The Walking Dead завършва на огромна скала преди финала, която ще бъде излъчена чак по-късно тази година

Най-тъжните, шокиращи и брутални смъртни случаи на 'Walking Dead' досега Виж снимките AMC

Шепотът на войната все още не е приключил ... и вероятно няма да е от няколко месеца.

Кога 'Живите мъртви' обяви, че няма да излъчи финала на сезон 10 до по-късно тази година поради закъснения, причинени от коронавируса, знаехме, че ще останат няколко нишки, висящи от предпоследния епизод - но тази вечер клифханджърът беше див!

Към момента не е определена дата на връщане за последния епизод, който ще се излъчи като специален някъде преди началото на Сезон 11. Според бегачката на шоуто Анджела Канг , те бяха „много близо“ до приключване с финала, но има няколко ощипвания в постпродукцията, които те просто не могат да направят, докато всичко не стартира отново.

С това казано, нека разделим всяка от големите сюжетни линии тази седмица, започвайки с тази, която доведе епизода до интензивния си край.

Бета прави своя ход

Макар че може да носи половината от лицето на Алфа като маска, Бета даде да се разбере, че не иска надстройка, когато става дума за името му - почти да убие жена, която по грешка го нарече „Алфа“.Сега начело на шепнещите и гигантска нова зомби орда, Бета ги заведе направо до Александрия, само за да я намери напълно изоставена. За щастие оцелелите ни бяха умни и го поставиха наблизо до близката болница, преди Бета да успее да потърси възмездие за обезглавяването на Алфа, оставяйки зад себе си само Аарон и Алдън, които се криеха, за да следят лошите.

В едно страховито ново развитие, Бета сега чува гласове, гласове, които по някакъв начин му казват къде всъщност се крият оцелелите. След като групата му смени посоката и се насочи към болницата, те откриха и Аарон, и Алден и ги взеха в плен. В момента нямаме представа какво се е случило с тях.

Епизодът завърши с Бета, който слушаше информация от главата му и се появи пред болницата с безумно резервно копие зад гърба си. Това е плашещ последен изстрел и такъв, който наистина не прави нещата да изглеждат твърде обещаващи за всички, затворени вътре. Големият въпрос, оставен без отговор, докато финалът най-накрая се излъчи: как евентуално да се борят от това без чудо?откъде започва plus size

Дарил и Неган, съветници по скръбта

И Дарил, и Негън бяха обединени с по-млади жени от колегите тази седмица, предлагайки съвети и рамо за плач (или удар), следвайки изхода на Алфа и Мишон.

За Дарил той прекара епизода с Джудит, която искаше да се научи как да ходи по периметъра и да пази всички в безопасност като нейния ментор с арбалет. Те се натъкнали на Шептящ, който се отклонил от групата, казвайки, че Бета го е „загубила“ след смъртта на Алфа. Без информация за търговия, Дарил я простреля в главата, твърдейки, че това е по-милостива смърт, отколкото да я остави да кърви. Джудит се почувства леко солена, но те просто оставиха тялото й там и се развълнуваха, докато разказваше делото си.

неговият и нейният espn са отменени

'Ами ако се загубите и никой не може да ви намери, или RJ беше, или майка', каза тя, разкъсвайки се, докато казваше, 'просто искам да се върнем отново заедно, у дома, това е всичко.' Докато му казваше, че Мишън е в приключение, помагайки на другите и търсейки Рик, тя каза, че се страхува, че и той ще я напусне. Той я утеши, като каза, че всички останали оцелели са нейното семейство, и й казва, че „нищо не може да замести някой, когото обичате, да бъде изчезнал, но това не означава, че всичко, което следва, ще разбие сърцето ви“.

След края на нещата Неган се занимаваше с Лидия, която изпитваше сложни чувства за смъртта на майка си Алфа. Да, тя правеше ужасни, ужасни неща, но, както Негън каза на Лидия, „тя все още беше майка ти“. Тя обаче не искаше да покаже скръбта си, докато не стана твърде поглъщаща. В крайна сметка тя се счупи в прегръдките на Негън, когато той я притисна до себе си, за да я утеши.

Ще бъде интересно да видим дали Негън и Лидия ще продължат да се качат, докато шоуто продължава.

Карол намира прошка

Тъй като Кони все още липсваше, най-добрата й приятелка Кели и Карол трябваше да разбъркат нещата.

