Гласът 5-ти съдия: Смесени полуфинални представления излагат нечестен финален формат - Кой ще се прецака?

Победителите в „Гласът“: Къде са те сега? Виж снимките NBC

Новият формат напредва пет до финала през следващата седмица, но може и да обърка някои от най-добрите певци в сезона.

Това е полуфиналът на „The Voice“, така че решихме да проверим в едно от малкото други предавания, които успяха да останат в продукцията чрез тази пандемия.

Подобно на „American Idol“, певческото състезание на NBC излъчва от домовете на своите звезди и състезатели, макар че със сигурност са повишили качеството на продукцията на клиповете за изпълнение.FX

Американска поредица от истории на ужасите Антология, официално взета във FX

Преглед на историята

„The Voice“ винаги е отивал много по-далеч от „Idol“ в сценичната продукция по време на своите шоута на живо, правейки по-скоро зрелище, подобно на това, което „America's Got Talent“ прави за своите певци, и те отново бяха в това с видеопродукцията наоколо тези финални девет представления.

kourtney kardashian видео за раждане

Със сигурност създаде някои страхотни моменти, както и някои трогателни, тъй като шоуто почете семейството, феновете и фронтовите работници в областта на медицината. Както едно от малкото показва в активно производство по време на пандемията, беше сърцераздирателно да се види акцентът върху медицинските работници от първа линия и значението на свързването с хората, дори когато препоръките за социално дистанциране продължават.

Следващата седмица всичко приключва с първия по рода си финал от пет състезатели! Разклащайки нещата още повече, продуцентите решиха, че всеки треньор трябва да бъде представен, като по този начин най-добрият участник в гласуването от всеки отбор автоматично напредва.

Разбира се, може да е приятно за треньорите и може би телевизионното предаване, но не толкова добре за състезателите. Ами ако и тримата състезатели на Блейк са трите най-ниски участници в гласуването? Това почти гарантира, че някой, който има по-добра нощ от друга певица, все пак ще получи обувката, само защото е в по-силен отбор.

Поне те имат още един начин да се вмъкнат. След като най-добрият спечелващ глас от всеки отбор напредне, останалите петима финалисти ще пеят в безпрецедентен петстепенен спектакъл с незабавно запазване и победителят в това закръглява Топ 5 като го взе на гласуването на Америка на финала. Не е честно, но би трябвало да е интересно.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Блейк Шелтън , Джон Легенда , Ник Джонас и Кели Кларксън .

Само за кикотене ще класирам представленията от най-лошите до първите, за да видя кои са ми любимите. Тогава можем да видим колко близо е Америка, за да се оправи, т.е. да се съгласи с мен, когато гласуват.

Браво

Резюме на RHOA Reunion: NeNe отива на война с Ева и Кения, преди Анди да я сложи без звук

Преглед на историята

Йоана Серенко (отбор Блейк)

(„Lean on Me“, Бил Уидърс - 19, Сейнт Луис, Мисури) Победителят от незабавното спасяване от миналата седмица изглежда се връща от почти елиминиране отново и отново. На третия си треньор след Ник и Джон, Джоана беше открадната два пъти и сега се радва на това незабавно спасяване в четири посоки. Но това просто означава, че тя все още не е разбрала как да се свърже. Всичко това внимание от толкова много треньори направи ли разлика?

Честно казано, ние просто не чувстваме връзка с това, което Джоана направи по този въпрос. Беше сладко представление, но се чувствах твърде клинично. И това е песен, която трябва да се издигне направо в часови сърца и да ни накара да почувстваме нещо. Вместо това останахме да се чувстваме плоски. Моментите й с пълно гърло бяха по-силни, но явно пропусната нота към края (вярваме) потъна шансовете й на финала.

Тони Бракстън и Кери

Алегра Майлс (Екип Ник)

(„Радвам се“, Стиви Уондър - 17, Сейнт Джон, USVI) Странно е, но в сравнение с почти всички останали състезатели, не сме успели да почувстваме по-силна връзка с Алегра, въпреки че я посещаваме в дома й и виждаме нейния свят. Има просто странно прекъсване, сякаш тя е твърде внимателна в интервютата си.

Това представление страдаше от същото. На първо място, трябва да сте готови, за да забиете Стиви Уондър, а Алегра просто не е достигнал стандартите нито на оригиналния изпълнител, нито на песента. Това се получи някак плоско (не в това, че тя пропусна бележките, но само изпълнението ни остави да не се чувстваме нищо. Още по-лошо, забравихме го почти в момента, в който свърши.

