Резюмето на гласовите нокаути: Snoop Dogg има взрив, Кели Кларксън доведе до сълзи

NBC

„Ще се видим в зелената стая след 4 минути и 20 секунди. Хайде да се търкаляме! '

Време беше да донеса малко халба на V-izzy, когато Снуп Дог отпадна от 'Гласът' като супер-ментор за нокаут кръга.

Човекът може да е известен предимно като рапър, но той също така има дълбоки познания за музиката в широк спектър от формати и някои от най-добрите маншети, които някога сме имали в това шоу.

ABC

American Idol Comeback: Десет финалисти от битката от миналия сезон, за да се присъединят към Топ 10 на тази година

Преглед на историята

Със сигурност може да се каже, че няма абсолютно никой сега или никога преди, който да се е забавлявал толкова много, колкото Снууп по време на шоуто. Състезателите го накараха да танцува, той беше фрийстайлинг с групата и се наслаждаваше на закачки с четиримата треньори.

Що се отнася до самите състезатели, те най-вече се представиха с няколко страхотни изпълнения през тази първа от две вечери за този кръг. От „Изкушенията до Лицо“, Травис Трит до „Черните гарвани“, това беше истински шлем на музикално забавление.Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Кели Кларксън , Джон Легенда , Ник Джонас и Блейк Шелтън .

изглед април 8 2019

И просто за удоволствие ще класирам представленията от най-лошите до първите, за да видя кои са моите фаворити и след това да видя колко добре се справят с напредването на сезона.

Гети

Кейт Уинслет казва, че актрисата дъщеря Миа Слипс „Под радара“ използва различно фамилно име

Преглед на историята

Gean Garcia срещу Victor Solomon [Team Legend]

(Gean - „Afterglow“, Ед Шийрън - 19, Ню Йорк, Ню Йорк) Джийн изглеждаше и звучеше ужасено, докато това парче започна. Той има прекрасен теноров тон, но това изпълнение се чувстваше напрегнато и тревожно. Не сме сигурни дали това е страх или натиск, но той изобщо не се чувстваше отпуснат през повечето от това. Гласът му дори прокрадна рязко няколко пъти. Той се успокои след пляскането, но това не беше печеливш вокал от началото до края.(Виктор - „Моето момиче“, The Temptations - 22, Peoria, IL) Харесва ни, че той добави няколко от онези стари Motown ходове в иначе свеж и вълнуващ поглед към този основен продукт. Без да губи оригиналната мелодия или настроение, Виктор успя да вземе части от това в стратосферата, да се качи в басовия си регистър и да предложи само гладка, удовлетворяваща канавка навсякъде.

Прогноза: Gean не беше толкова последователно интересен, докато изпълняваше, и имаше няколко гласови пропуски и неуспехи в увереността (или може би той просто изглежда по този начин, докато изпълняваше). Виктор беше вълнуващ и неочакван толкова много начини, от това как е подредил песента до това как се е движил с нея, ще трябва да му я дадем.

Резултат: Виктор печели

Итън Лайвли срещу Джордан Матю Йънг [Екип Блейк]

(Итън - „Помогни ми да се държа“, Травис Трит - 17, Коулфийлд, Тенеси) Итън взе бележката, за да произнесе реплика на песента и макар че може би сме избрали друга, това все пак беше ефективно прекъсване на мелодията. На всичкото отгоре богатият тембър в гласа му е толкова ангажиращ, че ви привлича направо. На всичкото отгоре бихме могли да почувстваме (особено в горната част) болката в текста, когато той се моли с любовника си, което е впечатляващо на толкова млада възраст.

(Йордания - „Тя говори с ангели“, „Черните гарвани“ - 34, Остин, Тексас) Това беше перфектен избор за песен за Йордания, но ни се искаше да намери начин да го направи по-свой. Рашпилът и обхватът му и начинът, по който той натиска линия, бяха идеални за тази, но бяха почти точно начинът, по който Крис Робинсън представя текста. Като такъв, колкото и невероятно да звучеше, не сме сигурни, че имаме представа кой е Джордан или иска да бъде като художник.

Прогноза: И двамата доставиха вокално, така че там няма за какво да се оплакват. Като такова се свежда до връзката и артистичността. В този момент се чувства, че Итън има по-добро усещане за това кой е като художник, внасяйки нова енергия в класическа писта, докато Джордан просто звучеше като песента.

кандас и кирк камерон

Резултат: Йордания печели

Instagram

Джейсън Момоа дава на дъщерята на скалата най-добрата изненада за рождения ден

Преглед на историята

Ciana Pelekai срещу Pia Renee [Легенда на отбора]

(Ciana - „Защото те обичам“, Lizzo - 20, Лас Вегас, НВ) Snoop даде на Ciana няколко страхотни ноти, за да инжектира малко повече ритъм в секциите, подобни на рап, и тя почти стигна там. Нямаше точно този боп, когато Лизо се справя с него, но този незначителен проблем беше почти изцяло изтрит от това колко добре тя атакува големите припеви и цялостното отношение на парчето. Тя има огромен инструмент и не дойде да свири, показвайки много слоеве.

