Американската приятелка за голф професионалист и учителка свалиха карантина в Мексико

Facebook

Младите влюбени шофираха през деня, когато по тях бяха изстреляни 20 изстрела.Американски професионалист в голфа и неговата приятелка учителка бяха убити по време на карантина в Мексико в понеделник.

32-годишната Пат Ландърс от Болдуинсвил, Ню Йорк, и Карла Бака са били застреляни в Хуарес, граничен град на юг от Ел Пасо, Тексас, докато шофират джип с нюйоркски регистрационни номера, според KTMS .

как да използвате по-малко грим

Властите съобщиха, че заподозрените са изстреляли най-малко 20 изстрела. Снимките показват предното стъкло на Jeep, разбито от дупки от куршуми, на Ел Пасо Таймс.

Съобщава се, че Ландърс и Бака са се срещали през последните три или четири месеца, когато са решили да се изолират в родния й град Хуарес поради коронавирус пандемия.Карла Рид
Пат Ландерс
32-годишната Пат Ландерс беше застреляна в Мексико. Според KTSM в Ел Пасо, Ландерс и приятелката му Карла Бака са карали черен джип с нюйоркски регистрационни номера, когато са били застреляни https://t.co/pqjXgJkpFS pic.twitter.com/b5P9tLl91h

@ wikiagebio1

- Той беше добър пич. Той е имал необикновен живот, каза приятелят на „Landers“ Дейв ЛаБардж Пост-стандарт .

Според друг приятел, Адам Хау, Ландърс се е срещнал с Бака на пътуване до Тексас преди няколко месеца.Хау каза пред Post-Standard, че Ландерс често изпраща снимки чрез Snapchat от пътуванията си в Мексико, включително много с Бака. Последният изпратен беше от двойката в кухня.

30 годишен и необвързан

Хау каза, че е разговарял с Ландерс няколко дни преди ужасяващата смърт, като Ландерс е казал на Хау, че се опитва да научи испански и се шегува с наддаването на тегло от твърде много чуро.

Facebook / Alyson McClaran

Гледайте как сестрите застават срещу протестиращите срещу блокирането в Колорадо

Преглед на историята

Засегнат дълбоко от загубата, Хау каза, че е прекарал вторник плачещ, мислейки за Ландерс - който трябваше да бъде шафер на предстоящата му сватба - и единственото дете на Ландер.

„Искам хората да разберат, че той е бил страхотен баща и е обичал сина си Камерън“, каза Хау Спектър новини . „Той го обичаше повече от всичко на света.“

Според Ел Пасо Таймс Бака току-що се е върнала на работа като учител по физическо възпитание във Федерално основно училище 28, използвайки онлайн класове за работа с учениците си, тъй като град Хуарес е бил под заповед за престой у дома от 23 март .

идеи за декорация на масичка за кафе

Насилието обаче продължава в района с повече от 100 убийства този месец, според Norte Digital уебсайт .

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на.

Интересни Статии