Преглед на „Тройна 9“: Кейт Уинслет и компания държат заложник от Идиотска приказка за добро-ченге-лошо-ченге

Актьорите обичат да работят. Сценариите могат да бъдат страхотни на хартия, но след това да се превърнат в нещо пагубно по пътя им да станат филми.Тези две изречения се превърнаха в моя лична мантра, колкото по-дълбоко навлизах в Triple 9, плачещ и безсмислен филм, който по някакъв начин успя да събере впечатляващ състав от А-списък по пътя си към превръщането в полицейски филм, който не е просто тъп, а катастрофален.

Бъдещите историци на киното може да се чудят дали това е оригиналната версия на сценария на първоначалния Мат Кук, или обещанието за работа с режисьора Джон Хилкоут (Пътят), или благосклонността, дължима на продуцентите му, която привлече толкова много мощни изпълнители до Triple 9, но резултатът е смущаващ филм за полиция, корупция, руска мафия и високи залози.

мода в бюджетен блог

Вижте видеото:

Майкъл (Chiwitel Ejiofor) прави банков обир с екип от професионалисти: Ръсел (Норман Рийдус), подобно на Майкъл, е бивш спецназ, Маркус (Антъни Маки) и Хорхе (Клифтън Колинс-младши) са полицаи, а Ръсел потрепващият брат Габе (Аарон Пол) беше изтръгнат от силата. За Майкъл работата е лична: вместо пари, истинската цел на работата беше да получи сейф, който поставя шефа на мафията Ирина (Кейт Уинслет) една крачка по-близо до извеждането на съпруга й от руски затвор.Сестрата на Ирина Елена (Гал Гадот) има дете с Майкъл и Ирина държи детето близо до себе си, за да принуди ръката на Майкъл; той смята, че този грабеж ще постави нещата между тях, но Ирина има една последна работа за него, която включва проникване в непроницаемо съоръжение на Министерството на вътрешната сигурност. Единственият начин екипът му да се справи с това е като изтегли тройка-девет, код за офицер. Тъй като цялата близка полиция е разсеяна от стрелбата по един от братята им по оръжие, те разсъждават, толкова по-малко вероятно е да реагират на задържането на DHS.

как да намерите приятели близо до вас

Прочетете също:

Маркъс намира главен кандидат за жертвата 999: изправеният нов партньор Крис (Кейси Афлек), който току-що бе преместен от по-удобно отделение, по възраженията на чичото-алкохолик на Крис Джефри (Уди Харелсън), самият сержант-детектив. Тук се прави интригуваща приказка и това е видът на актьорския състав, който би могъл да го накара да надхвърли жанровите ограничения, но колкото по -сложен е сюжетът, толкова по -опитен е разказът на истории.тройна-9-УинслетHillcoat първоначално изглежда се интересува от процедура-една ранна последователност, в която Крис води отряд полицаи през апартамента на предполагаем дилър на наркотици, ни прекарва през всяка стъпка от помещението помещение-но до третото действие, подробности като ръкописни бележки и пръстови отпечатъци остават напълно игнорирани от лошите ченгета, въпреки факта, че се предполага, че са професионалисти.

Получаваме две кулминации, и двете са объркани; едно голямо събитие се изхвърля на заден план като последваща мисъл, а другото няма абсолютно никакъв смисъл от гледна точка на това кой къде трябва да бъде. До този момент във филма обаче почти никоя от другите идеи за история не е подхранвана или поддържана, така че защо да очаквате детайлите да бъдат обработени по -добре от широките щрихи? (Що се отнася до един обрат на сюжета, характерът на Харелсън отбелязва, че това е прекалено съвпадение, част от самооценката, ако някога е имало такава.)

Прочетете също:

топове, които се съчетават с дънкови поли

Актьорите най -често се забъркват без срам, с изключение на Уинслет; цялата тънкост, която тя внесе в ролята си с полски акцент в „Стив Джобс“, липсва на свой ред като руски емигрант и тя дъвче декорите, а гигантската й руса коса и златният висулка „Звезда на Дейвид“ водещи. Това е един от най -големите обрати на известна британска актриса, откакто лошата майка на Кристин Скот Томас в „Само Бог прощава“.

В една справедлива вселена Triple 9 щял да отиде направо на DVD с далеч по -малко изявен актьорски ансамбъл. Ако има полицейски код, който заслужава, това е 10-22: Пренебрегване.

Интересни Статии