Uber отговаря на твърдението на Tana Mongeau, че е била „почти убита“ от шофьор

Седмицата на TooFab в снимки на знаменитости: 27 октомври - 2 ноември Виж снимките Youtube

Uber бързо реагира на историята на Тана.

Uber остана много загрижен след това Тана Монжо твърди, че наскоро е била „почти убита“ от шофьор, който според нея е работил за приложението, след като е напуснала бившия си На Бела Торн къща.

В много дълъг видеоклип, публикуван на нейния канал в YouTube в понеделник, инфлуенсърът започна, като обясни как е имала „толкова много лоши“ преживявания с Uber. 'Имам като ПТСР от тях', каза тя.

Instagram

Бела Торн разкрива нова приятелка с топлес PDA снимка - и приятелят й одобрява!

Преглед на историята

Според Тана къщата на Бела е „толкова далеч до хълмовете“, че шофьорите често намират, че „не си струва“ парите, за да стигнат до къщата. След нощното си излизане с бившия и приятелите си, Тана се обади на Uber, за да се прибере вкъщи. След многократно отменени вози се приема черен SUV на Uber.

Предполага се, че нещата се обърнаха, когато Тана и нейният приятел Имари се натъкнаха на очевидния шофьор на Uber.„Гласът му ... мисли като висок 6 фута като бял като учител в училище, но като изнасилвач-убиец отстрани бял ... сякаш имам големи очила ... като глас“, заяви Тана във видеото.

Тана каза, че докато смятала шофьора за зловещ - и обикновено ще отменя пътуването си - в тази ситуация било късно и тя просто искала да се прибере у дома. Преди да се качи в колата обаче, тя искаше да се увери, че регистрационният номер съответства на показания в приложението драйвер на Uber. Не е. В повечето случаи Тана казваше, че няма да се качи в колата, ако табелите не са еднакви - но отново наистина искаше да се прибере у дома.

„Поглеждам назад към регистрационния номер и осъзнавам, че не е същото като приложението“, спомня си тя. „Връщам се до колата, заставам на вратата и казвам„ Чакай, но регистрационният ти номер не е същият “и казвам това с отношение, защото той беше като груб като f - k за мен. 'Докато Тана и шофьорът започнаха, по нейните думи, „грубо набиране на диалект“, пристигна Lyft, който Тана вярваше, че е отменила, но не го направи. Тана и Имари все пак решиха да се качат в колата на шофьора, въпреки че тя не съвпада с това, което показва приложението Uber.

„Разбрах, че можех току-що да вляза в другия Lyft, но имаше нещо в него, което беше толкова ядосано и страшно, че почувствах, че ако откажа, той ще бъде още по-ядосан с мен, което осъзнах, че е нещо като тъпо нещо , обясни тя.

Когато пътуването започна, Имари поиска от шофьора допълнителния кабел. Силата на звука беше на ниско ниво, така че Имари го помоли да го увеличи. Според Тана шофьорът изглеждал раздразнен, но усилил звука. В този момент Тана и нейният приятел бяха абсолютно ужасени, така че Тана се опита да бъде допълнително приятно за шофьора.

'Моля ви, благодаря ви много, сър', спомни си тя, казвайки на шофьора. „Съжаляваме, че ви причиних неудобство.“ [Казах това] през цялото време. През цялото време се води разговор за този f-king шнур ... аз само смучам пърди, за да не бъда убит f-king. '

Докато се движеха през „гората“, Тана получи текст от свой приятел, който я наблюдава как се качва в колата на шофьора в къщата на Бела. Нейният приятел го описа като „най-страшното взаимодействие, което някога съм виждал някой да има с шофьор на Uber“. В момента, в който получи този текст, Тана загуби услугата за мобилен телефон.

Youtube

Бела Торн се изсипва в Mod Sun Split, Tana Mongeau, Режисура на Pornhub Movie

Преглед на историята

Колата стигна тристранна спирка по черен път. След това шофьорът попита Тана и Имари дали трябва да върви „направо, надясно или наляво“. Тъй като нямаше услуга за мобилен телефон, те бяха изгубени. Тана си спомни как шофьорът посочи липсата на обслужване.

