Истински престъпни документални филми и подкасти, в които да се гмурнете

След като чуете малко за истински случай на престъпление, искате да знаете всеки детайл. Ето седем случая, в които да се потопите този уикенд.

13 предавания за наблюдение на тази есен

Есен = тиква подправка и нови телевизионни предавания. Ето най-добрите нови предавания за гледане тази есен. Не пропускайте нито едно от тези склонни към предаване предавания. Задайте своя DVR!

„Зад очите й“ е шокиращ трилър - и никой не говори за това

„Зад очите й“ е най-шокиращата медия, която съм консумирал през живота си ... и чувствам, че никой друг не говори за това.

7 книги за самопомощ, които всъщност промениха живота ми

За да ви помогнем да преминете през препълнения басейн, който е светът на книгите за самопомощ, ето седем опции, които промениха живота ми.

5 урока, научени от мита за хубавото момиче

Филми, предавания и документални филми, които да гледате, за да се обучите на расова несправедливост

Всички сме длъжни да помним имената им и да помним историите им - тези 29 заглавия ще ви помогнат да започнете да се обучавате на расова несправедливост.

Най-голямото противоречие на бакалавър в рая

Най-добрите документални филми за истински престъпления, които да се излъчат в момента

Независимо дали се смятате за истински наркоман или не, тези 10 документални филма ще ви държат на ръба на мястото си и в края на ума ви.

„Някой страхотен“ е невероятният филм на Netflix, който всички чакаме

Всеки, който някога е преживял скъсване (всички), трябва да гледа най-новия rom-com на Netflix, Някой страхотен. В него участва и Джина Родригес - трябва ли да кажа повече?

Ревю „На всички момчета 2“: Точно продължението, което заслужихме

Спечелихме ранна прожекция на „To All The Boys 2“ и искахме да ви дадем най-ниското, преди да излезе тази седмица - без включени спойлери.

Binge-Worthy предавания, които можете да гледате за по-малко от 10 часа

Завършихме 10 лесни за запояване предавания, които можете да гледате за по-малко от 10 часа. Вземете старата си пижама и се пригответе за мързелив уикенд, за който няма да съжалявате.

35 филма, които се чувстват добре

Сменям филмите, които гледам, и вместо това отивам за неща, които ме карат да се чувствам страшно добре. Тези филми са бягство, независимо дали е очарователна любовна история или весела ескапада или супергерои, които просто правят супергеройски неща.

Има нов тест за плодовитост, който можете да вземете у дома - и той е само $ 149

10 международни филма на Netflix, за да прекарат този уикенд

микровълнова малко пуканки и напишете на любимия си приятел, защото съм събрал любимите си чужди филми в Netflix, които трябва да предавате възможно най-скоро.

На какво ме научи всеки SATC герой (не е това, което очаквате)

Сексът и градът беше моето въведение в добре закръглените жени и женски приятелства на малкия екран. Всяка жена ме научи на нещо, но не на това, което очаквате.

10 подкасти, които ще трансформират пътуването до работното ви място

Ако пътувате всеки ден, тогава трябва да слушате най-добрите подкасти. Завършихме любимите си подкасти, така че никога повече да не скучаете.

10 аудиокниги, които драстично ще подобрят пътуването до работното място

Какво „Fleabag“ разбра за скръбта и отношенията

Много малко предавания точно изобразиха истинско преживяване с мъка, но „Fleabag“ удари нокътя по главата - ето защо го харесах:

20 книги от цветни жени, които трябва да прочетете тази година

В опит да издигнете тези гласове и да ви запозная с някои истински книги, тук са 20 книги от Жени от цвят, които трябва да прочетете през 2018 г.

Какво всички можем да научим от злоупотребата с „Големи малки лъжи“