Гласовите нокаути: Тийн виртуозът намалява Кели Кларксън до сълзи с „Ти казваш“

NBC

Това беше поредната нощ на невероятни битки, но ужасните сдвоявания от треньорите изпратиха някои ранни фаворити вкъщи, дори когато бяха използвани две кражби.

lena dunham снимки за отслабване

Виждали ли сте някога човек да пие вряла вода? Виждали ли сте нокаут толкова брутален, че Гуен Стефани трябваше да хвърли бележника си на сцената? Е, можете като 'Гласът' донесоха невероятни изпълнения тази седмица.

Добре, никой всъщност не пиеше вряла вода, но Блейк Шелтън попита един състезател дали го е правил редовно, за да чуе тази главна подпис. Нощта имаше няколко невероятни сдвоявания, включително сърцераздирателно съвпадение за Кели Кларксън, което предизвика две от нейните певици.ABC

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Преглед на историята

Без да знаят срещу кого се изправят, тези две млади жени избраха песни, които изискваха от тях да се съблекат емоционално и да преживеят цялата болка и болка от минали връзки.

Всеки, който познава парчета като „You Oughta Know” на Аланис Морисет или „Die from a Broken Heart” на Мади и Тае, знае, че тези песни не са шега и изобщо не работят, освен ако не можете да ги продадете от дълбините на болката си.

През цялата нощ имахме Usher в очите си, тъй като мегаменторът имаше рима за всяка отделна линия, която предлагаше на тези артисти, които всички се стараеха да вземат всяка дума, за да могат да излязат там и да спечелят.

Беше весело колко римувани късчета мъдрост имаше, но в същото време какви невероятни съвети сподели с всеки от тях и това показа само с едно забележително изпълнение на Нокаут след другото.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Кели Кларксън, Гуен Стефани, Джон Леджънд и Блейк Шелтън. И просто за забавление ще класирам представленията от най-лошите до първите, за да видя кои са ми любимите.

Гети

Майли Сайръс казва, че е „отпаднала“ от трезвост по време на пандемия

Преглед на историята

Бейли Рей срещу Лорън Фрихауф

(„Отпусни ме лесно“, Били Къррингтън и „Cry Baby“, Джанис Джоплин) Бейли изнесе изпълнение без усилие, което все пак беше динамично и мощно. Тя все още трябва да работи върху използването на езика на тялото си, за да помогне за продажбата на историята. Имаше няколко мига, но в противен случай тя скачаше нагоре и надолу малко неловко, което ни попречи да го почувстваме наистина с нея. Тогава Лорън пое един от чудовищните изпълнители и писти, като Джон предложи малко инди-пренареждане, за да й подхожда по-добре. За съжаление, тя все още беше малко голяма за нея, тъй като рано пропусна някои от бележките си от по-ниския регистър и пропусна още една в брада. След като преодоля първия хор, изпълнението й се засили неимоверно, докато тя наистина скочи докрай.

John’s Winner: Бейли Рей

Моят победител: Бейли Рей

Джоузеф Соул срещу Ван Андрю

(„Прекрасно“, Били Айлиш и Халид) Горкият Ван дори не получи любезна бележка, но щеше да бъде силно притиснат да съчетае емоционалната сила и деликатната грация на душата на Джоузеф (вижте какво направихме там?). Гласът на гърдите и главата му са толкова вълшебни, че е хипнотизиращ.

Победител на Гуен: Джоузеф Душа

Моят победител: Джоузеф Душа [по подразбиране]

NBC

The Voice Boots Един от най-силните актове в премиерата на нокаутите

Преглед на историята

Иън Фланиган срещу Джеймс Пайл

(„Beautiful Crazy“, Luke Combs & „In My Blood“, ‘Shawn Mendes) Това, което Иън има, не може да бъде научено. Той не само вече има уникален вокален тон, добавете към него естествената си способност да емоциира и споделя сърцето на музиката си чрез гласа си, създава специални моменти, които ви завладяват всеки път, когато отвори уста. Джеймс има толкова красив мощен глас, въпреки че бихме искали той да е започнал малко по-интимно. Докато стигна до същината на пистата, обаче, той се рееше с просто луда сила и обсег. Истинският проблем обаче е, че не почувствахме песента по същия начин, както оригиналните хитове.

Победител на Блейк: Ян Фланиган

Моят победител: Ян Фланиган

Джим Рейнджър срещу Джас Джон

(„Humble and Kind“, Тим Макгроу и „Finesse“, Бруно Марс) Джим вкара няколко предавки в тази писта и това само добави към невероятните и висцерални емоции зад съобщението. Това беше зашеметяващо красиво и сърцераздирателно представление, толкова искрено, толкова правдиво, просто невероятно. Jus Jon имаше страховита задача, която го последва, и той не успя да се справи с случая, прекалявайки понякога рано и дори няколко пъти губейки терена си. Всъщност изглеждаше малко нервен и разочарован от себе си, но все още има невероятен глас.

