Гласовите битки завършват с най-добра битка за сезона - и не спестявайте и не крадете!

NBC

Представете си, че ви казват, че сте просто част от абсолютно най-добрия двубой през целия сезон - по-добър от всяко друго бойно представяне - и все пак се прибирате у дома!

Време беше да завършим бойните рундове 'Гласът' с една последна партида състезатели и още една сърцераздирателна елиминация.

trishelle mtv реалния свят

Целият смисъл на Steals and Saves е да можете да поправите грешката да сдвоите двама от най-силните певци един срещу друг. И все пак, за пореден път най-силното цялостно представяне на нощта все пак видях една от най-добрите певици на шоуто да се прибере у дома.

ABC

American Idol Top 12 разкрити: Паула Абдул се завръща, състезател се отказва, най-големият обрат някога

Преглед на историята

Всъщност за втори път през този сезон бихме твърдили, че най-силният вокалист през нощта всъщност се прибра вкъщи, докато треньорите финализираха своите отбори, които се насочиха към нокаут кръговете. И това не беше единствената велика певица, която се прибра вкъщи.

Разбираме, така се случва в пеенето на шоута като това. В края на краищата завършихме този кръг с 28 певци, които все още участват, и това е просто нелепо количество претенденти. Разбира се, много големи таланти трябва да се приберат у дома. Но все пак можем да бъдем горчиви за това.Но все пак ще кажем, че когато изпълнението на Battle Round спечели овации на четири стола, писъци от тълпата и консенсус сред треньорите, че това е най-добрата битка през целия сезон, би било хубаво и двамата изпълнители би могъл да напредне, нали?

Разбира се, приключваме с малко от треньорите за треньори тази седмица. Но най-вече се радваме на остроумието и мъдростта на Снуп Дог в следващия кръг, тъй като той се присъединява като Мега-Ментор през този сезон, като че трябва да направи страхотен закачка!

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Кели Кларксън , Джон Легенда , Ник Джонас и Блейк Шелтън .И просто за удоволствие ще класирам представленията от най-лошите до първите, за да видя кои са моите фаворити и след това да видя колко добре се справят с напредването на сезона.

Джаклин Смит и дъщеря
Гети

Уил Смит, Антоан Фукуа изтеглят продукцията за „еманципация“ от Джорджия заради нов закон за гласуване

Преглед на историята

Ainae срещу Anna Grace

(Екип Кели - „Знаеш, че не съм добър“, Ейми Уайнхаус) По време на репетицията и двете млади дами имаха писти, тъй като прекаляваха. В тези предавания епидемия е певците да се опитат да хвърлят всичките си трикове на стената, за да видят какви слепи, когато трябва да се уверят, че предават емоцията от това. На голямата сцена Ainae все пак прекали с малко - любимата си песен - докато Ана, която никога преди не я беше чувала, изглежда наистина се съгласи на съобщението с доставката си. Ainae беше малко преуморена и изненадващо по-разединена.

Резултати: Ана печели

Пийт Мроз срещу Савана Кестен

(Екип Блейк - „Имай малко вяра в мен“, Джон Хаят) Савана все още се плъзга в увереността си малко, но е почти права там, където трябва. Първите й две линии бяха най-слабите и по никакъв начин не бяха лоши. Ние го посочваме само защото Пит излезе от скока с всичко, което искахте за тази песен. Купувахме всичко, което той продаваше и вярвахме, че той вярва на всеки ред, който изпя. Неговото вокално качество е толкова богато и многопластово, че можете да чуете в него всичко, което е живял и преживял, което само добавя към искреността в тона му. Савана има невероятно автентичен кънтри оттенък в гласа си, който понякога се изплъзва и наистина ви привлича. Пълният й глас определено е по-солиден от по-нежните й тонове, така че ще трябва да дадем на Пит предимството, че е по-завършен вокалист .

Резултат: Пийт печели

Гети / VH1 / Канал 5

Тифани „Ню Йорк“ Полард поглежда назад към своето наследство от телевизионния риалити (Ексклузивно)

Преглед на историята

Андрю Маршал срещу Рейн Стърн

(Екип Ник - „Обожавам те, Хари Стайлс) Тази песен определено попадна по-удобно в джоба на Андрю и то не само защото е мъжки вокалист. Богатата текстура на гласа му имаше искрен оптимизъм, който подхождаше на текстовете, докато спокойното вокално настроение на Рейн не беше съвсем подходящо. Тя имаше моменти през цялото време, още повече във втората половина на песента, но Андрю не беше вкъщи и наистина го изхвърли от парка. Чувства се като несъответствие на песента с Рейн, тъй като има толкова страхотен глас и стил, който не успяхме да видим тук.