Thunderstorm Artis (Екип Ник)

(„Начало“, Майкъл Бубле - 24 г., Халейва, Хаха) Естествен талант, Гръмотевична буря беше добър пикап за Ник, който успя да го грабне от Джон в нокаут кръга, след като загуби от Манди Кастило ... и сега я надмина. Смятаме, че това е така, защото Гръмотевична буря се среща като такава истинска душа чрез неговия дух и неговата музика.

Поддържайки го истински, Thunderstorm не ни включи в първите няколко реда на тази песен. Едва когато го изрита с половин стъпка, започнахме да чуваме този тон в гласа му, който наистина ни свързва и ни кара да вярваме в него. Той завърши невероятно силно, направи мощно изявление с много готин поглед на пистата, но беше ли постоянно достатъчно силен през цялото време? Не сме толкова сигурни.

Instagram

Дъщерята на Деми Мур Талула се отваря около 3-годишно разпадане с мама

Преглед на историята

Мика Айвърсън (отбор Кели)

(„Ще те последвам в мрака“, „Кабина на смъртта за Кюти“ - 26, Атланта, Джорджия) С много сладък жест Мика уважи треньора си, като изпълни тази седмица в знак на почит към нейната вяра в него и нейната подкрепа за него през цялото му пътуване в шоуто. Неговото видео има много готини производствени стойности, създавайки истинско музикално видео изживяване, което допълва добре вокалите му.

Що се отнася до тези вокали, Мика звучеше възвишено и като у дома си на тази писта. По-важното е, че той изведе нежното сърце на пистата на преден план. Той наистина има тази вродена способност да емоциира през камерата и изобщо не е страдал, че е взет от това изживяване на публиката на живо. Звучи като абсолютен професионалист.

farrah abraham нос

Зан Фискум (Легенда на отбора)

(„Никога не бъди същата“, Камила Кабело - 23 г., Сиатъл, Вашингтон) Разтърсвайки инди-готина мацка през целия сезон, Зан пое реалния риск да скочи в поп света на тази бопи песен Камила Кабело, но Джон свърши чудесна работа, като й помогна да насочи по-пълно нейната интерпретация в нейната лента.

mariah carey trl дрехи

Парчето й позволи наистина да покаже ефирното качество на гласа на главата си, който имаше наистина прекрасен тон. Не сме напълно продадени на тази писта с гласа и стила на Зан, но тя направи някои страхотни неща с нея. Бихме искали малко повече песъчинки и сила (тя даде повече на репетиция, отколкото това финално изпълнение), но тя е невероятно гледана и така, толкова готина на микрофона.

Тонейша Харис (отбор Блейк)

(„Защото ме обичаш“, Селин Дион - 44, Розуел, Джорджия) От самото начало Тонейша е певица, за която искате да се вкорените. Тя има този невероятен подарък, който е заделила за семейството и който просто ви докосва точно там. На всичкото отгоре гласът й наистина е от световна класа, както се изрази Блейк. Тя прави песни за пеене от изпълнители като Селин и Риана и дори Кели изглежда без усилие. Предупреждение за спойлер: не е.

Тази вечер тя не беше толкова експлозивна, както виждахме преди, сякаш беше малко по-слаба от собствения си потенциал. Тя удари всички правилни ноти и имаше прекрасно качество през цялото време, но липсваше този нокаут удар, за който знаем, че е способна. Някой, който трябваше да бъде заключен за финала, който смятаме, че може да се бори, за да влезе в този момент. Кели подчерта, че не можем да чуем силата й чрез този формат, така че може ли това да е проблемът?

Гети / Instagram

Khloe Kardashian TPs Къщата на Кортни сред недостиг на тоалетна хартия - фенове възмутени

Преглед на историята

CammWess (Легенда на отбора)

('Rainbow', Kacey Musgraves - 22, Blythewood, SC) CammWess има глас без усилие, но все още открива кой е като художник. След като отскочи временно към екипа Кели, той се върна точно навреме за солиден съвет от Джон за това как наистина да се разтегне артистично и да се опита да постави уникалния си печат върху всяка корица, която изпълнява.

Много интелигентно изпълнение, CammWess бавно премина през пистата с няколко блестящи мига, за да ни върне обратно, ако се носехме. Бавен, който не е задължително да има вокален пик, изведнъж се оказа вокална витрина. Джон е прав, че CammWess му напомня малко за себе си, тъй като там има подобна чувствителност. Това беше уверено и така контролирано от началото до края.

Меган Даниел (отбор Кели)

(„Какво най-много боли“, Rascal Flatts - 18, Douglasville, GA) Всеки път, когато Меган излезе на сцената, все едно тя отново е приятна изненада. Тя е толкова тиха и непретенциозна и дори на репетиционните кадри, които видяхме, тя просто беше добра на този класически трак. Но след това ударихме представянето.