Победител на Блейк: Джим Рейнджър

Моят победител: Джим Рейнджър

Instagram

Charli D'Amelio достига 100 милиона последователи на TikTok почти веднага след драмата на Backlash

Преглед на историята

Дес срещу Сид Кингсли

(„Можем ли да говорим“, Тевин Кембъл и „Направи дъжд“, Фой Ванс) Кели веднага съжали за това, след като открадна Сид от Джон миналия рунд и след това видя колко мощни са и двамата на репетициите си с Ъшър. Изпълнението на Дес беше като изкачване на планина, просто издигане по-високо и по-силно и по-впечатляващо ред по ред, докато тя ни накара да висим от краищата на нашите седалки. След това Сид изля някакъв копринен смрад по отварящите си линии, като ни издърпа напълно в орбитата си. Той се чувстваше по-скоро като емоционално пътешествие с по-последователна връзка с лириката и настроението. Дес колан далеч по-впечатляващо, но й липсваше част от нежността му, което му даваше и най-малкия край.

Kelly’s Winner: Дез [Сид Кингсли откраднат от Джон, Блейк - Екип Блейк]

Моят победител: Сид Кингсли

Келси Уотс срещу Мадлин Консуър

(„Ти трябва да знаеш“, Аланис Морисет и „Умири от разбито сърце“, Мади и Тае) Две разбити песни, които работят само ако наистина, наистина събаряте всичко и усещате всяка болна дума и ред. Интересното е, че това беше предизвикателството и за двете жени. Разбити и ядосани за Келси, разбити и изгубени за Маделин. Келиз със сигурност беше безразсъдна в доставката си по много смел и неочакван начин, като направи силни избори и определено го закова до края. Но тогава Мадлин събори всичките й стени и просто я проби през тази песен по най-страшния и болезнен начин. Това беше един от най-силните мачове през нощта.

Kelly’s Winner: Мадлин Консуър

Моят победител: Мадлин Консуър

Картър Рубин срещу Хлое Хоган

(„Ти казваш“, Лорън Дайгъл и „Слаб“, SWV) Изборът на Картър дойде като химн на приемане като 14-годишно музикално момче с висок глас. Разбира се, имаше тормоз, защото хората имат способността да бъдат ужасни, но като доказателство за чувството му за себе си и сила той вярваше в себе си и това му помогна да се издигне. Всяко вокално изпълнение и избор, които той направи, бяха перфектни и само подсилиха невероятна витрина за таланта му. След това Chloé внесе такъв естествен груб в тази R&B класика, показвайки всички видове вокални нюанси и обхват. Тя просто излъчваше прохлада от всяка пора, заковаваше всяка нота и наистина правеше изявление на витрината.

Победител на Гуен: Картър Рубин [Хлое Хоган откраднат от Джон]

Моят победител: Картър Рубин

„Гласът“ се излъчва в понеделник и вторник в 20:00. ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии

Популярни Публикации

Ченге, хванато за предупреждение за надграждане на филма до билет, след като го попитат защо не носи маска

Ченге, хванато за предупреждение за надграждане на филма до билет, след като го попитат защо не носи маска

DWTS 'Peta Murgatroyd казва, че домакинът на Tyra Banks е' тук, за да остане '(ексклузивно)

DWTS 'Peta Murgatroyd казва, че домакинът на Tyra Banks е' тук, за да остане '(ексклузивно)

Хайди Клум и гаджето Том Каулиц излизат като Фиона и Шрек за Хелоуин

Хайди Клум и гаджето Том Каулиц излизат като Фиона и Шрек за Хелоуин

Майли Сайръс: Чий костюм на мечешкото мече харесваше най-много?

Майли Сайръс: Чий костюм на мечешкото мече харесваше най-много?

„Shazam“ звездата Захари Леви ще бъде домакин на 2019 MTV Movie & TV Awards

„Shazam“ звездата Захари Леви ще бъде домакин на 2019 MTV Movie & TV Awards

Ариел Уинтър показва дълги крака в искрящ костюм за рожден ден, докато празнува своята 18-та!

Ариел Уинтър показва дълги крака в искрящ костюм за рожден ден, докато празнува своята 18-та!

Психичният Мат Фрейзър решава мистериозната смърт чрез четене на мащаба

Психичният Мат Фрейзър решава мистериозната смърт чрез четене на мащаба

Резюме на Джърси Шор: JWoww Почти се бори със сладолед, Snooki Blacks Out в Strip Club

Резюме на Джърси Шор: JWoww Почти се бори със сладолед, Snooki Blacks Out в Strip Club

Дъщерята на Кортни Кокс Коко отвежда известни приятели с изпълнението на Деми Ловато

Дъщерята на Кортни Кокс Коко отвежда известни приятели с изпълнението на Деми Ловато

Ирландската кола маска на Дейнерис Таргариен на Емилия Кларк рисува весело брутални отзиви

Ирландската кола маска на Дейнерис Таргариен на Емилия Кларк рисува весело брутални отзиви