Ванеса Уилямс обхваща списание Essence с разкошната дъщеря Джилиан Хърви

Вижте още потомство на знаменитости Стартиране на галерия

В това семейство определено работят добри гени.

Зашеметяващото Ванеса Уилямс и не по-малко красивата й дъщеря Джилиан Хърви обхваща изданието от януари 2017 г. на Същност списание заедно, създавайки едно идеално за дуето майка-дъщеря.

Хърви е 27-годишното потомство на актрисата с бивш съпруг Рамон Херви II . Тя също е половината от соул бандата Lion Babe .

Двете спортни розови рокли на корицата, като Джилиан показва малко кожа с някои секси изрези, докато дивата й грива изпълва рамката.

„Никога не съм се виждал като винаги с тази коса. Някога. Това не беше планът - каза музикантът на магьосницата за яростните си къдрици. „Това беше етикетът. Те бяха като: „Нуждаете се от косата, имате нужда от косата, имате нужда от косата!“- Косата ми трябваше да представлява тази свобода и след това почти се превърна в капан. Дори не можете да видите лицето ми понякога, защото перуката е толкова голяма - добави тя.

53-годишната Уилямс също отваря пред публикацията за нея някои от неуспехите си в кариерата, които включват позорно загубата на короната си за Мис Америка през 1983 г.'Трябва да минеш през огъня', каза тя. „Избягването на болката е причината повечето хора никога да не я разрешават. Трябва да копаеш дълбоко, да седиш в него и грозно да плачеш. Да се ​​правим, че го няма и да сме заети са начин да го избегнем.

Що се отнася до нейния ключ към успешната кариера, Уилямс добавя: 'Когато извикат:' Камери готови! ' Аз съм първият там. Известие на режисьора и продуцента. Приемам сериозно всичко, което правя.

Според Essence стипендията „Грозната Бети“ е била доста гордата майка на снимачната площадка по време на фотосесията, щракайки снимки с телефона си, докато Джилиан позира за нейните самостоятелни кадри.

Новият брой на Essence излиза на будките в петък.

За повече от най-горещите заглавия днес, вижте видеото по-долу!

Интересни Статии