

'Това е и не знам как да го премахна', отговори котката-торни. „Имам асистентката си тук и тя се опитва, но, ъ-ъ ... готова съм да продължа напред. Тук съм на живо. Не съм котка.„Виждам това“, каза му Съдията - дори и да не беше напълно вярно - преди да предложи някои технически съвети как да изключи филтъра.

най-добрата позиция за секс

Самият съдия Фъргюсън публикува линк към комичния клип в Twitter с някои мъдреци.

Instagram

Режисьорът се извинява на Лукас Гейдж за „Обидни думи“ и „Непрофесионално поведение“ след видео за вирусно прослушване

Преглед на историята

„ВАЖЕН СЪВЕТ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ: Ако дете е използвало компютъра ви, преди да се присъедините към виртуален слух, проверете опциите за мащабиране на видео, за да сте сигурни, че филтрите са изключени“, пише той. „Това коте току-що направи официално съобщение по случай през 394-ти (звукът е включен). #lawtwitter #OhNo '.

След това Понтън обвини котешкия флуб на своя асистент.

какво да вземем на барбекю

'О, това беше просто грешка от моя секретар', каза той Заместник . „Използвах компютъра й и по някаква причина тя беше включила този филтър. Свалих го и го замених с лицето си.

'Това беше случай, в който мъж се опитва да напусне Съединените щати с контрабанда и контрабанда в брой', добави той. - Всичко беше грешка. Беше свалено и изслушахме нормално.

Между другото, самият клип предупреждава, че всеки запис на изслушването е забранен и се наказва с глоба до 500 долара и 180 дни в окръжния затвор ... но изглежда съдия Фъргюсън смята, че е твърде смешно да не се споделя.

TikTok

Топ 10 вирусни видеоклипове от TikTok през 2020 г.

Преглед на историята

Интересни Статии