Тито Ортис казва, че Джена Джеймсън 'изоставени' близнаци, след редки наблюдения на червения килим

Още сладки деца на червения килим Стартиране на галерия Гети

Тито Ортис говори за бивш Джена Джеймисън , като я изстреля за „изоставянето“ на техните близнаци в социалните медии.

В сряда публикувахме линк към очарователна снимка на ММА боеца с 6-годишни синове Джеси и Пътуване на премиерата на 'Добрият динозавър' в Холивуд.

В снимката, към която е свързана , гордият татко се усмихва с ръце на раменете на момчетата си, двете сладки деца, облечени за червения килим.@TooFab не, тя ги изостави преди три години.

@titoortiz

'Тя ги е изоставила преди три години', коментира Ортис туита.В отговор Джеймсън казва на toofab: „Това е напълно невярно. Той ме е отчуждил като родител и аз съм в съдебно производство за отмяна на неправомерното му решение.

След много нестабилна връзка, включваща твърдения за домашно насилие и злоупотреба с наркотици, Ортис получи пълно попечителство над децата на бившата двойка през 2013 г. За протокола Ортис твърди, че никога не е пипал бившия си и нарича инцидента „най-лошото време“ на неговият живот в интервю миналата година .

В момента той живее с близнаците и приятелката си Амбър Никъл Милър в Хънтингтън Бийч, Калифорния. По време на интервюто през 2014 г. той каза, че Джеймсън не е поискал да се види с момчетата повече от 18 месеца.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

памела андерсън гардероб нещастие

„Каква е разликата от две години и половина за децата с положителна среда. Много благодарен. #HappyFamily - Ортис надписа още една снимка на момчетата в своя Instagram тази седмица.

„#TheGoodDinosaur беше страхотен семеен филм. Boyz каза, че е забавно, тъжно и щастливо, но е хубаво, че имат семеен кръг като нас. Задължителен филм. @disneypixar “, добави той на трета снимка.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Интересни Статии