Двамата излязоха на бягане заедно, където Карол се извини, че е отговорна за срутването на пещерата и каза, че иска да може да си върне случилото се. Кели обаче беше уверена, че Кони е добре. След това тя каза на Карол как Кони се чувстваше глуха, че беше нейната „суперсила“, преди да покаже прошка.

- Чувал съм историите за теб навремето, просто си тръгваш и правиш нещото, което можеш само ти. Вълк единак. Това е вашата суперсила - каза тя тогава на Карол. „Не можете да се откажете от всичко за себе си, защото се случват лоши неща.“

Принцесата дава кралското изгнание

След кратката й поява миналата седмица най-накрая получихме подходящо представяне за Принцеса, глупав герой от комиксите, който най-накрая направи своя телевизионен дебют.

Принцесата с истинско име Хуанита Санчес обясни, че не иска да се нарича кралица, защото терминът „ще ме накара да звуча стара и претенциозна“. Разкривайки, че е сама вече повече от година, тя дори се усъмни дали Юджийн, Юмико и Езекиел са били истински.

Езекиил я спечели, като направи комплимент за „дисплеите“ на проходилките, които тя постави из града, преди случайно да изплаши конете им, като изстреля пистолета си срещу някои зомбита. Мико беше скептичен относно доверието на помощта на Принцеса, но останалите двама от нейната група бяха отхвърлени, така че всички тръгнаха заедно, за да намерят нови колела.

По пътя Принцеса случайно (може би не?) Ги преведе през минно поле - отново, без да я умили с Юмико - преди всички да осъзнаят, че тя им е дала възможност и да ги отведе по най-дългия възможен маршрут, за да стигнат до плевня, пълна с мотори.

Бяха ядосани, но тя имаше основателна причина: забавляваше се, искаше всички да са приятели с нея и се притесняваше, че ще я оставят след като получат това, от което се нуждаят. Тя наистина спечели Юджийн, когато разкри, че животът не е бил много по-различен за нея преди зомби апокалипсиса, тъй като тя си спомня, че е била много сама и са й казвали „трудно си да обичаш“. Да, Юджийн беше там.

как да израснете веждите, без да изглеждате зле

Това трябва да е докоснало сърцето и на Мико, тъй като тя покани Принцеса в стремежа им да намерят Стефани, жената от другия край на радиото.

Отново ще трябва да изчакаме до този финал, за да видим най-накрая каква е сделката на Стефани, въпреки че всички знаци сочат към Британската общност - напреднало общество от комиксите, наподобяващо света преди зомбирането - като истински клифханджър на сезона.

Ще се видим всички, когато финалът се излъчи. Дотогава, пазете се в безопасност!

Интересни Статии

Популярни Публикации

Защо картофите са тайната на леките и въздушни хлябове

Защо картофите са тайната на леките и въздушни хлябове

Индустриално шикозно таванско помещение SoHo с изглед към река Хъдсън

Индустриално шикозно таванско помещение SoHo с изглед към река Хъдсън

„Съдбата: Сагата за Уинкс“ е подновена за сезон 2 в Netflix

„Съдбата: Сагата за Уинкс“ е подновена за сезон 2 в Netflix

10 неща, които пропускате, ако не сте били в Уинстън-Салем

10 неща, които пропускате, ако не сте били в Уинстън-Салем

Тайра Бенкс за критики към „следващия топ модел на Америка“ Нечувствителност: „Съгласен съм с теб“

Тайра Бенкс за критики към „следващия топ модел на Америка“ Нечувствителност: „Съгласен съм с теб“

Какво се случи, когато 5 жени изпратиха съобщения на бившите си

Какво се случи, когато 5 жени изпратиха съобщения на бившите си

Парис Хилтън си спомня за 'неудобната' Линдзи Лоън, сблъсък с Бритни Спиърс

Парис Хилтън си спомня за 'неудобната' Линдзи Лоън, сблъсък с Бритни Спиърс

Създателят на „американците“ се „бори“ с критики за „бавен“ сезон

Създателят на „американците“ се „бори“ с критики за „бавен“ сезон

Защо „Анатомията на Грей“ уби друг любим лекар в обрат, който няма нищо общо с COVID

Защо „Анатомията на Грей“ уби друг любим лекар в обрат, който няма нищо общо с COVID

Документалният филм за Наоми Осака разкрива години на борба с психичното здраве: „Какво съм аз, ако не съм добър тенисист?“

Документалният филм за Наоми Осака разкрива години на борба с психичното здраве: „Какво съм аз, ако не съм добър тенисист?“