Списъкът на „викингите“ от „Valhalla“, вдигнат от Netflix

Netflix даде поръчка за поредица за продължение на епоса Vikings на History Channel, стримера обявено Вторник.Следващият сериал, озаглавен Vikings: Valhalla, ще бъде поставен 100 години след събитията от оригиналното шоу. Според Netflix Валхала ще следва най -известните викинги, които някога са живели, включително Лейф Ериксън, Фрейдис, Харалд Харада и нормандския крал Уилям Завоевателя.

Създателят на викингите Майкъл Хърст ще се завърне като изпълнителен продуцент на поредицата от MGM Television, като Джеб Стюарт ще служи като сценарист и шоурунер. Стипендиантът на викингите Морган О’Съливан също ще бъде изпълнителен продуцент.Прочетете също:

Vikings, първият оригинален сценариен сериал на Историята, ще завърши шестсезонната си серия с финален сезон от 20 епизода, разделен на две части. Премиерата на първата половина на последния сезон е на 6 декември.Изключително съм развълнуван, че обявяваме продължаването на нашата сага за „викингите“, каза Хърст в изявление. Знам, че милионите наши фенове по целия свят ще бъдат развълнувани от вярата, показана в нашето шоу от MGM и Netflix. Джеб Стюарт, наистина прекрасен писател, ще внесе нови сюжетни линии и мощна висцерална визия в истории за някои от най-известните викинги, познати на историята.

Прочетете също:

Ние сме развълнувани да си партнираме с Майкъл, Морган, Джеб и Netflix в следващата глава от невероятната вселена на викингите, каза Стив Старк, президент на MGM за телевизионно производство и развитие. Valhalla е бил труд на любовта за всички участници и с нетърпение очакваме продължението на тази страхотна сага, ние сме развълнувани да знаем, че феновете по целия свят ще имат възможност да продължат с поредицата в новия си дом в Netflix.Добавен изпълнителен директор на Netflix Originals Channing Dungey, Vikings: Valhalla обещава да бъде всичко, което феновете обичат във франчайза: сърцераздирателно, неудържимо действие, вкоренено в богати герои и драматично разказване на истории, което осветява семейството, лоялността и силата. Ние сме развълнувани да оживим следващата итерация на сагата за викингите с Майкъл Хърст, Джеб Стюарт, Морган О’Съливан и MGM Television.

Интересни Статии