рубин се издигаше преди и след

Резултат: Рейн печели Блейк открадва Андрю

JD Casper срещу Kenzie Wheeler

(Екип Кели - „Fishin’ in the Dark “, Nitty Gritty Dirt Band) JD има това ефирно качество на гласа си, което обменя звука за нещо по-сладко. Това е много нисък глас от Американа, който би бил чудесен за това възвръщане, но той не беше толкова подходящ за това споразумение. Но той не беше в състояние да се състезава глас за глас с невероятния тембър на Кензи. Той е автентично страната с много дебел тон. Но на всичкото отгоре той има такъв контрол върху нотите, които избира. Това не е голямо, изискано бягане, а фини промени, които пасват идеално на всеки момент. Той е съвършен кънтри певец, който в момента е готов да запише албум.

Резултат: Кензи печели

CBS / Гети

Разговорът се обръща към изхода на Шарън Озбърн, изтекли текстове и „Фалшиви разкази“ в първия епизод назад

Преглед на историята

Дейон Уорън срещу Виктор Соломон

(Екип Легенда - „U Got It Bad, Usher) Тези момчета са толкова в една и съща лента, че наистина щеше да се свежда до това, кой достави нещо специално. И двамата са много силни певци, които не са имали проблеми с променящия се ритъм на песента, но усещането е, че Deion е вложил малко повече от своя аромат в своите линии, отколкото Виктор. Виктор имаше повече сурова сила и песъчинки в гласа си, което наистина звучеше приятно, но ще трябва да дадем предимство на художника, който се изрази малко повече, дори ако имаше няколко незначителни проблеми, както отбеляза Блейк.

Резултати: Виктор печели

Каролина Риал срещу Рио Дойл

(Екип Легенда - 'Някой, когото познавах,' Gotye) Срам за „Гласът“, задето направи толкова очевидно, че Джон ще използва своя единствен спестяване за това изпълнение, тъй като те отново ни напомниха, че той има такъв и това беше последното представление за нощта. Начин да премахнем опасността от това, че гледаме, тъй като знаехме, че и двамата ще продължат по Team Legend. Рио има толкова интересен тон в по-нисък регистър, въпреки че тя посегна към някои по-високи гласове и ги удари добре. Каролина прекалява понякога, особено в стиховете, но все пак изнася солиден вокал. Рио се чувстваше малко по-свързан, но те се хармонизираха наистина красиво. Бихме дали предимство на Рио, защото гласът й е по-интересен и тя може да ни привлече да правим по-малко трикове.

Резултати: Рио печели Джон спасява Каролина

ABC

DWTS Pro Keo Motsepe разкри най-лошия си партньор по танци на знаменитости

Преглед на историята

Брадли Синклер срещу Рейчъл Мак

(Екип Ник - „Твоята песен“, Елтън Джон) С напълно различни вокални стилове и подходи, Брадли и Рейчъл дадоха всичко, което можаха, и застанаха главата до главата като шампиони в края. По-нежният тон на Рейчъл беше хипнотизиращ и наистина се чувстваше сякаш тя е тясно свързана с емоционалния резонанс на песента. Брадли беше технически перфектен, но Ник е прав в това, че всяко от парчетата на оръжието му, от този фалцет до ръмженето с пълния си глас и дори нежния си среден регистър, всичко работи. Ако той не се чувства толкова емоционално свързан като Рейчъл, той въпреки това звучи невероятно на всеки слой, който има, като му дава и най-малкия ръб. Е, как никой не го е грабнал?

снимки на 11-годишни целувки

Резултат: Рейчъл печели

ТРЕНЬОРИ БАНТ

  • „Аз съм професионален танцьор.“ --Джон
  • 'Никой не знаеше това ... в целия свят.' - Ник
  • „Харесва ми да знам това, но да не го виждам.“ - Блейк
  • 'Кели е положителна за Дъмми и тя не е тук.' - Блейк
  • „Това като обида от детска градина ли е?“ - Джон
  • - Опитвал ли си се да говориш с него? Това е като да говорите с легнал. Ето защо той е облечен като такъв. ' - Блейк (за Ник)

„Гласът“ продължава в понеделник в 20:00. ET на NBC.

Khloe Kardashian хвърля принцеса феерия за Баш за 3-тия рожден ден на True Виж снимките Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Здравейте, как!

Здравейте, как!

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго