ГЛЕДАЙТЕ: Как да поръчате Starbucks Iced Latte - за по-малко!

Падането може да е в разгара си, но все още е достатъчно горещо, за да жадува заледен лате (истината е казано, никога не е лош момент за поръчка на освежаваща напитка). Простата комбинация от мляко и сварено еспресо обаче със сигурност може да бъде скъпо.

Според Lifehacker's Крайно ръководство за плащане по-малко в Starbucks , има удобно решение, за да спестите пари следващия път, когато направите поръчката си. Поискайте ледено американо в желания от вас размер без вода. След като получите питието си, можете да добавите мляко към вашето кафе сами от обща кана (историята отбелязва, че това работи и с горещо кафе, но това ще промени температурата на вашата напитка). Voilà!

мъже, които харесват жени с големи размери

Разбира се, някои служители на Starbucks може да не са точно развълнувани, ако ви хванат да правите този трик. Както се съобщава в статията, Today.com писателката Александра Дубин изпробва бакшиша в местния си Starbucks и вкара импровизиран леден лате за 2,65 долара вместо Линкълн. Нейната маневра не предизвика никакви погледи от гледащите баристи, но Дубин предполага, че това може да е просто късмет.

За всички спестени стотинки? Със сигурност предлагаме да оставите хубав съвет.

по колко начина можете да правите секс

Ако се интересувате от повече идеи за запазване на повече тесто в банката, проверете 9 навика на южняците, които са добри в спестяването на пари .Интересни Статии