Гласът 5-ти съдия: Тези полуфинални резултати изглеждат изключително проблематични - или просто съвпадение?

Победителите в „Гласът“: Къде са те сега? Виж снимките NBC

Със сигурност има нещо странно в тези полуфинални резултати, но дали това е просто странно съвпадение?

Както си говорихме снощи, новото „Глас“ Форматът на финала е едновременно интригуващ и разочароващ, и особено след като видях полуфиналните изпълнения на Топ 9.

Въпреки че нямаме проблем с Топ 5, който се плъзга във финала, ние приемаме огромен проблем, като всеки треньор има гарантиран поне един състезател в надпреварата за финалната корона. Тези гаранции трябва да изтекат преди големия финал точно заради случилото се.NBC

Гласът 5-ти съдия: Смесени полуфинални представления излагат нечестен финален формат - Кой ще се прецака?

Преглед на историята

Въз основа на собствената ни силно тематична и все пак невероятно точна класация на тези девет представления, имахме шест състезатели, които се представиха над целия екип на Ник. По наше изчисление никой от неговите хора изобщо не трябваше да се класира на финала.

Както изглежда, Thunderstorm Artis (който се класира на 7-мо място в нашата класация) беше най-добрият му изпълнител и получи гарантиран слот. Ние също прогнозирахме. Предвидихме също Тод Тилгман за Блейк, Меган Даниел за Кели и CammWess за Джон и - направихме се доста добре.

младо момиче мастурбира видеоклипове

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Блейк Шелтън, Джон Леджънд, Ник Джонас и Кели Кларксън.

Само за кикотене, ще класирам изпълненията с незабавно запазване от най-лошото до първо, за да видя кой трябва да спечели. Тогава можем да видим колко близо е била Америка, за да се оправи, т.е. да се съгласи с мен.

Youtube

Дъщерята на Адам Сандлър излага карантинната си злополука на Джими Кимел на живо

Преглед на историята

ПЪРВИ РЕЗУЛТАТИ

Оказва се, че сме подценили привлекателността на Мика Айвърсън на Кели, или сме забравили, че момчетата са склонни да се справят по-добре в днешни дни в певческите състезания от жените. Така или иначе, самотната жена, която предсказахме да спечели гарантиран слот, вместо това трябваше да пее за живота си.

Дийн Шеремет Бранди Гланвил

Бяхме прави за CamWess, Todd Tilghman и Thunderstorm Artis, представляващи техните треньори, но имахме Micah Iverson на много силна шеста позиция. Честно казано, финалистите бяха предимно доста силни във вторник вечерта, така че нямаше толкова голяма разлика между никого, който позиционирахме от 2 до 6, както може да изглежда.

Това остави Меган Даниел да се пребори с Джоана Серенко, Тонейша Харис, Алегра Майлс и Зан Фискум и да, добре сте прочели. В топ 9 на „Voice“ този сезон имаше пет жени и четирима мъже. Четиримата мъже напредваха автоматично и петте жени трябваше да вземат участие в първата песенна програма Instant Save в неговото шоу.

Означава ли нещо извън мъжете, които просто случайно са по-силни кандидати този сезон? Това изявление относно демографските данни на гласуването ли е? Дали това е същият вид пасивен и фин сексизъм, който измъчва жените в музиката от десетилетия? Никога няма да разберем, но заслужава да се отбележи как се разигра това.

Колекция Everett / TooFab

Матю Лилард казва, че е абсолютно „достъпен“ за Scream 5 (Exclusive)

Преглед на историята

МОМЕНТАЛНО СПЕСТЯВАНЕ

Бяхме изненадани колко силни излязоха жените за тази мигновена битка за спасяване. Тъй като животът им беше на линия, разделението между тях беше далеч по-тясно, отколкото по време на полуфиналните им изпълнения. Това обаче каза, че видяхме един открояващ се, който според нас е най-достоен за напредък. Въпросът е дали и вие сте го виждали.

Само за кикотене, ще класирам изпълненията с незабавно запазване от най-лошото до първо, за да видя кой трябва да спечели. Тогава можем да видим колко близо е била Америка, за да се оправи, т.е. да се съгласи с мен.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Блейк Шелтън , Джон Легенда , Ник Джонас и Кели Кларксън . Обичам да го мисля за по-истински.

Йоана Серенко (отбор Блейк)

(„Не знам“, Алън Стоун - 19, Сейнт Луис, Мисури) Драматично подобрение спрямо нейното полуфинално представяне, Джоана все още изглеждаше, че пропуска истинската връзка със съобщението на пистата и по този начин не успя да ни представи правилното настроение. Въпреки това тя показа мощно вокално изпълнение през цялото време, дори когато съблече сърцето и намерението на песента. Това, което ни остана, беше силен глас от млада жена, която все още не е намерила гласа си. Но можете ли да спечелите, ако точно там сте в развитието си?

