Тод Крисли реагира на Трол, наричайки го гей омърси и дъщеря Савана 'Грозна'

Гети

Крисли казва „f --- off“ в продължителен отговор на един от хейтърите на семейството му.

Звездата от „Крисли знае най-доброто“ Тод Крисли предприе атака срещу трол, който изпрати на дъщеря Савана поредица от омразни, гнусни коментари както за себе си, така и за баща си.

През уикенда Тод сподели екранна снимка на DM, изпратени до Савана, критикувайки външния й вид и отношенията с Ник Кердилес, както и използвайки хомофобски хули срещу баща си.Гети

Майкъл Костело се връща след Лала Кент и Савана Крисли Шлем Дизайнер над Кайли Дженър Пост

Преглед на историята

Ето какво пише последователят в поредица от DM:

Скъпа, защо не признаеш, че имаш проблеми със самоуважението? Че ботоксът не ви помага, а ви прави по-грозни. Някои се раждат с естествена красота, а други плащат за нея като вас.Защо не признаеш, че баща ти е F ---- т. Америка вижда, че татко си гей, колкото повече той отрича, че ще се прояви.

И признайте, че Ник ви е зарязал, че не ви иска. Скъпа в момента, в който започнеш да казваш на мъжа си как да се облича и да вземе ботокс, той ще се дистанцира от теб и ще получи p --- y отстрани.

Използвайки самия измама, Крисли отговори, като каза, че „е решил да позволи на моя дом да се прояви достатъчно, за да каже„ F - k изключен “.„Имате малко нерви да се обърнете към дъщеря ми, но след като прегледах профила ви, виждам откъде идва ревността“, продължи той. „Мила [sic], ако я убождаш за ботокс е най-доброто, което имаш, значи си слаб. Разбрах, че нямате моето ДНК, но това е вината ви за това, че не сте ме срещнали преди тя да се срещне с баща ви.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Удряйки при всяко предложение Савана и Ник се разделят, той продължи, пишейки, „сега що се отнася до @nickerdiles, той все още е на същото място, на което е бил винаги, точно до @savannahchrisley и нашето семейство, но хубаво изпробвайте жадния трик.“

Той също сподели тяхна снимка заедно в последващ пост ( по-горе ).

„Сега с всичко казано:„ Имам една чанта пишки, върху която да работя “, завърши Тод. 'PS, който дори използва думата' F ---- t вече, не е ли излязъл с камбана? '

Това не е първият път, когато Крисли отговаря на коментари за неговата сексуалност. През 2017 г. той се появи в шоуто The Domenick Nati, където домакинът попитал дали го притеснява че най-добрата заявка в търсенето с името на Google е „Гей ли е Тод Крисли?“

„За да ме разочарова, това би означавало, че не съм съгласен някой да е гей“, каза тогава Крисли. „Не вярвам, че това е ваш избор. Вярвам, че ти си пътят, който Бог те е създал.

Той добави, че е „поласкан, че хората си мислят, че мога да бъда положен и от двата края ... и съпругата ми със сигурност е поласкана, че толкова мъже искат съпруга й, колкото и жени“.

TooFab / Гети

Роби Хейс припомня сълзливо обаждане до мама преди Lindsie Chrisley Sex Tape Bombshell (Exclusive)

Преглед на историята

Интересни Статии