(Пиа - „Това, което светът има нужда сега, е любов“, Джаки ДеШанън - 38, Чикаго, Илинойс) Всичко в това изпълнение беше невероятно. Бавното изграждане на климатичния хор към края, този по-нисък регистър в началото, способността й да се колан и след това да го издърпа обратно в стегнат, нежен ефирен тон. Пия е майстор майстор с гласа си и това беше почти толкова близо до шедьовър, колкото можете да съберете на състезание по пеене. Беше просто невероятно

румп печено срещу чак печено

Прогноза: Колкото и свежа и интересна да беше Ciana и толкова стабилна, колкото и по-големите части, Pia не показа слабости или дори области, които да се подобри в представянето си. Това е певица на върха в играта си, която е готова за всичко, което светът й подхвърля.

Резултат: Пия печели

Дана Моник срещу Кийгън Ферел [Екип Ник]

(Дана - „Nutbush City LImits“, Айк Търнър и Тина Търнър - 41, Хюстън, Тексас) Тина Търнър е точно в лентата на Дана, така че не беше изненада, че тя тотално изхвърли това от парка. Получихме малко отклонение, както тя бе посъветвана, във финалното представяне, но все пак се чувстваше така, сякаш беше с пълна газ почти от началото до края. Можеше да има по-запомнящи се и мощни моменти, ако бяха моменти. Вместо това беше нападение.

(Кийгън - „Просто моето въображение (бягство с мен)“, The Temptations - 21, Fort Wayne, IN) Изпълнението на Кийгън не би могло да бъде по-различно. Той се настани в гладка, мека бразда и просто остана там през цялото време. Подхождаше на песента и предлагаше доста хубави моменти, но той всъщност нямаше забележителни моменти. Гласът му е толкова плавен и сладък, получихме чувството на копнеж от него, което беше приятно да чуем.

Прогноза: Интересното е, че макар да не можеха да бъдат по-различни, те също бяха много сходни, тъй като и двамата артисти останаха в една лента през по-голямата част от изпълнението си. За чисто вълнение обаче и потенциал за по-големи моменти по пътя, ще трябва да дадем на Дана предимство по този въпрос.

Резултат: Дана печели

TikTok

Lizzo Drunkenly се плъзга в DMs на Крис Евънс, той реагира весело

Преглед на историята

Пийт Мроз срещу Андрю Маршал [Екип Блейк]

(Пийт - „Преди да тръгнеш“, Луис Капалди - 45 г., Нашвил, Тенеси) Пийт всъщност не направи нищо, за да се забърка с ритъма или ритъма на тази песен или дори с мелодията, но самото преминаване през нея е подвиг сам по себе си. Една от по-сложните модерни песни там, той се ориентира красиво и с много сърце. Наистина се наслаждавахме на красивия му тон, леко изветрен, но все още почти гладък. Това е много ангажиращ глас, който той използва перфектно.

(Андрю - „Няма да се откажа“, Джейсън Мраз - 21 г., Боксфорд, Масачузетс) Андрю имаше толкова страст и сърце в това изпълнение, че усещахме връзката му с лириката. Определено беше по-силен, след като удари по-голямата част от песента, но запази тази сила, когато тя отново омекна. Обхватът му беше фантастичен по този въпрос, като внесе различни нюанси на различни нива, за да ни ангажира през цялото време.

Прогноза: Невероятен тесен двубой между двама вокалисти с някои поразителни прилики в тяхната силна емоционална връзка с музиката, която представят, както и вокалните избори, които правят, този намек за песъчинки в гласовете им и обхвата и мощта, които и двамата притежават и контролират толкова добре. За нас Пит получава и най-малкото предимство, защото се чувстваше така, сякаш е бил постоянно силен от началото до края.

Резултат: Пийт печели Ник открадва Андрю - Екип Ник

Ryleigh Modig срещу Кори Уорд [Екип Кели]

(Ryleigh - „Използвай някого“, Kings of Leon - 18, Spencer, MA) С по-бавно изграждане, Ryleigh ни държеше на дланта на ръката си, преди да ни разби сърцето на около четири реда. Имаше толкова много болка и малко гняв / разочарование в нейното предаване, които напълно отговаряха на съобщението. Тя направи артистичен избор в аранжимента, който накара песента да се почувства напълно подходяща за историята на тийнейджърката, издигайки се и падайки идеално, за да създаде наистина специален момент.

е Кийт Урбан гражданин на САЩ

(Кори - „Вече ги няма“, Кели Кларксън - 34, Хартсвил, Южна Каролина) Кори постави изцяло нова атмосфера на песента на Кели - пред Кели, не по-малко - и всеки негов избор работи прекрасно. Неговият глас с пълна газ има красива песъчинка, но гласът на главата и дори фалцетът му имат жива чистота, която просто ви кара да усещате всяка дума като удар в сърцето. Това беше майсторска аранжировка, красиво представена, за да покаже кой е той и какво може да направи.

