„The View“ раздробява видеото на Dead Body на Logan Paul: „Той е пълен и ярък безчувствен идиот“

Жените от „Гледката“ - тогава и сега Виж снимките ABC / Гети

Жените на 'Гледката' не са Логан Пол извинение, след като звездата от YouTube заяви, че е публикувал видеоклип, показващ видимо мъртво тяло, за да „повиши осведомеността за самоубийство и предотвратяване на самоубийство“.

15-минутното видео е качено в неделя на 15 милиона абонати на Пол в YouTube, но оттогава е премахнато от платформата за споделяне на видео. Видеото, озаглавено „Открихме мъртво тяло в японската самоубийствена гора“, показва как Пол и приятелите му минават през Аокигахара, гора, разположена в основата на планината Фуджи, известна като често място за самоубийства. На кадрите се вижда как групата се натъква на трупа на неидентифициран мъж и включва няколко близки плана на тялото му с размито само лице. Един от членовете на групата беше чут да казва, че „не се чувства добре“, което предизвика следния отговор от Пол: „Какво, никога не стоите до мъртвец?“ След това Павел продължи да се смее.

Гети

Извинението на Логан Пол незабавно се разкъса в Twitter: „Отвратително“, „Детски AF“, „Нарцистично“

Преглед на историята

„Мисля, че той е пълен и напълно безчувствен идиот и ако гледате видеото, той започва да се смее, а приятелите му да се смеят, когато видят мъртво тяло, окачено в самоубийствената гора“, Меган Маккейн каза във вторник предаването.'Моят страх в момента е, че сме толкова разединени един с друг поради технологиите, с нашето настояване да правим видео неща, и не реагираме на нещата в реално време', добави тя, сравнявайки обществото с шоуто на Black Mirror на Netflix. '

Когато добави, че YouTube трябва да свърши „по-добра работа“, цензурирайки тези видеоклипове, гост-съ-домакин Ана наваро каза, че хората просто трябва да имат някакъв адски здрав разум.Миша Бартън секс видео лента
ABC / Гети

„The View“ засенчва „гадната“ Омароса след заминаването на Белия дом

Преглед на историята

„Този ​​човек просто прави контрол на щетите, преструвайки се, че прави превенция на самоубийството“, каза тя, извикавайки извинението си. - Той отиде там да търси мъртво тяло. Той отиде на място, наречено „Самоубиецът Форест“, търсейки да заснеме подобно нещо, за да получи кликванията. “

„Не можете да го показвате и да се смеете“, добави Упи Голдбърг , след Слънчева Хостин попита защо показването на тялото е различно от „13 причини защо“, изобразяващо самоубийство.

„Ами ако семейството на тази жертва на самоубийство не знаеше, че се е самоубил и първият път, когато го видяха, беше в YouTube“, попита Маккейн. „В това има много различни нива, които са безумни. Нечувствителността на някои хора, особено отново, хора, които просто непрекъснато се опитват да заснемат нещата отначало, е много опасна. 'Джейк Райън шестнадесет свещи сега
ABC

Джо Байдън разтапя сърцето на Меган Маккейн в 'The View' с послание за надежда по време на битката с рака на бащата

Преглед на историята

Сравнявайки видеоклипа с Newsweek, който публикува статия на Мартин Лутър Кинг младши със снимка на лидера на гражданските права в ковчег, Голдбърг попита: „Станахме ли нация, която стана толкова безчувствена, че никога не би ни хрумнало, че може би показва мъртво тяло, окачено на дърво, може би не е най-добрият начин да обсъдите предотвратяването на самоубийството, когато се подсмихвате, когато започнете да говорите за това?

„Мисля, че хората търсят кликванията“, добави Наваро.

„Мисля, че като родители наистина трябва да бъдем много внимателни и да се уверим, че децата ни се свиват и имат съпричастност“, добави Хостин, която има две свои деца.

Видеото и извинението на Пол предизвикаха сериозна реакция, като звездите Аарън Пол и Софи Търнър също се включиха, за да нахвърлят звездата в YouTube. Вижте реакциите им тук .

Интересни Статии