Джърси Шор Рони зъби

„Можех да изляза и да избягам, но сякаш щеше да е като 30-минутен поход до Бела“, каза тя. - Не знам как да стигна там. Ние сме в средата на гората. Нямам услуга за мобилен телефон.

„Мисля, че е останало“, каза Тана Имари на шофьора. - И тогава отива нали! '

'Представи си. Вие сте в тази кола с този „Прелестни кости“, доминиращ [мъж] “, обясни тя. 'Той също е толкова висок, че е по-висок от шофьорската седалка, така че просто виждате като неговия бял мъж като рамене, но нямам представа как изглежда лицето му.'

„Той лесно би могъл да ни убие там и да се измъкне“, добави тя.

Тана, която си спомня, че в този момент е имала „пълноценна паническа атака“, погледна своите карти, когато услугата й се върна. Тя осъзна, че шофьорът се е насочил към Калабасас, който е в обратна посока от къщата й. Съпруга си Джейк Пол живее там, но беше толкова късно / рано, тя твърди, че не иска да го притеснява.

TooFab

Tana Mongeau говори VMAs Red Carpet Snake - Но беше ли сянка при Джейк Пол след измама на твърдения?

Преглед на историята

Според Тана шофьорът „целенасочено липсва“ на изходите от магистралата и тя забелязва, че той „напълно игнорира“ навигацията си. В един момент той караше с лакти, за да може да почисти бутилка. Тана каза, че това я е накарало да се замисли за филма на М. Night Shyamalan 'Сплит' и е била убедена, че това е бутилка хлороформ.

Докато Тана и Имари се страхуваха за живота си, Тана се паникьоса и се опита да измисли история за периода си. Тя каза на шофьора, че трябва да спре, за да вземе женски продукти.

Докато беше на магистралата, Тана забеляза бензиностанция пред вратата и каза на шофьора да спре. Тана изрази как беше подготвена да изскочи в този момент. На гара Shell Тана и Имари слязоха от колата и Uber потегли.

След това двойката се приближи до пазара на бензиностанцията и научи, че е „затворен за смяна на смяна“. И тогава ... шофьорът на Uber започна да се движи обратно към тях.

Ние приемаме това много сериозно, @tanamongeau . Моля, изпратете ни DM с телефонния номер, свързан с вашия акаунт, както и повече информация относно вашата загриженост, за да можем да ви помогнем допълнително.

@Uber_Support

Тана каза, че двамата с Имари отишли ​​и се скрили зад бензиностанцията. Тана се обади на нов Uber, който дойде и ги взе. Ако се чудите, регистрационната табела наистина беше съвпадение. Шофьорът бил „супер приятен човек“, според Тана.

'Не съм прекалено драматична', каза тя. „С Имари очевидно говорим за [първия шофьор] цялото пътуване до вкъщи. Току-що готвим този човек от това, че е „прекрасен кокал“, зловещ задник, ядосан крал, гигантски бял пич, който щеше да ни убие. “

бяла жена почернява

„Бяхме пияни и харесвахме, знаете ли, така че може би бяхме прекалено драматични“, заключи тя.

В края на видеото си Тана си спомни, че е отишла в Best Buy на следващия ден, където е срещнала друг зловещ мъж, който според нея е „99 процента сигурен“, че е шофьорът на Uber от предната вечер.

След като тя публикува видеото в своя акаунт в Twitter в понеделник, акаунтът за поддръжка на Uber отговори.

„Ние приемаме това много сериозно, @tanamongeau“, пише в профила. „Моля, изпратете ни DM с телефонния номер, свързан с вашия акаунт, както и повече информация относно вашата загриженост, за да можем да ви помогнем допълнително.“

TooFab е достигнал и до Tana, и до Uber, но все още не е получил отговор.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наBackgrid