Кларксън беше в сълзи по време на репетициите, просто чувайки как пее Кори. „Когато написах„ Вече ги няма “, преживях нещо, което си помислих:„ Всичко е наред. Не винаги трябва да се получава ', каза Кларксън, който е в развод с Брандън Блексток. „Като го чух, че ми пее, в моя живот сега, все едно, удряш ли ме в лицето със собственото ми съобщение?“

„Интересно е, когато пишеш нещо и не го усещаш до години по-късно“, добави тя, избърсвайки сълзи от лицето си - както каза Снуп, „Когато успееш да накараш композитора да загуби емоционален контрол, тогава върши си работата. Той се шегува, че е държал в собствените си сълзи до търговската пауза.

Прогноза: Кори се чувстваше по-подправен към нас и наистина намери специален момент с тази песен, но и двете изпълнения ни оставиха емоционални (което е рядък подвиг), което прави още по-трудно определянето на ръба. В крайна сметка обаче бихме тръгнали с Кори.

Резултат: Кори печели Блейк, Джон, Ник крадат Ryleigh - Team Legend

държавен магазин за сирене в Мисисипи
Instagram

Джейсън Момоа дава на дъщерята на скалата най-добрата изненада за рождения ден

Преглед на историята

ТРЕНЬОРИ БАНТ

 • „Този ​​комплект е наркотик. Изглежда толкова голям по телевизията. Изглежда, че сте всички в голям космически кораб. ' - Снууп
 • „Едно нещо за емоциите ми, задържах сълзата си тук и я избутах обратно. Казах му да изчака до търговска почивка. ' - Снууп
 • 'Имате си път към себе си в моя екип.' - Джон (към Ryleigh)
 • 'О, боже, вие имате цялата междудържавна държава.' - Блейк (към Ryleigh)
 • - На колко години си, Итън? - Блейк
 • „17“ - Етан
 • 'Какво? Имате още бас, за да влезете на място! “ - Снуп (удивлявайки се на дълбокия му глас)
 • „Ще се видим в зелената стая след 4 минути и 20 секунди. Хайде да се търкаляме! ' - Снууп
 • „Сега, когато знам, че като треньори можем да приемаме болни, наистина ми се иска да съм си взел болния.“ - Блейк (не желаещ да избира между Итън и Йордания)
 • „Случва се да обичам Великден.“ - Ник
 • - Ясно. Приличаш на пийп. ” - Блейк
 • „Продължавам да си мисля, че сте в отбора на Ник, защото той е натиснал бутона си толкова много пъти за вас ... и вие отказвате да го изберете за свой треньор.“ - Blake (до Gean)

„Гласът“ продължава в понеделник в 20:00. ET на NBC.

Всеки поглед, който трябва да се види от наградите на Академията за кънтри музика през 2021 г. Виж снимките

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джордж Клуни научи тригодишните си близнаци на най-голямата шега „Което е добро забавление“

Джордж Клуни научи тригодишните си близнаци на най-голямата шега „Което е добро забавление“

Сара Силвърман поставя лекар на бласт, за да използва голите си ръце, за да нанесе ултразвуков гел върху гърдите си

Сара Силвърман поставя лекар на бласт, за да използва голите си ръце, за да нанесе ултразвуков гел върху гърдите си

ГЛЕДАЙТЕ: Тази автомобилна компания раздава карти за подарък за автомобили за шофиране

ГЛЕДАЙТЕ: Тази автомобилна компания раздава карти за подарък за автомобили за шофиране

Повече от пържено пиле: Нова готварска книга изследва глобалната южна кухня

Повече от пържено пиле: Нова готварска книга изследва глобалната южна кухня

ГЛЕДАЙТЕ: Завещанието на Харпър Лий е разпечатано в съда в Алабама, но не изяснява много мистерии

ГЛЕДАЙТЕ: Завещанието на Харпър Лий е разпечатано в съда в Алабама, но не изяснява много мистерии

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Kristen Stewart Pole Dances in Rolling Stones Video for 'Ride' Em on Down '!

Kristen Stewart Pole Dances in Rolling Stones Video for 'Ride' Em on Down '!

Били Лурд споделя Движеща се почит към мама Кари Фишър на 3-годишнината от нейната смърт

Били Лурд споделя Движеща се почит към мама Кари Фишър на 3-годишнината от нейната смърт

Уел Браун на Hallmark размишлява върху уроците, научени от бащинството

Уел Браун на Hallmark размишлява върху уроците, научени от бащинството

Какво точно представлява този дебют за феминизъм от кехлибарена роза Пиърс Морган Кротч

Какво точно представлява този дебют за феминизъм от кехлибарена роза Пиърс Морган Кротч