Със зашеметяваща видеография, която помага да продаде силния си емоционален резонанс чрез песента, Меган излезе, стреляйки по всички цилиндри с невероятен вик в гласа си и толкова изражение на лицето си. Тя има само нотка на рашпил, която създава онази допълнителна доза болка, която никой на нейната възраст не трябва да знае или да може да изразява толкова достоверно.

жожо сива цвят на косата

Тод Тилгман (отбор Блейк)

(„Любов, аз“, Колин Рей - 42 г., Меридиан, МС) „Няколко от децата ми са доста диви“, шегува се пастор Тод, за да обясни защо е, че напада църквата си както за репетиции, така и за представления. Това му дава интересен ъгъл, който много от конкурентите му нямат, тъй като той е на място, проектирано да прожектира звук, и той винаги има поне някаква вградена публика.

Песента е създадена специално за сърцето и гласа на Тод и е свидетелство за неговата искреност като художник, че той успя да прожектира толкова много любов в това изпълнение. Беше абсолютно зашеметяващо и сърдечно, заснето и рамкирано красиво с младите му близки около него, защото семейството е толкова много от онова, което Тод представлява. Ето как се свързвате с Америка.

Гети

Роуз Макгауън обвинява Бил Махър, че й е шепнал за неговия „огромен C - k“ по време на шоуто му през 90-те

Преглед на историята

ПРОГНОЗИ

Въз основа на нестабилния формат на финала този сезон, като всеки треньор гарантира един слот и след това още един, който се присъедини към тях след битка в пет посоки, класирането ни извади на бял свят точно това, от което се страхувахме, тъй като не чувстваме нито един от състезателите на Ник наистина засилиха колкото трябваше.

Като такава, Thunderstorm се очертава като най-силния му претендент и вероятно финалист, въпреки че смятаме, че Zan, Micah и Toneisha са били по-силни от него. Уви, само един от тях наистина има опит, ако сме прави за най-силните състезатели на другите треньори.

Тод Тилгман се чувства като водещ за нас, докато и CammWess, и Меган наистина го разказват. Но сме виждали някои луди неща в това шоу (и други певчески шоута), когато давате шанс на Америка да се чуе с техните мнения. Ще го разберат ли този път?

За първи път в историята на „Гласът“ петима от деветте състезатели ще се преместят във финала. Разберете кой е в резултатите на шоуто „The Voice“ във вторник вечерта в 20:00. ET и след това се върнете следващия понеделник в 20:00. ET и вторник в 21:00 ET на NBC, за да видите кой печели всичко!

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Бранди Гланвил казва, че гримьори „Чирак“ са казали на момичетата й „Спи своя път към победата“ (ексклузивно)

Бранди Гланвил казва, че гримьори „Чирак“ са казали на момичетата й „Спи своя път към победата“ (ексклузивно)

Пола Джоунс се разпадна, припомняйки предполагаемия сексуален тормоз на Бил Клинтън по „Аферата Клинтън“

Пола Джоунс се разпадна, припомняйки предполагаемия сексуален тормоз на Бил Клинтън по „Аферата Клинтън“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

14 #NewMusicFriday Songs You Gotta Hear: J.Lo, Cardi B, Christina Aguilera, Demi Lovato

14 #NewMusicFriday Songs You Gotta Hear: J.Lo, Cardi B, Christina Aguilera, Demi Lovato

Ja Rule мисли, че поредният фестивал на Fyre ще бъде пожар - Плюс това, той се опитва да смаже 50 Cent вражда с множество обиди

Ja Rule мисли, че поредният фестивал на Fyre ще бъде пожар - Плюс това, той се опитва да смаже 50 Cent вражда с множество обиди

Jeannie Mai планира да се „подчини“ на съпруга си, след като тя и Jeezy се оженят

Jeannie Mai планира да се „подчини“ на съпруга си, след като тя и Jeezy се оженят

Luann de Lesseps се прости за грешки, задвижвани с алкохол, надявам се и феновете (ексклузивно)

Luann de Lesseps се прости за грешки, задвижвани с алкохол, надявам се и феновете (ексклузивно)

Гледайте сълзливата реакция на Саша Кале за ролята на Първа латиноактриса

Гледайте сълзливата реакция на Саша Кале за ролята на Първа латиноактриса

'Saturday Night Live': Путин без риза слиза от комина на Тръмп, 'Всъщност Хилари' и последния коледен рап на Барак Обама

'Saturday Night Live': Путин без риза слиза от комина на Тръмп, 'Всъщност Хилари' и последния коледен рап на Барак Обама

Проверка на фактите „Убийството на Джани Версаче“: S&M, ХИВ и „Най-търсеното в Америка“

Проверка на фактите „Убийството на Джани Версаче“: S&M, ХИВ и „Най-търсеното в Америка“