„WAGS“, които се завръщат за втори сезон: Кой участва, кой излиза и кой се присъединява към ролите?


Предстои нов състав към риалити сериала на E! 'ЧАСТИЦИ' - и ние имаме първия ви поглед!

„Съпруги и приятелки на спортни звезди“ се връща на 26 юни с чисто нов екипаж. Саша Гейтс, Барби Бланк, Есен Аджиротуту, Никол Уилямс, Натали Халкро и Оливия Пиърсън всички се връщат за серията от 12 епизода, заедно с новодошлите София Пиърсън и Тиа Шипман . Сезон 1 звезда Ашли Норт Името е MIA от списъка на актьорите.Пиърсън е експерт по красота и стил с 223 000 последователи в Instagram. Тя е сестра, която ще играе ролята на братовчед Оливия и Натали. Според E !, тя е свързана с играч от Tampa Bay Lightning.

Що се отнася до Shipman, тя е елитен модел на Ford, който също се появява в телевизионни предавания като 'Дръзките и красивите' и наскоро „Дядо.“ Tia също е била свързана с няколко спортисти в миналото, включително играчи на Denver Nuggets и Indianapolis Colts.

Казано ни е, че София определено ще разклати нещата, тъй като се изправя срещу Есен за слуховете за съпруга си, Сейи Аджиротуту , уж й е изневерявал. Тиа има някои собствени проблеми в този отдел, тъй като „разбира, че приятелят й може да не е толкова надежден, колкото си е мислила“.Новият сезон също ще покаже на Барби да планира сватбата си Шелдън Сурай , нещо, което „забива клин“ между нея и неомъжените жени в актьорския състав. На други места Натали и БФ Шон Филипс имат „големи възходи и падения“ във връзката си.

Новият сезон започва в неделя, 26 юни от 22:00 ч. По E!

Интересни Статии