Мария Кери сваля дрехи

Алегра Майлс (Екип Ник)

(„В моята кръв“, Шон Мендес - 17, Сейнт Джон, USVI) Алегра постави собствен печат върху една от най-изненадващите емоции песни през последните години. Въпреки че не работеше докрай, тя удари няколко момента, когато тази емоция резонираше през екрана и ни удари и това беше също толкова изненада. Трябва да признаем пистата за голяма част от това, тъй като Алегра изглеждаше емоционално под нея през по-голямата част от времето, но тя успя да се изкачи до края до края. Наистина се усещаше, че някой все още узрява като вокалист, който е почти почти там, но не беше съвсем до истината на тази песен.

Instagram

Сторми Уебстър пееше „Търпение, търпение“, докато чакаше почерпка, просто открадна сърцето на Twitter

Преглед на историята

Меган Даниел (отбор Кели)

(„Прост човек“, Линирд Скайнирд - 18, Дъгласвил, Джорджия) Меган стана голяма в опит да не се прибере, но естественият чакъл в гласа й беше идеален за тази южна рок класика. Проблемът е, че самото изпълнение беше сънливо много, много дълго време, докато песента се изгражда. Това е основна част от тази ера на рок химни, но може да е било твърде дълго за избирателите. Тя го донесе, когато удари онези големи ноти, но ние я чухме да звучи по-добре. Имаше неочаквано прекъсване през голяма част от него, но тя определено остана на площадката.

Тонейша Харис (отбор Блейк)

('Lovin' You, 'Minnie Riperton - 44, Roswell, GA) И така, тук е проблемът. Тонейша е певица от световна класа и това беше още един невероятен вокал по време на пътуването й през това шоу. Тя прави този външен вид без усилие. Но ние смятаме, че това беше толкова невероятна грешна песен за нея, въпреки че показа нейния диапазон и ключови фалцети. Песента не се свързва с по-млади зрители по някакъв реален начин и дори Тонейша не се чувства особено свързан с посланието си. Вместо това това беше само гласна витрина, и то доста сънлива. Страхотна певица, тя не показа артиста отвътре на този, който според нас обрича кадрите й да напредва.

Зан Фискум (Легенда на отбора)

(„Винаги ни помнете по този начин“, Лейди Гага - 23, Сиатъл, Вашингтон) Вижте, Зан има толкова страхотно и уникално качество на гласа си. Тя може да не е най-големият и най-силният вокалист сред тези жени (това е Тонейша), но има звук, който е много приятен за ухото. Още по-добре, тя знае как да тълкува песен чрез нейната независима / певческа композиторска атмосфера. Въпреки това имаше няколко момента, в които се чувстваше така, сякаш тя се сдържа да ни даде този момент и ние останахме малко желаещи заради това.

къде е пънкият пивовар днес
Гети

Брайън Адамс се извинява след 'расистки' Рант за 'Яденето на прилепи, вирусът прави алчни гадове'

Преглед на историята

ВТОРИ РЕЗУЛТАТИ

Ясно е, че сърцата ни се съгласиха със Зан по този въпрос. Току-що почувствахме, че тя доставя пълен артистичен пакет в изпълнението си повече от която и да е от останалите четири жени. Което не означава, че не всички бяха силни, защото бяха много по-добри в колектив, отколкото дори ние очаквахме.

Смятаме, че Тонейша просто е избрал грешната песен, докато Алегра е тръгнал по обратния път. Изборът на песента й беше страхотен, но почти я надви. Меган има страхотен фирмен звук и уникална лента, в която се намира, но все още не е напълно в него, докато Джоана не е съвсем разбрала коя е.

И така, видяхте ли го по начина, по който го видяхме?

Сигурно не сте и не бихме могли да бъдем по-развълнувани.

Въпреки че дадохме предимство на Zan въз основа на това незабавно спестяване, Тонейша Харис беше нашият четвърти цялостен избор по време на полуфиналните кръгове. Тя е една от най-силните вокалистки за сезона и сега се изправя срещу четирите момчета и им показва как се прави.

Зан беше нашият пети избор и единственият, който изглеждаше зашеметен като Тонейша с резултатите. Мислеше ли, че го има в чантата, или просто си мислеше, че Тонейша не го има? В един перфектен свят и двамата вече биха били там, а може би и Меган.

арестувани ли са прекрасни праскови

Очевидно всички тези жени бяха твърде заплашителни за избирателите, така че Тонейша успява да разчупи клуба на момчетата, докато поема Тод Тилгман , Мика Айвърсън , CammWess и Гръмотевична буря на художника за заглавието.

Всичко отива надолу във финала на сезона от две части на „Гласът“ следващата седмица в понеделник от 20:00. ET и вторник в 21:00 ET на NBC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на .

Интересни Статии

Популярни Публикации

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември