The Voice разкрива Топ 5 изпълнители, които се насочват към финала на следващата седмица

NBC

John Legend и Kelly Clarkson, заедно с Brett Eldredge, също се качиха на сцената със зашеметяващи изпълнения на новата си музика, за да покажат на тези състезатели как се прави!

Едно от хубавите неща на новия формат „Voice“ е, че изглежда получаваме повече изпълнения, които имат значение за резултатите вечер. Едно от малкото предавания от този тип, което все още се излъчва два пъти седмично, 'The Voice' намери начин да направи двете нощи важни.

След представянето на Топ 9 в понеделник вечерта, само четирима от тях щяха да продължат до финала през следващата седмица (най-добрият участник в гласуването във всеки отбор). Това означаваше, че останалите петима се качват на сцената на живо, за да пеят за Instant Save.NBC

Полуфиналите на гласа: Мощната почит на състезателя към Джон Леджънд и Криси Тейгън след спонтанен аборт

Преглед на историята

И с талант като реколтата от състезатели през този сезон, ще се оправдаем, за да чуем повече от тях - особено с такава съкратена част от „предавания на живо“.

Но пет спектакъла не правят едночасово шоу, така че бяхме почерпени и с невероятен коледен дует с Кели Кларксън и Брет Елджидж, докато Джон Легенд получи „Wild“ с изпълнение на последния си сингъл.

Надяваме се, че всички състезатели правеха обилни бележки и обръщаха голямо внимание на тези двама изпълнители от световна класа, тъй като техните треньори наистина показаха как го правите. Макар че няма нищо подобно в доставката или дори жанра, Кели и Джон знаят как да го представят с глас и присъствие.

В понеделник вечерта направихме прогнози за това кой смятаме, че ще напредне от всеки отбор и кой ще излезе победител от този брутален петстепенен рунд на Wild Card. Бяхме ли прави? Или да кажем, беше ли прав? Нека да разберем заедно!

луд за теб последен епизод

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Кели Кларксън, Гуен Стефани, Джон Леджънд и Блейк Шелтън.

И просто за удоволствие ще класирам представленията от най-лошите до първите, за да видя Insta-Save, за да видя кои са ми любимите, и след това да видя колко близо сте били, за да го направите правилно с вашите гласове (т.е. да се съгласите с мен) .

Гети

John Legend шокира Chrissy Teigen с коментар на NSFW в нейния Instagram

Преглед на историята

ПЪЛНИТЕЛ

Кели Кларксън и Брет Елдридж

Ние абсолютно обичаме истинската радост, която Кели изпитваше през цялото това парче. Очевидно много обича да изпълнява и просто беше поласкана да споделя сцената с Брет. Добавете към това нейния невероятен глас, който перфектно хармонизира с интонациите на страната му. В гласа на Кели има сладост, примесена с чиста сила на пояса, която е безпогрешна. Какъв абсолютен взрив.

Джон Легенда

Започвайки с неочакван преследващ тон и включващ убийствено рокендрол китарно соло, това беше много готина версия на John Legend, която получихме. Тези копринени, джази вокали остават напълно непокътнати, но песента донесе със себе си съвсем различна енергия. Беше, смея да го кажем, доста „див“. Този човек наистина може всичко.

Стейси Хукеба

Защо Доли Партън не иска никакви „големи подаръци“ за Коледа

Преглед на историята

ПЪРВИ РЕЗУЛТАТИ

Сега наистина сме готови, остават девет състезатели и само четирима от тях преминават през този първи кръг от резултати. Тези победители бяха тези, базирани на гласуването, което се проведе в понеделник вечерта.

След като спахме на него, все още се чувствахме уверени в избора си кой ще спечели от екипа на всеки треньор в този кръг - добре, с изключение на един. Истината да бъде казано, сменихме нашия избор от Иън Фланиган на Джим Рейнджър в последната секунда, само защото треньорите бликаха толкова много и той беше толкова последователен. Плюс това, все още смятахме, че Иън ще грабне Уайлд Кард (освен ако не издуха изпълнението си).

Така че нека да разгледаме за последно какви бяха нашите избори и след това да видим как се справихме.

  • Кели: Дез
  • Джон: Джон Холидей
  • Блейк: Джим Рейнджър
  • Гуен: Картър Рубин
  • Wild Card: Ян Фланиган

Гети

Рита Ора твърди, че е 'забравила' тя и Роб Кардашиян Датирани

Преглед на историята

Екип Кели: Ками Клун е много интересна вокалистка с няколко страхотни трика в ръкава си, но просто нямаше как да успее Дез след като Дес даде най-доброто представяне през целия проклет сезон! Тя просто продължава да достига нови висоти.

която е бившата съпруга на Кени Чесни

Легенда на отбора: Вижте, това не е чук за Бейли Рей (която има едно от най-страхотните селски настроения, които сме виждали отдавна) или Тамара Джейд (която току-що беше засенчена в понеделник вечерта), но никой не може да държи факла на какво Джон Холидей мога да направя. И сега, когато се учи да го овладява и да чувства по-добре, това беше неговото да загуби.

Екип Блейк: Този наистина се чувстваше най-много като хвърляне. Иън Фланиган и Джим Рейнджър бяха толкова стабилни през целия сезон и двамата се колебаеха всеки понеделник вечер. Въз основа на работата му в кръга на триото, ние ще го дадем Джим Рейнджър и Америка се съгласи с цялото си сърце.

Екип Гуен: Чувствахме се зле за Бен Алън, защото като Бейли Рей той е истинска автентична кънтри душа, подобна на която рядко се среща дори в кънтри музиката. Но той също се изправи срещу вокален виртуоз, смейте да го наречем чудо, в Картър Рубин . Просто няма начин Картър да не е приел това.

Facebook

Защо Gam не искаше Оливия Джейд на разговор на червената маса на първо място

Преглед на историята

КРЪГ ЗА ДИВА КАРТА

За този последен изстрел, за да впечатли зрителите у дома, на петимата останали състезатели бе позволено да изберат свои собствени песни, предлагайки им реална възможност да покажат не само гласовете си, но артистичността и самоличността си.

Ками Клун [Екип Кели]

(„Когато партито свърши“, Били Айлиш) Това е изключително предизвикателна песен за изпълнение на всеки изпълнител, тъй като изисква огромен обхват и способността да разбиваме сърцата ни дори в тези най-ниски регистри. Ками определено беше по-силна в гласа си, но тя внесе много сърце в песента като цяло и абсолютно уби края. Тя определено има много актуална атмосфера за себе си.

Тамара Джейд [Екип Легенда]

(„Чувствам се добре“, Нина Симон) След малко разклатен старт, Тамара бързо се насочи към стратосферата и наистина закова невероятни мощни нотки. Тя не успя да удари всеки път, но това може да е най-силното й представяне и най-уверено на тази сцена. Тя има истински талант, въпреки че не сме сигурни, че е бил достатъчно последователен в цялата песен, за да напредва.

Бейли Рей [Екип Легенда]

(„Вашето измамно сърце“, LeAnn Rimes) През цялата тази песен в гласа на Бейли се чуваше красив вик. Знаем, че продължаваме да бием този мъртъв кон, но те вече не карат вокалисти на страната като този, което по някакъв начин я кара да звучи едновременно класически и модерен. Това е просто вечен вокален талант, който идва толкова без усилие и е толкова лесен за ушите.

Instagram

Чарли Д'Амелио отговаря на твърденията, че е купила своите последователи от TikTok

Преглед на историята

Иън Фланиган [Екип Блейк]

('Anymore', Травис Кик) Иън има един от най-вълнуващите гласове в това състезание, но тези две последни изпълнения не са най-вълнуващите песни, за да покажат какво го прави толкова специален. Този се чувстваше много в безопасност и остана най-вече в една и съща лента, но също така не успя да се свърже наистина с нас по начина, по който имахме нужда. Той беше любимото ни идване, но сега не сме толкова уверени.

Бен Алън [Екип Гуен]

(„Молех се за теб“, Мат Стел) Всичко е свързано с разказването на истории, когато става въпрос за кънтри песен като тази. Те определено са създадени за този емоционален влекач, но е необходим подходящият изпълнител и глас, за да го извадите от представлението и публиката. Бен определено е един от онези певци, които без усилие се свързват със зрителите с безупречно изпълнено емоционално изпълнение.

CBS

Шон Мендес е изправен пред предизвикателството да прочете най-новите текстове от Камила Кабело или да яде гадни храни

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ ОТ ДИВА КАРТА

Това се превърна в много по-тясна надпревара за последното оставащо място във финала за пет души следващата седмица. Иън има един от най-страхотните гласове в шоуто, но всъщност не му даде блясък тази седмица. Междувременно Тамара няма най-уникалния глас, но наистина направи шоу.

Ками показа колко е актуална, което трябва да й помогне да се свърже с по-млади зрители - колко от тях има? - докато Бейли и Бен се превърнаха в солидни, олдскулни, сърдечни кънтри музикални изпълнения.

Но тъй като беше толкова по-строго, трябва да погледнем назад към цялостното присъствие на сцената и представянията през сезона и все се връщахме към Ян. Има причина да си помислим, че ще вземе това и това е, защото никой не звучи като него. И тъй като никой не го издуха от водата, ние останахме при нашия човек.

И тогава се случи и отидохме пет на пет с нашите прогнози тази седмица като Ян Фланиган спечели гласа за незабавно запазване, за да състави финалния слот във финала.

Говорете за изключително разнообразен и вълнуващ Топ 5, като Иън ще се присъедини към Дес, Картър, Джон и Джим, за да се бори за короната на Сезон 19 следващата седмица. Това трябва да е едно от, ако не на най-силната група финалисти, излъчвани от това шоу.

„The Voice“ завършва всичко, докато Топ 5 се качват на сцената следващия понеделник и вторник от 20:00. ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии

Популярни Публикации

Разбиването на сърцето на Коко и Айс-Т След „Първо бебе“, Булдог Спартак, умира

Разбиването на сърцето на Коко и Айс-Т След „Първо бебе“, Булдог Спартак, умира

Lexy Panterra удвоява видео критиката на Cardi B 'Twerk': 'Стоя зад думите си'

Lexy Panterra удвоява видео критиката на Cardi B 'Twerk': 'Стоя зад думите си'

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Разбивка на 'World of Dance': Underdogs Rise Up to Slay Legends

Разбивка на 'World of Dance': Underdogs Rise Up to Slay Legends

Робърт Енглунд за това къде трябва да продължи Фреди Крюгер, дори и да не го играе (ексклузивно)

Робърт Енглунд за това къде трябва да продължи Фреди Крюгер, дори и да не го играе (ексклузивно)

Защо Идрис Елба казва, че расистките филми и телевизионни предавания не трябва да бъдат цензурирани

Защо Идрис Елба казва, че расистките филми и телевизионни предавания не трябва да бъдат цензурирани

Мелани Грифит празнува развода от Антонио Бандерас в Instagram

Мелани Грифит празнува развода от Антонио Бандерас в Instagram

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

Татяна Али изчиства слуховете за Дрейк за една нощ!

Татяна Али изчиства слуховете за Дрейк за една нощ!

Eiza Gonzalez Talks Snake Strip Tease, нейното нарастващо плячко и таблоиди!

Eiza Gonzalez Talks Snake Strip Tease, нейното нарастващо плячко и таблоиди!